تاریخ: ۰۵ آذر ۱۴۰۳ ، ساعت ۲۱:۱۲
بازدید: ۸۴
کد خبر: ۳۶۰۰۸۰
سرویس خبر : آهن و فولاد

پروژه پیشران مگامدول جهان فولاد آماده راه‌اندازی

پروژه پیشران مگامدول جهان فولاد آماده راه‌اندازی
‌می‌متالز - علی پورمعصومی مدیرعامل شرکت جهان فولاد سیرجان گفت: در سال ۱۴۰۰ در شرکت جهان فولاد سیرجان دو پروژه پیشران تعریف شد که یکی پروژه احیای شماره دو به ظرفیت یک میلیون و پنجاه هزار تن و دیگری پروژه‌ای به ظرفیت یک میلیون و ۷۶۰ هزار تن بود.

به گزارش می‌متالز، علی پورمعصومی مدیرعامل شرکت جهان فولاد سیرجان گفت: در سال ۱۴۰۰ در شرکت جهان فولاد سیرجان دو پروژه پیشران تعریف شد که یکی پروژه احیای شماره دو به ظرفیت یک میلیون و پنجاه هزار تن و دیگری پروژه‌ای به ظرفیت یک میلیون و ۷۶۰ هزار تن بود.

وی اظهار کرد: به لطف پروردگار و با تلاش همکاران در خردادماه سال جاری پروژه اول وارد مدار تولید شد که تقریبا کمتر از ۳۲ ماه توانستیم یک رکورد احداث و راه‌اندازی یک پروژه را در کشور داشته باشیم. پروژه دوم حدوداً ۸۷ درصد پیشرفت داشته و در حال حاضر آماده تست گرم است، اما به دلیل محدودیت گاز امکان روشن کردن مشعل‌ها را نداریم، فرآیند این تست ۴۰ روز طول میکشه که وارد مدار تولید شویم، اما باتوجه به سهمیه گازی که به شرکت تعلق می‌گیرد امکان انجام این تست فراهم نیست.

پورمعصومی بیان کرد: در حال حاضر با وزارت صمت و شرکت ملی گاز مکاتبات و مذاکراتی در خصوص سهمیه راه‌اندازی گاز پروژه انجام گرفته که در صورت تحقق خواهیم توانست در بهمن‌ماه به تولید برسیم.

پورمعصومی ادامه داد: در همین اوضاع محدودیت انرژی شرکت ما توانسته با توجه به شعار سال که جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده، روند افزایش تولید خود را حفظ و باعث رشد و افزایش تولید شود. مشارکت مردم از دید من، صرفه‌جویی و بهینه‌سازی مصارف انرژی و اصلاح الگوی مصرف از سوی مردم است که بدین صورت می‌توانند به رشد تولید کشور کمک کنند.

وی در پاسخ به این سوال که با توجه به قطعی برق و گاز در این مدت چه میزان خسارت به شرکت وارد شده است، بیان کرد: در حال حاضر شرکت جهان فولاد روزانه ۲۵۰۰ تن تولید آهن اسفنجی و ۵۰۰ تن شمش فولادی کاهش تولید دارد.

پورمعصومی اظهار داشت: امسال با تصمیمات هیات مدیره و خرید برق تضمینی از نیروگاه سمنان و همچنین خرید ۲۰ درصد سهام شرکت گهر انرژی، در بخش انرژی سرمایه‌گذاری انجام گرفت که باعث شد تا به امروز ۳۶ درصد مجموع تولیدات، رشد تولید داشته باشیم.

پورمعصومی با بیان اینکه در سال‌های اخیر اقداماتی در حوزه بومی‌سازی و صرفه‌جویی ارزی صورت گرفته که در این راستا بالغ بر ۶۷ درصد در پروژه مگامدول وآهن اسفنجی شماره ۲ بومی‌سازی شده و بالای ۸۰ درصد برای تجهیزات کارخانجات بهره‌برداری از داخل تامین شده است.

وی گفت: خوشبختانه در کشور اقدامات خوبی در جهت تولیدات دانش‌بنیان در داخل در حال انجام است و شرکت‌های دانش‌بنیان نیز در این زمینه فعالیت‌های خوبی را انجام داده‌اند.

پور معصومی تصریح کرد: مجلس در خصوص قرارداد همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان در خصوص اعتبار مالیاتی، قانون مناسبی به تصویب رسانده و برهمین اساس شرکت جهان فولاد سیرجان با ۲۰ شرکت دانش‌بنیان قرارداد همکاری در زمینه بومی‌سازی و تکنولوژی‌هایی که در جهت بهبود کیفیت و افزایش کمیت تولید دارد تا بتواند گام مثبتی در جهت پیشرفت کشور بردارد.

منبع: ماین نیوز

عناوین برگزیده