تاریخ: ۰۲ مهر ۱۴۰۳ ، ساعت ۲۰:۴۰
بازدید: ۳۶
کد خبر: ۳۵۳۰۶۱
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
در نشست مشترک با اتاق بازرگانی تاکید شد:

هم‌افزایی فعالان بخش خصوصی برای پیشبرد اهداف برنامه توسعه نظام مبادلات پیمانکاری فرعی

هم‌افزایی فعالان بخش خصوصی برای پیشبرد اهداف برنامه توسعه نظام مبادلات پیمانکاری فرعی
‌می‌متالز - نشست مشترک شورای راهبری و کمیته فنی و اجرایی برنامه توسعه نظام مبادلات پیمانکاری فرعی ایران با حضور معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران برگزار شد.

به گزارش می‌متالز، در این نشست که مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی تهران و اعضای هیات رئیسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران نیز حضور داشتند، کلیات برنامه توسعه نظام مبادلات پیمانکاری فرعی تشریح و فرآیند توسعه بنگاه‌ها در چهارچوب spx تبیین شد.

انتخاب رئیس و دبیر شورای راهبری به مدت ۳ سال و تعیین صنعت منتخب به منظور شروع فرآیند اجرایی برنامه توسعه نظام مبادلات پیمانکاری فرعی مهم‌ترین دستورات این جلسه بود.

طی این جلسه «پیام باقری» عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران به عنوان رئیس شورای راهبری و «طهمورث لاهوتی» به عنوان دبیر شورای راهبری انتخاب شدند.

همچنین صنایع انرژی به عنوان صنعت منتخب به‌ منظور شروع فرآیند اجرایی برنامه توسعه نظام مبادلات پیمانکاری فرعی انتخاب شد و صنایع فلزی و معدنی به موازات در کنار این صنعت در دستور کار قرار می‌گیرد.

«فرشاد مقیمی» معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در این نشست به بیان راهکار‌های عملی برای توسعه برنامه نظام مبادلات پیمانکاری فرعی پرداخت و همراهی رشته صنعت‌های دارای پتانسیل در پیشبرد این برنامه را حائز اهمیت توصیف کرد.

وی تصریح کرد: باید با روش‌های درست و در مکان و زمان مناسب این برنامه توسعه یابد که همراهی مجموعه صنعت در این زمینه نکته حائز اهمیتی است.

همچنین «طهمورث لاهوتی» معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی تاریخچه اجرای برنامه توسعه نظام مبادلات پیمانکاری فرعی را تشریح و رویکرد‌های سازمان را مورد تبیین قرار داد.

«پیام باقری» و «حسین پیرموذن» و «قدیر قیافه» به عنوان اعضای هیات رئیسه در کنار «ساسان شاه‌ویسی» دبیرکل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران نیز در این نشست بر هم‌افزایی و تعامل همه جانبه اتاق برای پیشبرد اهداف برنامه توسعه نظام مبادلات پیمانکاری فرعی ایران تأکید کردند.

گفتنی است که ۱۰ دبیرخانه تخصصی ISPX در ۱۰ استان با ۱۰ رشته فعالیت شناسایی شده است که در این راستا ۱۶۰۰ بنگاه در سامانه ISPX ثبت و به‌روزسانی شده است.

۹۰۰ برنامه توانمندسازی پیمانکاران و توسعه بازار آنها اجرا شده، ۱۴ تفاهم‌نامه همکاری تجاری منعقد، ۱۲۵ مذاکره تجاری انجام و ۴ هزار میلیارد ریال حجم قرارداد‌های منعقده با کارفرماییان داخلی و خارجی بوده است.

منبع: شاتانیوز

عناوین برگزیده