تاریخ: ۰۸ شهريور ۱۴۰۲ ، ساعت ۲۰:۲۸
بازدید: ۴۴۵
کد خبر: ۳۱۵۸۸۴
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

رشد لوبیا سحرآمیز وار تجلی ظرف دو سال

رشد لوبیا سحرآمیز وار تجلی ظرف دو سال
‌می‌متالز - تجلی توسعه معادن و فلزات، نخستین واحد پروژه محور بازار سرمایه، به عنوان بازوی سرمایه گذاری غول‌های معدنی فلزی کشور، یعنی هلدینگ سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات، معدنی و صنعتی چادرملو و گل گهر مشغول فعالیت است.

ه گزارش می‌متالز، تجربیات و استراتژی‌های سهامداران تجلی که خود از پرچمداران صنعتی و معدنی کشور هستند، به نحو احسن در این واحد تازه متولد شده به اجرا درآمده و شرکت با سرعت باورنکردنی در حال رشد است؛ برای نمونه در ابتدای تاسیس، تجلی هیچ معدنی نداشت و به تدریج با شرکت در مزایده‌های دولتی، مالکیت ۲۴ معدن را به عهده گرفت و یا مثلا در زمان تاسیس، شرکت تنها ۳ واحد زیرمجموعه داشت، حال آنکه در حال حاضر تعداد این واحد‌ها به ۱۳ عدد رسیده است.

هم اکنون پروژه‌های بزرگ و ارزشمندی در دل این واحد ارزنده بورسی در جریان بوده که با بهره برداری از آن‌ها، پتانسیل‌های سودآوری و ارزش آفرینی شرکت زیرورو شده و از قیمت‌های فعلی برای سرمایه گذاران بلند مدتی خاطره‌ای بیش نخواهد ماند. گزیده‌ای از پروژه‌های در دست اجرای شرکت به شرح زیر گرد آوری شده است:

  1. بهره برداری ۲۵ ساله از معدن مس و طلای جانجا (ذخیره ۳۱۲ میلیون تنی)
  2. احداث کارخانه کنسانتره سازی به ظرفیت ۲.۵ میلیون تن در فولاد خراسان (واحد زیرمجموعه تجلی: ۳۵% مالکیت)
  3. احداث کارخانه آهن اسفنجی (۱.۲ میلیون تن)، کلاف و فولاد سازی (۱.۰۵ میلیون تن سالانه) در آهن و فولاد سرمد ابرکوه (زیرمجموعه تجلی: ۴۸% مالکیت)
  4. احداث واحد گندله سازی (۹۲۰ هزار تن سالانه) در صبا امید غرب خاورمیانه (زیرمجموعه تجلی: ۳۰% مالکیت)
  5. بهره برداری از معدن زغالسنگ گلندرود (ذخیره ۱۲ میلیون تنی) توسط شرکت سپهر تجلی ایرانیان (واحد فرعی تجلی: ۹۸% مالکیت)
  6. احداث واحد‌های آهن اسفنجی (۱.۶ میلیون تن) و ورق فولادی (۱ میلیون تن) در شرکت صنایع فولاد کردستان (زیر مجموعه تجلی: ۲۰%مالکیت)
  7. طرح جامع فولاد سازی (۳ میلیون تن در سال) در شرکت معدنی و فولادی ستاره سیمین هرمز (واحد زیر مجموعه: ۵.۸% مالکیت) و ….

نظر به آنکه در سنوات گذشته، کشور‌های همجوار به قدر کافی در زمینه تولید فولاد پیشروی کرده اند و صادرات به این کشور‌ها در چند سال آینده به بن بست خواهد رسید و از طرفی در کشورخودمان نیز ظرفیت تولید فولاد معمولی به حد اشباع رسیده است؛ هیات مدیره تجلی استراتژی پلن سال‌های پیش رو (Long-term Planning) را به شرح زیر تعریف کرده است:

"تبدیل شدن به مهره اصلی اقتصاد غیر نفتی ایران با ورود قدرتمند به حوزه‌های مواد نادر خاکی و لیتیوم، تکمیل پروژه‌های فولادی در دست اجرا و سپس کاهش و توقف سرمایه گذاری در حوزه فولاد". گفتنی است که از ۲۴ معدن تحت مالکیت شرکت، ۱۲ معدن مربوط به حوزه مواد نادر خاکی و ۶ معدن نیز مربوط به حوزه لیتیوم بوده و از مواد نادر خاکی بدست آمده از این معادن می‌توان در جهت توسعه عملیات فولادساز‌های زیرمجموعه استفاده کرد؛ مثلا می‌توان از آن‌ها در تولید فولاد آلیاژی، سبز و سبک استفاده کرد.

بررسی صورت وضعیت سرمایه گذاری‌های این واحد خوش آتیه بورسی در مرداد ۱۴۰۲ مبین آن است که از ابتدای تاسیس مجموعا ۵.۶۷ هزار میلیارد تومان در پروژه‌ها سرمایه گذاری شده که بخش اعظم آن، ۴.۲۷ همت معادل ۷۵%، در واحد‌های غیربورسی و مابقی ۱.۴ همت در صنایع بورسی متمرکز شده است.

همانطور که در بالا ذکر شد، تا به امروز تمرکز اصلی شرکت به توسعه فعالیت‌های معدنی و صنعتی معطوف بوده و به همین دلیل بخش عمده منابع غیر بورسی در حدود ۷۵% معادل ۳.۲ هزار میلیارد تومان به صنعت ساخت فلزات اساسی تخصیص داده شده است. گفتنی است که اصلی‌ترین سرمایه گذاری غیر بورسی، بهای تمام شده ۲.۵۴ هزار میلیارد تومانی داشته که صرف تحصیل ۴۸% سهام شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه شده است.

گلچینی از برترین واحد‌های صنعتی معدنی کشور در سبد بورسی شرکت مشاهده می‌شود. ۱.۴ هزار میلیارد تومان از منابع شرکت در واحد‌هایی پیشرو و کم ریسکی نظیر هلدینگ توسعه معادن و فلزات، توسعه معدنی صنعتی صبانور، چادرملو، سنگ آهن گل گهر و گهر زمین، فولاد امیرکبیر کاشان و... متمرکز شده است.

در مرداد ماه ۱۴۰۲، فعالیت شرکت در بازار سرمایه سود ۷.۸ میلیاردی به همراه داشته که بخش عمده آن، ۵.۴۴ میلیارد تومان، از محل فروش ۶.۶ میلیون سهم شرکت سنگ آهن گهرزمین حاصل شده است.

خلاصه صورت وضعیت پرتفوی این نماد ارزنده بنیادی در انتهای مرداد ۱۴۰۲ به شرح زیر است:

رشد لوبیا سحرآمیز وار تجلی ظرف دو سال

در تاریخ نگارش این مقاله اهم اطلاعات تابلوی سهم به شرح زیر است:

قیمت پایانی: ۲.۱۸۴ ریال
ارزش بازار: ۱۳۵.۴۰۸ میلیارد ریال

نمودار قیمت سهم نیز به شرح زیر تحلیل شده است:

سهم در درون کانال میان مدتی در حرکت بوده و اخیرا همزمان با پایان موج چهار الیوت، به کف کانال صعودی خود رسیده که محل تلاقی میانگین متحرک بلندمدت ۱۵۰ روزه و سطح فیبو ۵۰% موج اصلی است. با وجود عوامل مثبت تکنیکالی مذکور نفوذ سهم به منطقه زیر ۲۰۰ تومان بعید به نظر می‌رسد و هم پوشانی این فاکتور‌های حمایتی، سیگنال‌های قوی بازگشت سهم از کف کانال صعودی به بازار صادر می‌کند. همچنین شکست خط روند نزولی در اندیکاتور RSI نیز مهر تایید دیگری بر آمادگی سهم برای حرکت صعودی است.

در سناریو صعودی، نخستین تارگت قیمتی، سقف کانال یعنی محدوده ۳۰۰ تومان در نطر گرفته می‌شود.

رشد لوبیا سحرآمیز وار تجلی ظرف دو سال

رشد لوبیا سحرآمیز وار تجلی ظرف دو سال

رشد لوبیا سحرآمیز وار تجلی ظرف دو سال

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده