تاریخ: ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ ، ساعت ۱۴:۳۸
بازدید: ۶۹
کد خبر: ۳۴۲۲۲۸
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

تحریم و به روز نبودن تجهیزات از چالش‌های بهره‌برداری معادن

‌می‌متالز - مدیرعامل شرکت آلومینای ایران تحریم‌ها و به روز نبودن دستگاه‌ها و تجهیزات معدنی را یکی از چالش‌های موجود بر سر راه بهره‌برداری از معدن عنوان کرد.

به گزارش می‌متالز، دکتر عبدالله شه‌بخش در این رابطه گفت: با توجه به تحریم‌های ظالمانه دشمنان سالهاست که دستگاه‌ها و تجهیزات به روز در حوزه معدن به کشور وارد نشده است و دستگاه‌های معدنی و اکتشافی به روز نیست.

وی افزود: این کمبود‌ها باعث می‌شود علاوه بر کاهش راندمان کاری، تعمیرات قطعات نیز با مشکلات متعددی مواجه شود.

مدیرعامل شرکت آلومینای ایران، پیمانکاران را بازوان اجرایی مهم در کار معدن عنوان کرد و به روز نبودن تجهیزات را سبب پایین آمدن توان و راندمان کاری آنان عنوان کرد.

وی افزود: در حال حاضر شمار اندکی از دستگاه‌ها و تجهیزات مورد نیاز در این حوزه به روز هستند و مابقی تجهیزات و ماشین‌آلات نیاز به روزرسانی و تعمیر دارند

تحریم و به روز نبودن تجهیزات از چالش‌های بهره‌برداری معادن

تامین سوخت و اختصاص گازوئیل برای ماشین‌آلات معدنی و مواد منفجره

دکتر شه‌بخش تامین سوخت و اختصاص گازوئیل برای ماشین‌آلات معدنی و مواد منفجره را از دیگر معضلات و چالش‌های پیش روی این فعالیت عنوان کرد و اظهارداشت: این مساله به ویژه در خراسان شمالی بیشتر نمود دارد، زیرا که با مشکل تامین سوخت مورد نیاز مواجه هستیم و از برنامه هدفگذاری انجام شده عقب هستیم.

وی مواد منفجره مورد نیاز ماهانه در انجام اقدامات معدنی این شرکت را ۳۰۰ تن عنوان کرد و گفت: همچنین در تامین این میزان نیز با چالش‌هایی مواجه هستیم.

مدیرعامل شرکت آلومینای ایران، نیروی متخصص در بخش معدن کاری را از علل افزایش سرعت و کیفیت کار دانست و گفت: نبود نیروی متخصص و کارآمد از دیگر مشکلات پیش رو است.

وی افزود: در حال حاضر یک هزار نیروی متخصص در بخش معدن مشغول به فعالیت هستند که بر این اساس ۳۰ درصد از نیرو‌های متخصص مورد نیاز ما محقق نشده است.

دکتر شه‌بخش اظهارداشت: رسالت ما آموزش نیست، اما به دلیل اهمیت تامین نیروی متخصص در این بخش، همواره در این راستا پیگیری و مذاکرات با دانشگاه‌ها و سایر اقدامات برای رفع این مهم انجام شده است.

دکتر شه‌بخش معدن کاری سبز و ضرورت و اهمیت رعایت تمام مسائل زیست محیطی و رعایت استاندارد‌ها برای جلوگیری از آسیب به محیط زیست و در کنار آن برنامه‌ریزی بازسازی معادن بعد از اتمام کار و کاشت درخت، احداث بند خاکی و… را نیز مورد تاکید قرار داد.

منبع: آلومینای ایران

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده