به گزارش میمتالز، خلیل قاسمی روز یکشنبه با اعلام این خبر افزود: بیش از ۶۱۶ میلیارد ریال حقوق دولتی معادن هرمزگان نیز در سال گذشته وصول شده است.
وی بیان کرد: سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان اولویتهایی در سالجاری برای حوزه معدن هرمزگان درنظر گرفته و به صورت عملیاتی و کاربردی، پیگیری میکند که مهمترین اولویتهای این سازمان، فعالسازی معادن راکد در سطح استان، تلاش برای رشد تولید معادن، وصول حقوق دولتی معادن در سالجاری و همچنین حقوق معوق سالهای گذشته است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان ادامه داد: برگزاری مستمر مزایده معادن و تعیین تکلیف معادن کوچک نیز از دیگر برنامهها و اولویتهای کاری این سازمان در سالجاری است.
قاسمی ادامه داد: معادن هرمزگان که از مرکز گرفته تا شرق و غرب استان گسترده شده است، با انجام کار مطالعه، شناسایی و احصای ظرفیتها و پهنههای معدنی جدید و فرآوری بهینه موادمعدنی که در حال انجام است، میتواند بهرهوری خوبی برای آبادانی این منطقه داشته باشد و در این راستا دولت سیزدهم نیز با همه توان در خدمت مردم است.
استان هرمزگان دارای ۲۱ نوع ماده معدنی و ۳۰۰ معدن فعال با احتساب معادن حوزه شن و ماسه رودخانهای است که این منطقه مستعد معدنی در زمینه بهرهبرداری و فرآوری با هدف جلوگیری از خام فروشی و در نتیجه صادرات موادمعدنی فرآوری شده به خارج از کشور نقش تعیین کنندهای دارد.
سنگ آهن، سنگ گچ، سنگ نمک، دولومیت، کرومیت، منگنز، مارن، سنگ آهک، خاک صنعتی، سنگ لاشه، سنگ چینی، مرمریت، سنگ تزئینی و مخلوط کوهی از معدنهای فعال و غنی این استان اقتصادی به شمار میروند.