تاریخ: ۲۵ آبان ۱۴۰۳ ، ساعت ۲۲:۲۸
بازدید: ۸۰
کد خبر: ۳۵۸۷۴۴
سرویس خبر : مسکن و ساختمان

کاهش ۲۰ درصدی قیمت مسکن با تزریق تسهیلات ساخت

کاهش ۲۰ درصدی قیمت مسکن با تزریق تسهیلات ساخت
‌می‌متالز - عضو انجمن انبوه‌سازان مسکن گفت: همزمان با پرداخت تسهیلات ساخت شاهد کاهش ۲۰ درصدی قیمت تمام شده مسکن به دلیل کاهش مدت زمان ساخت خواهیم بود.

به گزارش می‌متالز، محسن تقی‌زاده عضو انجمن انبوه‌سازان مسکن با بیان اینکه پرداخت تسهیلات ساخت مسکن در شرایط کنونی یکی از اقداماتی است که باعث می‌شود پروژه‌های نهضت ملی مسکن جان دوباره‌ای بگیرند گفت: متاسفانه در طول چند ماه اخیر شاهد آن هستیم که این پروژه‌ها به دلیل اینکه منابع مالی لازم به آنها تزریق نشده دچار عقب‌ماندگی شده و روند اجرای آنها با کندی همراه شده است در نتیجه بخش زیادی از واحد‌ها نیمه کاره مانده‌اند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر این پروژه‌ها با مشکلات بسیار زیادی از جمله عدم منابع مالی لازم روبه‌رو هستند و باید بانک‌ها تسهیلات ساخت ۵۵۰ میلیون تومانی را پرداخت کنند گفت: متاسفانه در این بخش بانک‌ها همکاری لازم را نداشته و باید هرچه سریع‌تر اقدامات و ابزار‌های لازم برای پرداخت تسهیلات صورت بگیرد.

وی ادامه داد: در صورتی که بانک‌ها در این بخش بتوانند تسهیلات ساخت را پرداخت کنند روند اجرا و سرعت ساخت پروژه‌های نهضت ملی و همچنین سایر پروژه‌های مسکونی دو برابر می‌شود.

تقی‌زاده تاکید کرد: طبق قانون جهش تولید مسکن باید بانک‌ها اقدام به پرداخت ۲۰ درصد از تسهیلات خود به حوزه مسکن کنند، اما به نظر می‌رسد که در این بخش بانک‌ها سرپیچی کرده و همین امر خود باعث شده که سازندگان در این حوزه برای اجرای پروژه‌های نهضت ملی اقدامی نکنند.

عضو انجمن انبوه‌سازان یادآور شد: تنها راهکار برای اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن آن است که بانک‌ها تسهیلات پرداخت کنند که البته در این بخش به نظر می‌رسد گام‌هایی برداشته شده است، اما فایده‌ای نداشته است در نتیجه باید بتوانیم در این حوزه ابزار‌های تنبیهی از جمله جرائم مالیاتی را اعمال کنیم.

او بیان کرد: در جلسه شورای عالی مسکن افزایش تسهیلات ساخت مسکن به تصویب رسید، اما متاسفانه به نظر می‌رسد که مصوبه هنوز ابلاغ نشده و بسیاری از سازندگان منتظر ابلاغ و پرداخت آن هستند.

وی ادامه داد: با افزایش پرداخت تسهیلات ساخت به طور قطع قیمت تمام شده به دلیل کاهش مدت زمان ساخت ۲۰ تا ۳۰ درصد ارزان‌تر تمام می‌شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده