به گزارش میمتالز، مدیرعامل سیمان هرمزگان در این رویداد با اشاره به اینکه هدف از برگزاری این همایش رونمایی و معرفی سیمان ماندگار است، از حاضران خواست در فرهنگ سازی مصرف و معرفی سیمان آمیخته و ماندگار که جزو ضروریات استان هرمزگان و کشور است یاری رسان این واحد صنعتی باشند.
نجفی با بیان اینکه سیمان یک محصول استراتژیک است و به عنوان خمیر مایه سازندگی نقش اساسی در توسعه و اقتصاد کشور دارد، افزود: به هر میزان که تولید و عرضه سیمان در کشوری بالاتر رود و سرانه مصرف سیمان قابل توجه باشد، نشان دهنده رشد و پویایی اقتصاد آن کشور است
او در ادامه گفت: به دلیل تحریمهای اقتصادی چند سالی است که متوسط سرانه مصرف سیمان نزولی شده به طوری که سرانه مصرف سیمان ۶۵۰ تا ۷۰۰ کیلوگرم به ازای هر نفر است، ولی خوشبختانه در استان هرمزگان به عنوان پایتخت اقتصاد کشور و باهمت عالی استاندار محبوب و مقامات اجرایی استان، سرانه مصرف سیمان بیش از یک هزار کیلوگرم است و تمام ظرفیت تولیدی سیمان هرمزگان در استان جذب میشود.
نجفی این اتفاق را موفقیت مهمی برای استان هرمزگان برشمرد که حاصل تلاش عوامل اجرایی استان است. او اضافه کرد: در مجموعه سیمان هرمزگان روزانه ۶ هزار و ۵۰۰ تن کلینکر به عبارتی ۲ میلیون تن در سال تولید میشود و ظرفیت تولید ۸ هزار تن در روز و معادل ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن در سال وجود دارد که خوشبختانه کل این ظرفیت در استان جذب میشود.
وی با بیان اینکه با همکاری و همراهی هلدینگ امید، چشم انداز تولید محصولات جدید و ایجاد تنوع در محصولات برنامه ریزی شده گفت: بیش از ۶۰ سال است که کشورهای توسعه یافته به سمت استفاده از سیمانهای جدید گام برداشته اند، اما به دلیل انرژی ارزان در کشور ما و همچنین عدم فرهنگ سازی مناسب چندان مورد استقبال قرار نگرفته است. مدیرعامل شرکت سیمان هرمزگان گفت: آمار و ارقام نشان میدهد که در اکثر شرکتهای سیمانی درصد زیادی از تولید سیمانهای جدید در قالب سیمانهای آمیخته و سیمانهای مرکب شکل گرفته است و با توجه به این موضوع کلینکر فکتور ما که یک پارامتر تعیین کننده در تولید سیمان است از ۹۶ درصد به ۹۰ درصد کاهش پیدا کرده است؛ کافی نیست، اما خبر خوبی است.
مدیرعامل سیمان هرمزگان با بیان اینکه فرهنگ استفاده از سیمانهای آمیخته هیدرولیکی و مرکب در حال شکل گیری است، گفت: ازلحاظ علمی، عملی و تجربی ثابت شده که کیفیت در سیمانهای آمیخته هیدرولیکی بسیار بالاتر از سامانهای تیپ است، لذا گامی که با راهبری هلدینگ برداشتیم در راستای افزایش کیفیت محصول و توسعه پایدار کشور است.
منبع: دنیای اقتصاد