به گزارش میمتالز، در نشست خبری شرکت “توسعه معادن فولاد خوزستان” جامعی، مدیر روابط عمومی شرکت فولاد خوزستان با عنوان اینکه در سال ۱۴۰۰ شرکت توسعه معادن با بهرهگیری از متخصصان تشکیل شد، گفت: امروز موضوع معدن برای فولاد خوزستان مساله استراتژیک، حیاتی و شاید یکی از تضانمین بقای کسب و کار در فولاد خوزستان است.
وی در ادامه افزود: فولاد خوزستان در سال ۱۴۰۰ سند چشم اندازی را تعریف کرد تا افق ۱۴۱۰ که بتواند ظرفیت تولید خود را از ۳.۸ میلیون تن به ۱۳.۶ میلیون تن برسد.
جامعی گفت: یکی از چالشهای بزرگ در این حوزه سنگ آهن است بر اساس گزارش سال گذشته دیوان محاسبات ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تن ذخیره سنگ آهن فعلی کشور است به عبارتی به این معناست که کشور تا ۱۷ سال اینده بیشتر سنگ آهن نخواهد داشت.
وی افزود: این مساله سبب میشود شرکتهای بزرگی همچون فولاد خوزستان به ناچار برای حفظ امنیت سرمایهگذاری به سمت تملک معادن با کیفیت سنگ آهن بروند.
جامعی گفت: اتفاق مهم دیگر این است که مجموعههایی که قبل از این تامین سنگ آهن را انجام میدادند به سمت توسعه صنایع پاییندستی خود پیش رفته اند و به جای اینکه در صنعت معدنداری متخصص شوند و سرمایه و تمرکز خود را به سمت اکتشافات در عمق ببرند وارد صنایع پاییندستی شوند که طبیعتا کارخانهای که خود سنگ آهن نیاز داشته باشد این کالا را در بازار عرضه نمیکند و این بحث تامین سنگ، شرکتهای فولادی را با بحران روبرو میکنئد.
جامعی افزود: فولاد خوزستان علاوهبر تمرکز بر توسعه کیفی محصولات نیمه نهایی، جهت تضمین بقای تولید، اشتغالزایی و امنیت سهامداران در حوزه بالادست خود یعنی اکتشاف و استخراج سنگ آهن در سال ۱۴۰۰ سرمایهگذاری و اقدام به تاسیس شرکت توسعه معادن فولاد خوزستان کرده است.
جامعی با تاکید بر اهمیت ارتباط با رسانهها، ادامه داد: فولاد خوزستان به عنوان نماد تولید در کشور، همواره در تیررس حملات سایبری و رسانهای بوده و این مهم بر اهمیت نقش رسانههای تخصصی و ... بر اطلاعرسانیهای این شرکت تاکید میکند.
وی خاطر نشان کرد: صنعت فولاد کشور امروز با کسری ۲۲ میلیون تنی سنگ آهن مواجه است که در نتیجه بر نرخ تولید تاثیر مستقیم دارد.
منبع: جهان اقتصاد