تاریخ: ۰۱ شهريور ۱۴۰۲ ، ساعت ۲۲:۴۹
بازدید: ۸۲
کد خبر: ۳۱۵۳۵۰
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
سفیر کنیا در تهران:

آمادگی کنیا برای فراهم کردن فرصت‌های سرمایه‌گذاری برای ایرانی‌ها در حوزه معدن

آمادگی کنیا برای فراهم کردن فرصت‌های سرمایه‌گذاری برای ایرانی‌ها در حوزه معدن
‌می‌متالز - حسین سلاح‌ورزی، رئیس اتاق ایران، در دیدار با جاشوا گاتیمو آگوتا، سفیر کنیا در تهران، ابراز امیدواری کرد کشت فراسرزمینی ۲۰ هزار هکتاری ایران در کنیا طبق توافقات انجام شده در سفر رئیس جمهور کشورمان به کنیا اجرایی شود.

به گزارش می‌متالز، جاشوا گاتیمو آگوتا سفیر کنیا در تهران با اشاره به توانمندی‌های تکنولوژیکی ایران در زمینه ماشین‌آلات و اکتشاف معدن گفت: آماده هستیم فرصت‌های سرمایه‌گذاری خوبی را برای ایرانی‌ها قراهم کنیم. در مناطق ویژه اقتصادی که حدود ۲۰ منطقه است بازار بزرگی را می‌توانیم برای محصولات ایرانی ایجاد کنیم. در مناطق آزاد کنیا امکان سرمایه‌گذاری‌های خوبی وجود دارد و دولت مشوق‌های خوبی به سرمایه‌گذاران ایرانی اعطا می‌کند. این امر به افزایش سطح همکاری‌ها کمک خواهد کرد.

سفیر کنیا در تهران، گفت: رئیس اتاق کنیا علاقه‌مند به سفر به ایران به همراه یک هیات تجاری است. رئیس اتاق ایران هم با استقبال از این موضوع بیان کرد: به زودی دعوت‌نامه‌ای برای سفر رئیس اتاق کنیا به ایران ارسال خواهیم کرد و منتظر حضور این هیات تجاری خواهیم بود.

کنیا؛ علاقه ‎مند به همکاری در امنیت غذایی

جاشوا گاتیمو آگوتا سفیر کنیا در تهران نیز با ابراز علاقه‌مندی کنیا برای گسترش روابط تجاری با اتاق ایران و بخش خصوصی گفت: کشاورزی ستون اصلی اقتصاد کنیاست و ما بسیار علاقه‌مند به همکاری در حوزه امنیت غذایی هستیم.

یافتن سازوکار تهاتری مناسب

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران گفت: امیدواریم با کمک دولت‌های ایران و کنیا راه‌حل‌هایی برای تبادلات مالی و بانکی پیدا کنیم چرا که این موضوع از اصلی‌ترین موانع توسعه تجارت دو کشور است.

حسین سلاح‌ورزی در نشست مشترک با سفیر کنیا در تهران، ادامه داد: به نظر می‌رسد یافتن یک سازوکار تهاتری مناسب باید در اولویت باشد. اینکه بتوان در قبال تأمین برخی از نیاز‌های بازار کنیا در ایران محصولاتی همچون چای، قهوه، میوه‌های گرمسیری و ... وارد کنیم می‌تواند به توسعه روابط تجاری دو کشور کمک کند.

او با تأکید بر اینکه اتاق ایران علاقه‌مند به برقراری رابطه مستمر و مستحکم با بخش خصوصی کنیا و اتاق بازرگانی این کشور است افزود: موقعیت ژئوپلیتیک کنیا به‌عنوان دروازه ورود به شرق افریقا و صنعتی‌ترین کشور شرق آفریقا برای ما مهم است.

عملیاتی شدن کشت فراسرزمینی ایران در ۲۰ هزار هکتار از اراضی کنیا

سلاح ورزی با بیان اینکه طیفی از اقلام صادراتی ایران از قیر و مواد پتروشیمی گرفته تا محصولات کشاورزی، دارو و تجهیزات پزشکی در حال حاضر از ایران به کنیا صادر می‌شود، گفت: مقدمات مربوط به واردات گوشت و دام زنده از کنیا به ایران فراهم آمده است و امیدواریم با توجه به سفر رییس جمهور کشورمان به کنیا و توافقات به عمل آمده در این سفر، تهمیدات لازم برای زیر کشت رفتن ۲۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی کنیا در قالب کشت فرا سرزمینی، اجرایی و عملیاتی شود.

او افزود: هنوز ظرفیت‌های بالقوه زیادی برای همکاری میان دو کشور وجود دارد. شرکت‌های ایرانی متعددی در زمینه اجرای پروژه‌های زیرساختی، جاده‌سازی، ساختمان‌سازی و ساخت و راه‌اندازی پالایشگاه باتجربه‌های بین‌المللی خوبی وجود دارند. همچنین اگر کنیا پروژه‌هایی در زمینه مخابرات و ارتباطات و یا ایجاد شبکه توزیع LPG داشته باشد ما شرکت‌های توانمندی در این حوزه داریم.

رئیس اتاق ایران بیان کرد: می‌توان با سرمایه‌گذاری مشترک در زمینه فراوری محصولات مواد غذایی و لبنی و یا تولید انرژی و برق همکاری‌های خوبی انجام داد.

منبع: اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران

عناوین برگزیده
دستاورد‌های فولاد مبارکه با در نظر گرفتن محدودیت‌ها خیلی بهتر مشخص می‌شود/ تولید ۵ محصول جدید در فولاد مبارکه تا پایان امسال/ حل بحران آب صنایع استان اصفهان تا ۲ ماه آینده/ افزایش ۱۴.۷ درصدی سود فولاد مبارکه نسبت به مدت مشابه در ۶ ماه نخست امسال/ ما تا پایان سال آینده محدودیت انرژی برق را نخواهیم داشت
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه:

دستاورد‌های فولاد مبارکه با در نظر گرفتن محدودیت‌ها خیلی بهتر مشخص می‌شود/ تولید ۵ محصول جدید در فولاد مبارکه تا پایان امسال/ حل بحران آب صنایع استان اصفهان تا ۲ ماه آینده/ افزایش ۱۴.۷ درصدی سود فولاد مبارکه نسبت به مدت مشابه در ۶ ماه نخست امسال/ ما تا پایان سال آینده محدودیت انرژی برق را نخواهیم داشت