تاریخ: ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ ، ساعت ۲۳:۳۴
بازدید: ۲۱۹
کد خبر: ۳۴۶۶۷۵
سرویس خبر : آهن و فولاد

تصفیه‌خانه مرکزی پساب ذوب آهن امسال افتتاح می‌شود

تصفیه‌خانه مرکزی پساب ذوب آهن امسال افتتاح می‌شود
‌می‌متالز - مدیرعامل ذوب آهن اصفهان در مجمع عمومی عادی سالیانه این مجتمع گفت: پروژه تصفیه‌خانه پساب ذوب‌ آهن به عنوان یکی از مدرن‌ترین تصفیه‌خانه‌های پساب کشور توسط گروه مپنا با پیشرفت ۸۹ درصدی در حال ساخت است تا از این طریق، پساب شهر‌ها و روستا‌های مجاور کارخانه پس از تصفیه در خط تولید شرکت مورد استفاده قرار گیرد.

به گزارش می‌متالز، وی بیان کرد: با ساخت این تصفیه‌خانه آب در ذوب آهن با ورودی ۱۰۰۰ مترمکعب بر ساعت پساب، حدود ۸۰۰ مترمکعب آب تصفیه شده در ساعت قابل استفاده در صنعت به دست می‌آید که از این طریق ۳۰ درصد آب مورد نیاز ذوب‌آهن اصفهان تامین می‌شود و به همین میزان برداشت آب از زاینده‌رود کاهش می‌یابد. همچنین این مجتمع عظیم صنعتی با مشارکت در پروژه انتقال آب خلیج فارس برداشت آب از زاینده‌رود را به حداقل می‌رساند.

مهدی کوهی اظهار داشت: ذوب‌آهن اصفهان با سرمایه‌گذاری در خرید پساب شهر‌های اطراف و ایجاد مخازن و خطوط انتقال آن، بخشی از آب مورد نیاز این صنعت را از طریق پساب تهیه می‌نماید.

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم