تاریخ: ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ ، ساعت ۲۲:۴۴
بازدید: ۱۷۷
کد خبر: ۳۳۳۰۰۰
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

تجارت ایران و انگلستان از ۱۰۰ میلیون دلار گذشت

تجارت ایران و انگلستان از ۱۰۰ میلیون دلار گذشت
‌می‌متالز - وزارت تجارت و بازرگانی انگلستان از افزایش تجارت کالایی این کشور با ایران به ۱۰۵ میلیون دلار در سال ۲۰۲۳ خبر داد.

به گزارش می‌متالز، وزارت تجارت و بازرگانی انگلستان در جدیدترین آمار خود اعلام کرد مبادلات تجاری این کشور با ایران در سال میلادی گذشته به ۸۳ میلیون پوند برابر با ۱۰۵ میلیون دلار رسیده است.

مبادلات ایران و انگلستان در سال ۲۰۲۳ با رشد ۴ درصدی نسبت به سال قبل از آن مواجه شده است. مبادلات دو کشور در ماه‌های ژانویه تا دسامبر۲۰۲۲ بالغ بر ۸۰ میلیون پوند اعلام شده بود.

واردات انگلستان از ایران در سال میلادی گذشته ۱۶ میلیون پوند معادل ۲۰ میلیون دلار بوده که این رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل یک میلیون پوند کاهش داشته است.

اما صادرات انگلستان به ایران در سال ۲۰۲۳ رشد ۶ درصدی داشته و به ۶۷ میلیون پوند برابر با ۸۵ میلیون دلار رسیده است. انگلیس در سال قبل از آن ۶۳ میلیون پوند کالا به ایران صادر کرده بود.

این آمار صرفا مربوط به مبادلات کالایی بین دو کشور است در حالی که بخش مهمی از مبادلات دو کشور مربوط به تبادل خدمات است.

منبع: شبکه خبری اقتصاد و بانک ایران (ایبنا)

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم