تاریخ: ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ ، ساعت ۰۱:۵۷
بازدید: ۱۱۱
کد خبر: ۳۴۰۰۳۹
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
معاون هماهنگی و محیط کسب‌وکار وزیر صمت:

آلومینای ایران ظرفیت ویژه و منحصر به فرد در ارتقای اقتصادی و تولیدی کشور

‌می‌متالز - معاون هماهنگی و محیط کسب‌وکار وزارت صنعت، معدن و تجارت، شرکت آلومینای ایران را یک ظرفیت ویژه و منحصر به فرد در ارتقای اقتصادی و تولیدی و توسعه کشور دانست.

به گزارش می‌متالز، «محمدمجید فولادگر» در حاشیه بازدید از شرکت آلومینای ایران در روز سه‌شنبه ۱۴۰۳/۰۲/۱۸، این مجتمع را یک مجموعه صنعتی و دانش‌بنیان موفق در حوزه‌های مختلف و به ویژه در زنجیره تولید آلومینیوم عنوان کرد.

وی گفت: خوشبختانه با اقدامات بسیار خوب انجام گرفته، فرآیند تولید به خوبی در این شرکت و با کیفیت خروجی بسیار بالا در حال انجام است.

مهندس فولادگر، دانش فنی، مهندسین و تکنسین‌های متخصص و با تجربه را یکی از مزیت‌ها و ظرفیت‌های ویژه این مجموعه دانست و اظهار امیدواری کرد: موانع بر سرراه تولید و تامین مواد اولیه برطرف شود که برای این منظور از هر گونه همکاری در جهت حمایت از صنایع دریغ نخواهیم کرد.

وی محدودیت‌های انرژی و نوسانات برق را یکی از موانع مهم در انجام فعالیت بهتر صنایع عنوان کرد و گفت: این محدودیت و نوسانات ممکن است سبب خسارت به بخش‌های مختلف صنعت شود.

وی افزود: در صورت عدم رفع این محدودیت‌ها با توجه به وجود فرآیند حساسی که شرکت آلومینای ایران دارد  امکان ایجاد و بروز مشکلات و خسارت‌هایی به دیگ‌های ذوب و مشکلات ناشی از آن را  برای این شرکت به دنبال داشته باشد که در واقع به منافع صنایع و تولید کشور لطمه وارد می‌کند.

معاون هماهنگی و محیط کسب و کار وزارت صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: از وزارت نیرو درخواست می‌شود تا برای کاهش این مشکلات با رویکرد محافظت شده برخورد کنند و با مراقبت و مدیریت، ناترازی‌ها را مورد توجه قرار دهد تا به صنعت کشور خسارت و آسیب نرسد.

مهندس فولادگر در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص پرداخت تسهیلات به صنایع فعال افزود: طبق مذاکرات با بانک مرکزی، پیگیری پرداخت تسهیلات و حمایت از تولید در حال انجام است تا بتوان از تسهیلات لحاظ شده مستقیماً در راه تولید و افزایش آن استفاده نمود.

وی تصریح کرد: در این میان درخواست تسهیلات صنایع استان خراسان شمالی را نیز پیگیری خواهیم کرد.

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در آیین امضای فاز اول قرارداد‌های احداث کارخانه تبدیل هماتیت به مگنتیت به روش RHF و پایلوت توسعه فناوری استحصال معادن کم‌عیار به روش بستر سیال (SMR):

فولاد مبارکه در حوزه تکنولوژی‌ها و فناوری‌های نوین می‌تواند یک دنبال‌کننده هوشمند باشد