به گزارش میمتالز، مجری طرح تولید هیدرات ویژه شرکت آلومینای ایران اظهار داشت: از زمان آغاز راه اندازی کارخانهی تولید هیدرات ویژه (ATH) تاکنون در حدود ۳۵ تن محصول با کیفیت استاندارد جهانی، تولید، بستهبندی و آمادهی فروش گردیده است.
مهندس شادلو افزود: این در حالی است که برای سال آینده در نظر است تا با رفع موانع و مشکلات برخی از تجهیزات، ظرفیت واحد به اندازه ظرفیت اسمی خود که یک تن در ساعت تولید محصول است برسد و در کنار آن ضمن حفظ کیفیت رقابتی محصول، با توجه به نیاز بازار، زمینهی ورود به طبقات دیگر محصولات قابل تولید نیز، فراهم گردد.
وی اظهار داشت: همچنین در نظر است در سال آینده، فاز دوم پروژه که در حال حاضر زیرساختها و برخی از تجهیزات آن نیز تامین گردیده است، تکمیل شده و به بهرهبرداری برسد.
مهندس شادلو با تاکید بر این نکته که در سال ۱۴۰۳ مذاکراتی که جهت ورود به بازارهای بینالمللی و خاصه انحصاری عرضه و فروش این دسته از محصولات از سال جاری آغاز شده، ادامه خواهد یافت، گفت: همچنین با نظر به این که ارائه محصولاتی در محدودهی کیفیتی بسیار بالای مورد نیاز بازار، از شرایط اصلی رقابت با تولیدکنندگان منحصر به فرد این مواد در جهان است، در نظر است با اتکا به کیفیت قابل رقابت محصولات تولیدی در کارخانه ATH جاجرم، برند این محصول که به نام JAPHY ثبت رسمی گردیده و عرضهی جهانی خواهد شد، جایگاهی در خور این صنعت بیابد و به سرعت بازار عرضه و مصرف خود را در عرصه رقابت بینالمللی پیدا کند.
وی یکی از بازارهای هدف برای صادرات این محصول را کشور چین اعلام کرد و افزود: در خصوص مصرفکنندگان داخلی نیز با در نظر داشتن نیاز و کیفیت مورد درخواست شرکتهای مصرفکننده این مواد در کشور، سعی بر این است تا در سال آینده نیازهای بازار داخلی تامین شده و مواد مورد نیاز این بازار نیز در حد مقدورات ارائه شود.
وی ابراز امیدواری کرد: در سال آینده و سالهای آتی ارزش افزودهی قابل توجه عرضهی مستمر این محصولات به بازارهای هدف و آوردهی نقدی حاصل، کام همکاران را شیرین کرده و اقتصاد شرکت را شکوفاتر از پیش نماید.
مجری طرح تولید هیدرات ویژه شرکت آلومینای ایران ظرفیت تولید این کارخانه را در وضعیت فعلی و در کمترین میزان ممکن ۲ هزار تن در سال اعلام نمود و اظهار داشت: محصولات آن تماماً در زمره مواد وارداتی بوده و در حال حاضر به سختی و به صورت انحصاری از برخی کشورهای اروپایی تهیه میشود که ارزش اسمی ارائه این تولیدات به بازار مصرف، در حدود حداقل ۴ میلیون یورو خواهد بود.
وی افزود: بر این اساس صرفهجویی ارزی سالانه حاصل از احداث این کارخانه با توجه به قیمت تمام شده محصول برای مصرفکنندهی داخلی، بر مبنای قیمت عرضهی واردکنندگان فعلی در کشور، در حدود حداقل ۱۲ میلیون یورو میباشد.
وی به برخی از موانع پیش رو نیز اشاره کرد و گفت: کمبود نیروی انسانی متبحر برای ادامهی فعالیتهای تولیدی و اجرای تغییرات فنی مورد نیاز در این کارخانه، از جمله مشکلات عمده افزایش ظرفیت این واحد تولیدی است که انتظار میرود مسئولان مربوطه با فراهم نمودن مقدمات و تسهیل در جذب نیروهای مورد نیاز، بستر حفظ کیفیت و زمینهی افزایش ظرفیت این کارخانه را فراهم سازند.
وی افزود: این در حالی است که با توجه به این که مادهی اولیه اصلی کارخانه مذکور از محلول فوق اشبای تولیدی در کارخانهی آلومینای جاجرم تهیه میشود، در زمینهی تامین مواد اولیه مشکل خاصی پیش بینی نمیشود و تنها انتظار است ایمیدرو با تامین مالی در تکمیل احداث فاز دوم طرح، همکاری لازم را مبذول نماید.