تاریخ: ۱۵ دی ۱۴۰۲ ، ساعت ۲۳:۱۲
بازدید: ۳۴۸
کد خبر: ۳۲۸۸۹۶
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
بازدید مدیرعامل فولاد مبارکه از شرکت فولاد سنگان:

فولاد سنگان قطب تولید گندله با کیفیت کشور گردد

فولاد سنگان قطب تولید گندله با کیفیت کشور گردد
‌می‌متالز - دکتر محمدیاسر طیب‌نیا در جریان بازدید از شرکت فولاد سنگان در جمع اعضای هیات مدیره فولاد مبارکه، مدیرعامل، معاونین و مدیران فولاد سنگان، ضمن تقدیر از تلاش جهادگونه کارکنان فولاد سنگان گفت: عملکرد خوب شرکت موجب کسب افتخارات مختلف شده است و با توجه به محسوس بودن روند رشد و بالندگی، امیدوارم این مسیر پیشرفت ادامه یابد.

به گزارش می‌متالز، مدیرعامل فولاد مبارکه ضمن اشاره به اهداف گروه فولاد مبارکه اظهار داشت: چشم‌انداز فولاد مبارکه و مجموعه این گروه منتهی به الگوی ملی بنگاه‌داری است و بایستی با تلاش روزافزون و انضباط کاری در کلیه سطوح و البته آموزش کارکنان و فرهنگ‌سازی، موجب بهره‌وری بیشتر شویم و همانطور که هدف اصلی فولاد مبارکه الگوی تراز ملی بنگاه‌داری است شرکت‌های گروه نیز باید در این مسیر حرکت نمایند.

وی در ادامه گفت: هدف‌گذاری فولاد مبارکه روی کیفیت محصول بوده و از آنجا که فولاد سنگان تامین کننده اصلی مواد اولیه این شرکت است و در آینده میزان تأمین مواد اولیه مورد نیاز فولاد مبارکه از شرکت فولاد سنگان افزایش پیدا خواهد کرد، برنامه‌ریزی در جهتی باشد که با تمرکز بر روی کیفیت، بهترین گنـدله تولیدی در کشور متعلق به شرکت فولاد سنگان باشد و با افزایش کیفیت محصول تولیدی نسبت به قبل و استفاده از ظرفیت‌های موجود، محدودیت‌ها را کاهش داده و با مدیریت هدفمند و بهینه به نتیجه اصلی دست یابیم.

طیب‌نیا تاکید کرد: با وجود محدودیت‌ها و البته مدیریت صحیح و بهینه، رکوردها، با برنامه‌ریزی دقیق دست یافتنی است و با توجه به محدودیت انرژی در این بازه زمانی، اولویت با حمل محصول تولیدی برای دست یابی به رکورد‌های فروردین و اردیبهشت‌ماه سال آینده خواهد بود و مطمئنا با توجه به محدودیت‌های ریلی در منطقه با همکاری دستگاه‌های ذی ربط و مسوولین این حوزه، درصدد رفع مشکل ریلی باشیم.

مدیرعامل فولاد مبارکه با نگاه تخصصی به مباحث نوآوری گفت: کار‌های نوآور و فناورانه همچون طرح توسعه کارخانه ۲.۵ میلیون تنی کنسانتره‌سازی هماتیتی فولاد سنگان را می‌توان به عنوان یک طرح مهم به گروه پیشران کشور ببریم و با این رویکرد و البته با تلاش روزافزون می‌توان زودتر از برنامه تدوین شده آن را راه‌اندازی نمود.

دکتر طیب‌نیا ضمن ارزیابی شرایط فولاد کشور، آهن اسفنجی را نیاز آینده صنعت فولاد کشور و فولاد مبارکه برشمرد که از نظر بهره‌وری و سودآوری اهمیت بیشتری دارد.

وی در پایان ضمن اهمیت و تاکید بر صیانت از محیط زیست خاطرنشان کرد: مباحث مربوط به محیط زیست و صنعت سبز جز استراتژی‌های گروه فولاد مبارکه است و فولاد سنگان به عنوان شرکتی منضبط با برنامه‌ریزی دقیق در این حوزه می‌تواند استاندارد‌هایی را که اکنون در سطح خوبی دارد باز هم ارتقا دهد و با انجام پروژه‌های متناسب و مرتبط با این استانداردها، به عنوان الگوی صنعت در این حوزه به این مهم دست یابیم.

علی امرائی؛ مدیرعامل فولاد سنگان ضمن خیر مقدم به مهمانان در گزارشی به شرح عملکرد شرکت، طرح‌های توسعه و چالش‌های موجود پرداخت. امرایی با اشاره به کسب افتخارات و جوایز متعدد سطح ملی از رشد ۱۱۵ پله‌ای شرکت در سال ۱۴۰۱ نسبت به ۱۳۹۶ خبر داد و افزود، شرکت فولاد سنگان طی چهار سال گذشته دو بار رتبه اول بهره‌وری کل عوامل در جمع ۱۰۰ شرکت برتر اقتصادی ایران را به دست آورده است.

مدیرعامل فولاد سنگان اظهار داشت: این شرکت در سال گذشته موفق به تولید بیش از ۴ میلیون تن گندله به عنوان محصول نهایی شرکت شد و این میزان تولید در حالی رخ داد که در سال ۱۴۰۱ بیش از ۱۲۰ روز (بیش از یک سوم طراحی تولید کارخانه) را به دلیل قطعی برق و گاز از دست داد و در ۹ ماه اول امسال حدود ۳.۲ میلیون تن گندله تولید شده است.

وی گفت: در حال حاضر کارخانه گندله‌سازی فولاد سنگان ۲۰ درصد بیش از ظرفیت روزانه و ماهانه خود تولید می‌کند و پتانسیل تولید ۶ میلیون تن در سال به شرط رفع چالش‌های برق و گاز را دارد.

دکتر امرایی با اشاره به راه‌اندازی کارخانه کنسانتره‌سازی در اوج تحریم‌ها و محدودیت‌های کرونایی گفت: این کارخانه تنها واحد صنعتی است که بوسیله مهندسین داخلی راه‌اندازی شده است و توسط ایمیدرو نیز ثبت دانش و به نام فولاد سنگان ثبت گردیده است.

مدیرعامل فولاد سنگان افزود: در پایان ۹ ماه اول سال‌جاری حدود ۳ میلیون تن کنسانتره تولید شده است در حالی که در کل سال ۱۴۰۱ این میزان را ثبت نمودیم و البته در سال گذشته تولید کنسانتره شرکت متأثر از کمبود برق و گاز قرار گرفت.

وی عنوان کرد: از مشکلات این شرکت تأمین به موقع و مکفی سنگ می‌باشد و با توجه به طراحی کارخانه کنسانتره‌سازی، برای تداوم رشد تولید نیازمند تأمین سنگ با مختصات متناسب با کارخانه از نظر جنس و نوع سنگ هستیم.

مدیرعامل فولاد سنگان ضمن تشریح طرح‌های توسعه شرکت اعم از احداث نیروگاه ۲۰۰ مگاواتی برق بادی، کارخانه ۲.۵ میلیون تنی کنسانتره هماتیتی، افزایش ظرفیت گندله‌سازی از ۵ میلیون تن به ۷.۵ میلیون تن، پروژه انباشت مکانیزه باطله، کارخانه احیاء مستقیم، احداث تصفیه‌خانه تایباد و انتقال آب از دشت کرات به فولاد سنگان و …. از حمایت‌های فولاد مبارکه در این خصوص قدردانی نمود و گفت این طرح‌ها ضمن توسعه فعالیت‌های شرکت موجب اشتغالزایی خوبی در سطح منطقه خواهند شد.

امرایی مشکل حمل ریلی را به عنوان چالش بزرگ منطقه نامید و عنوان داشت: در حال حاضر ظرفیت ریلی منطقه متناسب با ظرفیت تولید نیست و این امر باعث کندی و تعلل در انتقال محصول به مبدأ شده است و از طرفی هزینه‌های بالای حمل به مرکز کشور و هرمزگان توجیه اقتصادی مناسبی ندارد و نیاز ضروری منطقه را دو خطه شدن خط راه آهن دانست.

مدیرعامل فولاد سنگان در پایان با اشاره به ورود جدی و مستمر فولاد سنگان در حوزه مسوولیت‌های اجتماعی از اشتغالزایی مستقیم ۴۰۰ شغل از طریق اعطای تسهیلات با سرمایه‌گذاری فولاد سنگان و همکاری صندوق کارآفرینی امید خبر داد.

وی همچنین با اشاره اجرای طرح مثلث اقتصادی و مشارکت در طرح‌های زیرساختی اعم از عمرانی، آموزشی، درمانی، جاده و انتقال آب دریای عمان به منطقه، فولاد سنگان را شرکتی خوشنام و پیشرو در حوزه مسوولیت‌های اجتماعی معرفی نمود.

گفتنی است، دکتر طیب‌نیا، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه، اعضای هیات مدیره و معاونین این شرکت، ضمن حضور در شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان و بازدید از کلیه نواحی تولیدی این شرکت، در جریان کامل پروژه‌های در دست اجرا و توسعه‌ای این شرکت قرار گرفت.

منبع: صنایع معدنی فولاد سنگان

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده