تاریخ: ۱۱ دی ۱۴۰۲ ، ساعت ۲۰:۰۲
بازدید: ۱۵۴
کد خبر: ۳۲۸۶۹۹
سرویس خبر : آهن و فولاد

فولاد خوزستان به زودی ۱۰ معدن سنگ آهن را تملک می‌کند

فولاد خوزستان به زودی ۱۰ معدن سنگ آهن را تملک می‌کند
‌می‌متالز - شرکت فولاد خوزستان مالک معدن سنگ آهن گوزلدره با ذخیره قابل بهره‌برداری ۳۰ میلیون تن در استان زنجان است که مهر ماه امسال مراسم افتتاح و بهره‌برداری از آن برگزار شد.

به گزارش می‌متالز، وحید سیدعلی مدیرعامل شرکت توسعه معادن فولاد خوزستان در نشست خبری:

شرط بقای تولید چهار میلیون تنی فولاد خوزستان و رسیدن به تولید ۱۳/۶ میلیون تن تا ۱۴۱۰ تامین خوراک است. برای تولید ۱۳/۶ میلیون تن فولاد به ۵۵ میلیون تن خوراک نیاز داریم.

در دی‌ماه ۱۴۰۰ شرکت توسعه معادن فولاد خوزستان با هدف تامین پایدار خوراک موردنیاز شرکت فولاد خوزستان تاسیس شد.

تاکنون ۱۸ مورد از معادن و پتانسیل‌های معدنی کشور که در خور فولاد خوزستان هستند توسط شرکت توسعه معادن فولاد خوزستان مورد مطالعه قرار گرفته‌اند.

دو معدن سنگ آهن تاکنون به تملک فولاد خوزستان درآمده است.

به زودی حدود ۱۰ معدن سنگ آهن دیگر هم برای تامین پایدار خوراک توسط فولاد خوزستان تملک خواهند شد.

یک معدن آهک - دولومیت هم در خوزستان توسط فولاد خوزستان تملک شده است.

شرکت توسعه معادن فولاد خوزستان الگوی جدیدی را در زمینه خرید و تملک معادن در کشور ارائه کرده که تا پیش از تاسیس این شرکت، الگویی در این زمینه وجود نداشت.

معدن گوزلدره با پروانه ۱۰ میلیون تنی صادر شده توسط اداره صمت استان زنجان به افتخار استان زنجان و فولاد خوزستان تبدیل شده چرا که تاکنون معدنی در این ابعاد در استان وجود نداشته است.

معدن دوم سنگ آهن فولاد خوزستان در نزدیکی معدن گوزلدره نیز در سه ماهه نخست ۱۴۰۳ وارد مدار تولید خواهد شد.

در پروانه معدن گوزلدره، عیار کلوخه این معدن ۴۴% درج شده است. سنگ آهن این معدن قرار است به عنوان خوراک پروژه زمزم ۳ فولاد خوزستان استفاده شود.

با توجه به وجود حمل‌ونقل ترکیبی (ریلی و جاده‌ای) در استان زنجان و تناژ بالای تولید محصول در معدن گوزلدره، ارسال خوراک از این معدن به فولاد خوزستان، اقتصادی است.

در معدن گوزلدره ۱۱۴ نفر مشغول به کار هستند که ۷۷ نفر از آن‌ها بومی هستند.

شرکت توسعه معادن فولاد خوزستان برای احداث واحد کنسانتره‌سازی معدن گوزلدره به دنبال استفاده از فناوری‌های نوین و فیلترپرس‌های نواری به جای فیلترپرس پارچه‌ای است تا مصرف آب را کاهش دهد.

منبع: ماین نیوز

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده