به گزارش میمتالز به نقل از روابط عمومی تاصیکو و بورس ۲۴، به همین منظور گفت و گویی با «محمدجواد پرچمی» مدیرعامل شرکت صنایع سرام آرا (کارام) صورت گرفته و چگونگی تحقق این برنامه و اجرای این سیاستها را جویا شدیم.
با توجه به کاهش سفارشات پخت سوم از سال ۱۴۰۰ الی ۱۴۰۱ به دلیل تغییر سلیقه بازار و مشتریان، شرکت زیانده شده و جزو شرکتهای مشمول ماده ۱۴۱ قرار گرفت و پس از تغییرات در هیات مدیره و اراده و حمایت مطلوب شرکت سرمایهگذاری صدرتامین اقدامات لازم جهت برنامهریزی ۲ پروژه طرح و توسعه در شرکت جاری گردید که با اجرای اولین پروژه یعنی تولید محصولات تک پخت و افزایش سهم صادراتی خود، شرکت توانست در فصل بهار و تابستان از زیان خارج شده و در شش ماهه اول سال ۱۴۰۲ به سوددهی ۱۶۶ درصدی مبلغ فروش و همچنین افزایش ۱۰۴ درصدی سود خالص و ۳۰۶ درصدی سود ناخالص نسبت به ۶ ماهه دوره قبل برسد.
بله. همزمان با اجرای پروژههای طرح توسعه (تک پخت و تولید کاشی استخری) برنامهریزی لازم جهت افزایش سرمایه ۶۲۲ درصدی در جریان کار قرار گرفت تا شرکت بتواند از شرایط ماده ۱۴۱ قانون تجارت خارج شود و هم اکنون افزایش سرمایه در حال اجرا است. در این روند اصلاح ساختارهای سازمانی علیالخصوص مسائل مربوط به کاهش بهای تمام شده و افزایش و گرایش بازارهای داخلی و صادراتی از جمله اقدامات شرکت در یکسال گذشته بوده است که تداوم آن همچنان با جدیت دنبال میشود.
ضمن توجه به شرایط موجود شرکت و راهاندازی خط اول تولید کاشی استخری از ابتدای دی ماه ۱۴۰۲ پیشبینی میشود تا پایان سال ۱۴۰۲ و با تحقق سود مورد نظر در بودجه شرکت بتواند ۳۰ درصد از زیان انباشته خود را کاهش دهد.
با توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۲ (مهار تورم و رونق تولید) و در جهت همافزایی با شرکتهای گروه هلدینگ تاصیکو، کارام کلیه مواد اولیه مورد نیاز خود را از شرکتهای گروه و داخلی خرید کرده و تنها واردات در خصوص خرید برخی اجزای ماشینآلات و قطعات یدکی از شرکتهای خارجی به صورت حداقلی در جهت افزایش کیفیت تولیدات است.
با توجه به پروژههای در حال اجرای موجود در شرکت در صورت نیاز کلیه افشاهای لازم در سامانه کدال صورت میگیرد و همچنین با توجه به این که ۴۸ درصد از سهام شرکت متعلق به تاصیکو است؛ بنابراین حمایتهای لازم از سهم توسط شرکت سرمایهگذاری صدر تامین انجام میشود.
با توجه به اطلاعات و صورتهای مالی میاندورهای ۴ ماهه سال جاری، ۷۰ درصد از درآمدهای عملیاتی شرکت سهم فروش صادراتی بوده و این مجموعه کلیه تلاش خود را جهت حفظ سهم صادراتی و افزایش سهم فروش داخلی خود را به کار خواهد گرفت.
یقین آن است که با تداوم سیاستهای مورد نظر سهامداران با بهرهبرداری از پروژه کاشی استخری و تداوم استراتژیهای فروش و اصلاح مداوم ساختارها به همراه نوآوری، جهت حفظ سهم بازار و کاهش هزینههای آینده شرکت بسیار روشن ارزیابی میشود و مطمئنا با تحقق اهداف فوقالاشاره زیان انباشته نیز در سال ۱۴۰۳ به طور کامل برطرف و امیدواریم سال آینده بتوانیم سود حاصل را میان سهامداران تقسیم کنیم.