به گزارش میمتالز، ابراهیم کاظمی، مدیر آموزش و توسعه سرمایه انسانی فولاد مبارکه، ضمن اعلام این خبر و با تأکید بر اهمیت دیدگاه دوسویه و اکوسیستمی به منطقه پیرامونی و برشمردن مزایای تقویت فرآیند آموزش و توانمندسازی کارکنان شرکتهای پیمانکار، مخصوصاً در زمینههای ایمنی عمومی و تخصصی اظهار کرد: شرکت فولاد مبارکه با در اختیار داشتن دانش و تجربه سی ساله در زمینه آموزش میتواند بهعنوان یک پشتیبان قوی، با کمک دانشگاه، بستری مناسب و استاندارد جهت مهارتآموزی و توانافزایی کارکنان شرکتهای پیمانکاری خود ایجاد کند.
اسماعیل باقری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مبارکه نیز ضمن تقدیر از نگاه و رویکرد آموزش فولاد مبارکه و تأکید بر گسترش همکاریهای دانشگاه و فولاد، تصریح کرد: دانشگاه و شرکت فولاد مبارکه دو نهاد افتخارآفرین در منطقه محسوب میشوند و هر دو از ظرفیتهای خوبی برای توسعه و دانشافزایی برخوردارند.
وی در ادامه افزود: یکی از سیاستهای آموزشی دانشگاه، پوشش آموزشهای موردنیاز صنایع منطقه بهویژه فولاد مبارکه است.
در همین زمینه، احسان لطفیانی، رئیس اجرای آموزش فولاد مبارکه نیز با اشاره به تجربه همکاری یک سال گذشته در برگزاری دورههای آموزشی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مبارکه و بازخوردهای دریافتی و بهبودهای انجامشده، محوریت این همکاریها در سال جاری را اجرای آموزشهای ایمنی عمومی و تخصصی و سایر دورههای موردنیاز برای پیمانکاران شرکت اعلام کرد.
محمد پارسایی، تکنسین اجرای آموزش فولاد مبارکه نیز به نیازهای واحد آموزش فولاد مبارکه جهت مکانیزه کردن فرآیند برگزاری دورههای آموزشی ویژه پیمانکاران اشاره و تأکید کرد: هدف اصلی این قرارداد طراحی و اجرای پلتفرم مناسب جهت چابکسازی و تقویت فرآیند آموزش پیمانکاران است.
امیر حیدری در بخش آموزش پیمانکاران، چالشهای فعلی این فرآیند با توجه به حجم و گستره کار را ناشی از نبود بستر سیستمی مناسب دانست و اظهار امیدواری کرد با تکمیل و راهاندازی سامانه جدید توسط دانشگاه آزاد مبارکه، این فرآیند با سرعت و دقت بیشتری انجام پذیرد.
در پایان این دیدار، رمضانپور معاون اداری مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مبارکه به تشریح قابلیتهای سامانه جامع طراحیشده برای برنامهریزی و اجرای دورههای آموزشی پیمانکاران فولاد مبارکه پرداخت.