تاریخ: ۱۱ شهريور ۱۴۰۲ ، ساعت ۱۶:۳۰
بازدید: ۲۴۹
کد خبر: ۳۱۶۰۶۲
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

اثرات رکود تجارت جهانی به ژاپن رسید

اثرات رکود تجارت جهانی به ژاپن رسید
‌می‌متالز - تولید صنعتی ژاپن در ماه جولای بیش از حد انتظار کاهش یافت.

به گزارش می‌متالز، وزارت صنعت کشور ژاپن اعلام کرد تولید کارخانه نسبت به ژوئن ۲ درصد کاهش یافته است و اقتصاددانان کاهش ۱.۴ درصدی را پیش‌بینی کرده بودند. این وزارتخانه گفت که ماشین‌آلات تولیدی و قطعات الکترونیکی یکی از بزرگترین مشکلات تولید کلی بوده است. نتایج ضعیف نشان می‌دهد که تقاضای خارجی که به رشد ژاپن در سه ماهه دوم کمک کرده است، ممکن است در حال کاهش باشد.

صادرات ژاپن در ماه جولای، برای اولین‌بار در بیش از دو سال گذشته کاهش یافت، زیرا کاهش شدید محموله‌های تجهیزات و قطعات تراشه‌سازی بیش از جهش تقاضا برای خودرو بود. صادرات به چین، بزرگترین شریک تجاری ژاپن، ۱۳.۴ درصد کاهش یافت که بیشترین کاهش از ژانویه است.

انتظار می‌رود تولید در دو ماه آینده افزایش یابد و این وزارتخانه رشد ماهانه را به ترتیب ۲.۶ درصد و ۲.۴ درصد در ماه اگوست و سپتامبر تخمین زد.

بر اساس گزارش بلومبرگ، اقتصاد به تقاضای خارجی قوی نیاز دارد تا بتواند احیای خود را پس از همه گیری تقویت کند، زیرا مصرف داخلی همچنان پایین است و تورم از رشد دستمزد پیشی گرفته است. ژاپن تاثیر رکود اقتصادی چین و خطر کاهش تورم در آنجا را همراه با تشدید سیاست‌های پولی مداوم در ایالات‌متحده و اروپا را احساس می‌کند، زیرا مقامات این مناطق با افزایش قیمت‌ها مقابله می‌کنند.

تورو سوهیرو، اقتصاددان ارشد Daiwa Securities گفت: تجارت جهانی کالا در حال کاهش است و اقتصاد‌ها به نقطه‌ای نرسیده‌اند که تقاضا دوباره افزایش یابد و فکر نمی‌کنم بتوانیم روی تقاضای خارجی برای افزایش تولید حساب کنیم.

منبع: شبکه خبری اقتصاد و بانک ایران (ایبنا)

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم