به گزارش میمتالز، چندی بعد بر اساس تصمیمات اتخاذ شده در جلسه ستاد مدیریت بحران استان و با دستور استاندار مرکزی، با توجه به شرایط خاص منطقه و لزوم رعایت تمامی ملاحظات فنی و ایمنی در آواربرداری، عملیات جستجوی دو مفقود باقیمانده حادثه ریزش معدن به گروه مهندسی رزمی ۴۲ قدر سپاه واگذار شد تا با همکاری عوامل امدادی و هماهنگی اداره کل صمت، اقدامات میدانی لازم دنبال شود.
در ۱۹ تیرماه محل قرارگیری سومین کارگر مفقود شده مشخص و عملیات خارج شدن این پیکر از زیر آوار در همان روز انجام شد.
امروز که ۱۰۱ روز از آن حادثه دلخراش میگذرد، همچنان از مفقودی چهارم خبری نیست. وقوع حادثه در معدن طبس بهانهای شد تا از عملیات جستجو در معدن شازند سراغی بگیریم.
لطفالله پرندین فرماندار شازند، با تاکید بر ادامه عملیات جستجو برای یافتن چهارمین پیکر مفقودی حادثه ریزش معدن اظهار کرد: عملیات جستجوی یافتن پیکر چهارم با استفاده از تجهیزات و ماشین آلات در حال انجام است تا بتوانیم به نقطه هدفگذاری شده جهت پیدا کردن مفقودی چهارم این حادثه دست یابیم.
وی بیان کرد: عملیات کاوش و جستجو براساس بررسی دستگاههای فلزیاب و نشان دادن نقطهای که آهن و فلز در آن مدفون است انجام میشود چرا که ریزش معدن موجب مدفون شدن ماشین آلات معدنی که از جنس فلز هستند شده و کارگران معدن نیز توسط ماشین آلات در حال انجام کار بودند که دچار حادثه شدند.
فرماندار شازند در پاسخ به این پرسش که با گذشت سه ماه از ریزش معدن شازند چه اقدامات جدیدی برای یافتن پیکر مفقودی چهارم انجام شده است، گفت: جلسات متعددی در این خصوص با اداره صمت، بهره بردار معدن، کارشناسان و گروه مهندسی رزمی ۴۲ قدر سپاه تشکیل و راهکارهای کارشناسی بررسی شد و تصمیماتی اتخاذ شد که منجر به انجام عملیات کاوش نزدیک به نقطه مفقودی چهارم شده است.
وی تصریح کرد: انجام عملیات جستجو و کاوش برای پیدا کردن مفقودی چهارم این حادثه با رویکرد تخصصی و کارشناسی گروه مهندسی رزمی ۴۲ قدر سپاه، صمت، و کارشناسان خبره معادن و دستگاههای مرتبط در حال انجام است تا بتوانیم پیکر آخرین مفقودی این حادثه را پیدا کنیم.
پرندین تاکید کرد: عملیات جستجو و کاوش به طور مستمر هر روز هفت صبح آغاز و تا ساعت هفت شب ادامه دارد و هیچ وقفهای در ادامه عملیات جستجو صورت نگرفته است.