تاریخ: ۰۴ بهمن ۱۴۰۲ ، ساعت ۱۹:۵۷
بازدید: ۳۸
کد خبر: ۳۳۱۲۶۵
سرویس خبر : آهن و فولاد
همزمان با آئین اختتامیه؛

برترین‌های سومین کنفرانس بین‌المللی فولادسازی و ریخته‌گری مداوم معرفی شدند

‌می‌متالز - همزمان با آئین اختتامیه سومین کنفرانس بین‌المللی فولادسازی و ریخته‌گری مداوم که به همت فولاد هرمزگان در بندرعباس برگزار شد، برترین‌های این کنفرانس تجلیل شدند.

به گزارش می‌متالز، آئین اختتامیه سومین کنفرانس بین‌المللی فولادسازی و ریخته‌گری مداوم که به همت فولاد هرمزگان در بندرعباس برگزار شد با معرفی برترین‌های این کنفرانس برگزار شد.

بر این اساس در بخش کارگاه‌ها مهندس گرجی از شرکت فولاد مبارکه با موضوع فرآیند ریخته‌گری مداوم عمودی، دکتر سقایی از مرکز پژوهش کیفیت پارسیان با عنوان رویکرد‌های داده‌محور در حل مساله‌های پیچیده ریخته‌گری، دکتر اشرفی از دانشگاه صنعتی اصفهان با موضوع فناوری‌ها و نوآوری در ریخته‌گری مداوم، مهندس جنتی از شرکت پارس مواد کوثر با عنوان کاربرد سیستم‌های VOD کاربرد و روش‌های تولید سوپرآلیاژها، دکتر نیک‌خواجوی از UGE Canada با عنوان Carbon Capture، دکتر هاشمی از شرکت دیجی وایز با عنوان مفاهیم انقلاب صنعتی چهارم و کاربرد دو قلوی دیجیتال در صنعت فولاد، مهندس براتی از شرکت مپنا با موضوع بازیابی حرارت در فرآیند‌های صنعت فولاد، مهندس نادری از شرکت فولاد مبارکه با موضوع عوامل مؤثر در خوردگی نسوز LF، به دلیل برگزاری کارگاه شناسایی ویژگی‌ها و نوع آخال‌ها در تختال‌های ریخته‌گری نیز از مهندس کپل‌پور از گروه ملی فولاد تجلیل شد.

دکتر ابراهیمی نیز از دانشگاه شیراز به دلیل ارائه در کارگاه فرآیندهای ترمو مکانیکی فولاد مورد تجلیل قرار گرفت، دکتر شیوایی نیز از دانشگاه آزاد پردیس با ارائه در کارگاه از آلیاژ‌های مرسوم با فولادسازی نانوساختار انتروپی بال تجلیل شد. دکتر صدر السادات نیز از دانشگاه چمران اهواز به دلیل ارائه در کارگاه مکانیزم‌های مؤثر در کاهش عیوب شمش‌های فولادی در ریخته‌گری مداوم تجلیل شد، مهندس حاجی صادقیان نیز از شرکت ذوب آهن به دلیل ارائه در کارگاه اصول و کاربرد مبدل‌های فرکانسی و صرفه‌جویی در صنایع فولاد و ذخیره‌سازی انرژی مورد تقدیر قرار گرفت.

سرباره آهن و فولاد از ضایعات تا محصولات با مزایای فنی اقتصادی، اجتماعی و محیط زیست عنوان کارگاهی بود که توسط خانم دکتر صمدی از دانشگاه الزهرا ارائه شد و در این آئین مورد تقدیر قرار گرفت. داده‌کاوی یادگیری ماشین و کاربرد آن در صنایع فولاد نیز توسط دو استاد دکتر حسین محمدی و دکتر محسن محمدی از دانشگاه شیراز ارائه شد که در این آئین تجلیل شدند.

کاربرد روانکار‌ها در ریخته‌گری مداوم نیز کارگاه دیگری بود که به همت شرکت ذوب گستر قم و توسط مهندس هاشمی برگزار شد که مورد تقدیر قرار گرفت. راهکار‌های افزایش بهره‌وری در فولادسازی و ریخته‌گری مداوم نیز کارگاهی بود که به همت فولاد هرمزگان و با ارائه مهندس قراگوزلو برگزار شد و در این کنفرانس مورد تقدیر قرار گرفت.

جمشاد جمشیدیان نیز به دلیل هدایت کارگاه‌های بین‌المللی در این آئین مورد تجلیل قرار گرفت.

در بخش مقالات ارائه شده در این دوره از کنفرانس بین‌المللی فولادسازی و ریخته‌گری نیز مقاله «ارتقای کیفیت فولاد‌های فوق کم کربن و کاهش مصرف فرومنگنز به کمک جلوگیری از اکسیداسیون فرومنگنز» نوشته مهندس عظیمی تندیس زرین این کنفرانس را به خود اختصاص داد.

رتبه دوم نیز به مقاله «بررسی عوامل مؤثر بر ایجاد ناخالصی در تختال‌های تولید شده» اثری از مهندس مهدی ابراهیمی از شرکت فولاد هرمزگان تعلق گرفت.

مقاله «بررسی منشأ تشکیل ترک ارزی در تختال فولاد کربن متوسط تولید شده توسط فرآیند ریخته‌گری پیوسته» از دکتر عرفان‌منش از دانشگاه مالک اشتر به عنوان مقاله سوم تجلیل شد.

منبع: پایگاه خبری - تحلیلی ایراسین

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده