تاریخ: ۲۱ آذر ۱۴۰۳ ، ساعت ۰۳:۳۶
بازدید: ۲۰۰
کد خبر: ۳۶۱۵۴۰
سرویس خبر : صنایع کوچک
با حضور معاون اول رییس‌جمهور؛

آیین تکریم و معارفه رییس سازمان ملی استاندارد ایران برگزار شد

آیین تکریم و معارفه رییس سازمان ملی استاندارد ایران برگزار شد
‌می‌متالز - آیین تکریم و تودیع دکتر «مهدی اسلام‌پناه» و معارفه دکتر «فرزانه انصاری» به عنوان رییس سازمان ملی استاندارد ایران با حضور معاون اول رییس‌جمهور، معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، معاونان وزرا و روسای برخی از دستگاه‌های اجرایی، عصر روز دوشنبه (۱۹ آذر ۱۴۰۳) در سازمان ملی استاندارد ایران برگزار شد.

به گزارش می‌متالز، دکتر «محمدرضا عارف» معاون اول رییس‌جمهور در این مراسم با اشاره به اهمیت موضوع استاندارد در کشور و لزوم ارتقای جایگاه این سازمان، نسبت به توجه ویژه سازمان به امر تحقیق و پژوهش تاکید کرد.

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه سازمان ملی استاندارد ایران مسوولیت صیانت از حق بزرگ مردم برای یک زندگی سالم را بر عهده دارد، تصریح کرد: باید قوانین، ضوابط و مقررات اولویت این سازمان باشد و تطمیع و تهدید هیچ جایگاهی در این سازمان نداشته باشد.

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه سازمان ملی استاندارد ایران، سازمانی حاکمیتی و عهده‌دار نظارت جدی در تمام حوزه‌های مرتبط با خود هست و می‌بایست جایگاه و اقتدار این سازمان اقتدار رئیس‌جمهور و تقسیم وظایف رئیس‌جمهور است و باید بدون مماشات و کوتاه آمدن به وظایف ذاتی خود عمل کند.

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه در تصمیم‌گیری‌های مهم این سازمان انعطاف غیراصولی، کوتاهی‌ها و ملاحظه‌کاری‌ها هیچ معنایی ندارد، اظهار داشت: نتیجه چنین عملکردی بخشیدن از حقوق مردم است بدون اینکه اجازه داشته باشیم چرا که مواد غذایی و زندگی سالم حق اصلی و اساسی مردم است.

دکتر عارف نشان دادن راهکار‌ها در زمان بروز برخی مسائل و اختلاف نظر‌ها را یکی از وظایف مهم این سازمان برشمرد و افزود: دستگاه‌های نظارتی که مسوول کیفیت هستند باید در زمان بروز مشکلات راهکار ارائه دهند و باید پرونده، پاک کردن صورت مساله در برخی از سازمان‌ها بسته شود و از این سازمان انتظار داریم هم‌زمان با دقت در اجرای ضوابط و مقررات راهکار دهد و کمک کار کارشناسی و توصیه‌های خیرخواهانه باشد.

وی همچنین استفاده از فناوری‌های پیشرفته همراه با انقلاب صنعتی چهارم را یکی دیگر از وظایف و اولویت‌های این سازمان برشمرد و با تأکید بر ضرورت برون‌سپاری به بخش خصوصی ادامه داد: در مواقعی شرکت‌های خصوصی در عمل و حتی بر روی مسائل حساس حاکمیتی بهتر از مؤسسات دولتی عمل می‌کنند چرا که منافع آنان ایجاب می‌کند که عملکرد مناسب داشته باشند و در دوره جدید انقلاب صنعتی چهارم نمی‌توان از فناوری‌های جدید و استاندارد غافل شد.

دکتر عارف همچنین به اهمیت وظایف این سازمان در صادرات و واردات اشاره و تصریح کرد: سازمان ملی استاندارد باید در این حوزه چابک عمل کند. چرا که تجهیزات در گمرک یک عمر مشخص شده دارد و باید برای شاخص‌ها و نمونه‌برداری‌ها یک زمان مشخص تعیین شود و باید این مسأله هر چه سریع‌تر حل شود و وسواس بیش از حد وجود نداشته نباشد.

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت هماهنگی و همکاری صنایع و دستگاه‌های اجرایی ادامه داد: باید تمامی دستگاه‌ها احساس یکپارچگی و تقسیم یک هدف مشترک کنند و نباید سازمان ملی استاندارد در یک طرف و دستگاه در طرف دیگر باشد و تقابل دستگاه‌ها با یکدیگر معنایی ندارد.

دکتر عارف عدم غفلت از رعایت برخی از استاندارد‌ها به ویژه در حوزه محیط زیست را خاطرنشان ساخت و تأکید کرد: اگر استاندارد‌های متعلق به سازمان محیط زیست با جدیت و دقت پیگیری و اعمال می‌شد با مسائل کنونی محیط زیست مواجه نبودیم چرا که آلودگی خاک، آب و هوا در وضعیت نامناسب است و در صورت غفلت اتفاقات ناگواری در آینده برای مردم رخ خواهد داد.

وی از رئیس جدید سازمان ملی استاندارد ایران خواست یک آسیب‌شناسی جدی، مستقل از افراد و به دور از تلقی‌های سیاسی و مچ‌گیری در این سازمان انجام شود و تمام مدیران قبلی نیز کمک کنند تا یک برنامه عملیاتی برای اصلاح وضع موجود پیاده‌سازی شود.

دکتر عارف در خصوص تکمیل و به‌روز‌رسانی استاندارد‌های سنجشی اولویت‌دار در این سازمان، افزود: معیار‌ها باید به روز باشد چرا که دنیا در حال تغییر است و معیار‌های این سازمان نه تنها در داخل کشور به رسمیت شناخته شود بلکه نشان ایران مورد توجه سایر کشور‌ها و منطقه شود و در روابط اقتصادی نشان استاندارد ایران فصل‌الخطاب باشد.

معاون اول رئیس‌جمهور تقویت زیرساخت‌ها و بهبود وضعیت آزمایشگاه‌های این سازمان و همچنین اصلاح فرآیند‌ها از دیگر اولویت‌ها و وظایف سازمان ملی استاندارد دانست و گفت: دیوان‌سالاری، حاکم بر نظام اداری کشور است، اما این سازمان باید عملکرد خود را با بهترین نهاد‌های دنیا مقایسه کند چرا که در تعامل با استاندارد‌های دنیا است و صرفا مصرف داخلی ندارد.

دکتر عارف برون‌سپاری وظایف این سازمان را حائز اهمیت اساسی دانست و گفت: اعتماد به بخش خصوصی داشته باشید و امروز بخش خصوصی کشور بسیار توانا است و اگر کاری ارجاع دهید، با کیفیت خوب تحویل می‌دهند.

معاون اول رئیس‌جمهور در زمینه آموزش و مشاوره به مشتریان و صنایع گفت: دوره‌های تخصصی برای مصرف‌کنندگان برگزار شود و توانمندسازی مدیران و کارشناسان و توجیه آنان نسبت به امور با ارائه مشاوره‌های تخصصی در اولویت قرار گیرد.

دکتر عارف با تأکید بر برگزاری منظم جلسات شورای عالی استاندارد تصریح کرد: جلسات شورا نباید تشریفاتی باشد و مباحث مهم و چالشی مطرح و پس از مصوب شدن اجرایی شود و صورت‌جلسه‌ها زینتی برای سازمان نباشد و آمادگی داریم این شورا‌ها با حضور رئیس‌جمهور و معاون اول برگزار و پیگیری دستورات اجرایی شود.

دکتر عارف ادامه داد: طراحی و ارائه مدل‌های نوین حمایت از مصرف‌کنندگان یکی دیگر از وظایف این سازمان است و در جلب اعتماد مردم به سازمان استاندارد هیچ کوتاهی به عمل نیاید و برای مثال در مواد غذایی نباید هیچ موردی دیده شود که حتی یک عملکرد و مورد غیراستاندارد برای بستن یک کارخانه کفایت می‌کند و نباید در این خصوص و صیانت از حقوق مردم هیچ‌گونه گذشتی کرد.

وی با تأکید بر اینکه اگر رعایت استاندارد‌ها در حوزه انرژی با جدیت انجام می‌شد با وضعیت ناترازی کنونی در کشور رو‌به‌رو نبودیم، ادامه داد: سفره‌های زیرزمینی با وضعیت بسیار وخیمی رو‌به‌رو هستند و در کشور‌های اروپایی که سه برابر کشور ما ریزش باران دارند، اما سرانه مصرف در داخل ایران ۴۰ درصد است و این به دلیل عدم استانداردسازی و توجیه مردم است که نتیجه چنین عملکردی وضعیت کنونی دریاچه ارومیه است که قربانی این وضعیت در کشور است.

وی با اشاره به اولویت آب به عنوان یکی از بحران‌های آینده در کشور اظهار داشت: مصرف آب باید استاندارد شود و همچنین در حوزه برق و آب و هوا نیز مسائلی اساسی داریم که نسل و جوانان آینده با مشکلات عدیده‌ای رو‌به‌رو خواهند شد و باید برنامه‌ای وجود داشته باشد و مردم نیز همراهی کنند و در این راستا سازمان ملی استاندارد به میدان بیاید و شورای عالی استاندارد مصوبه‌های لازم را ابلاغ کند و شورای عالی یعنی دولت که پس از ابلاغ مصوبات برای کلیه دستگاه‌ها لازم‌الاجراست به شرطی که بر اساس شاخص‌های علمی و با جدیت به تصویب برسد.

وی با تأکید بر اینکه سازمان ملی استاندارد در زمینه دانش‌بنیان و هوش مصنوعی باید با جدیت عمل کند گفت: در غیر این صورت از دنیا عقب می‌افتیم و شرکت‌های تولیدی باید به دنبال استاندارد‌سازی باشند تا در بازار‌های مهم جهانی حضور داشته باشند و می‌توان از تجارب سایر کشور‌ها نیز در این زمینه بهره برد.

وی تقویت پژوهشگاه سازمان ملی استاندارد را خاطرنشان ساخت و تأکید کرد: باید پژوهشگاه‌ها در کشور جایگاه خود را پیدا کنند تا امور سامان یابد و از تامین تمام امکانات برای پژوهشگاه هراسی نداشته باشیم و همچنین برای ارتباط با دانشگاه‌های کشور و به ویژه همکاری‌های بین‌المللی هیچ مانعی وجود ندارد و باید با بزرگ‌ترین مؤسسات دنیا همکاری کرد و رفت‌وآمد‌های علمی و فرصت‌های مطالعاتی ایجاد کرد.

وی همچنین بر اهمیت تقویت سرمایه و توسعه انسانی به ویژه تقویت نسل جوان مدیریتی و ارتقاء جایگاه و نقش‌آفرینی در مسائل مهم در داخل و خارج به ویژه حوزه اقتصادی در این سازمان تأکید کرد.

وی افزود: قوای مقننه و قضائیه ارتباطات بسیار خوبی با این سازمان دارند و پیام این سازمان به جامعه این باشد که هر سه قوه در کنار یکدیگر همکاری می‌کنند تا امور به خوبی انجام شود و سامان یابد.

دکتر عارف با قدردانی از تلاش‌های رئیس پیشین این سازمان گفت: خانم دکتر انصاری یکی از کارمندان پرتوان و بانشاط این سازمان است و مسوولیت سازمان ملی استاندارد به عنوان یک ارگان حساس و حاکمیتی که نقش جدی نظارتی از یک طرف و رشد تعالی اقتصادی و رفاه مردم از سوی دیگر دارد را پذیرفته است.

وی با بیان اینکه مردم در زمینه کیفیت نگاه به خارج ندارند و این نشان می‌دهد باید فعالیت‌های این سازمان گسترش یابد تصریح کرد: برای پیشبرد برنامه هفتم توسعه راهی جز توجه به این سازمان نداریم و امروز سازمان به جایگاه تثبیت شده حاکمیتی رسیده است و باید بتواند نقش نظارتی و حاکمیتی استانداردسازی در همه حوزه‌ها را پیاده‌سازی کند.

دکتر عارف همچنین به برخی مشکلات در دهه‌های گذشته در خصوص جایگاه استاندارد در کشور و مسوولیت این امر مهم به یک وزارت‌خانه خاص اشاره و تأکید کرد: در آن زمان آنچه قربانی شد استاندارد و اعتماد مردم بود و امروز که سازمان ملی استاندارد جایگاه ساختاری خود را پیدا کرده است هیچ بهانه‌ای برای کوتاه آمدن و اغماض وجود ندارد.

وی همچنین با بیان اینکه بهره‌گیری از ظرفیت زنان برجسته راهبرد دولت وفاق ملی است گفت: باید در مدیریت بالا از بانوان استفاده شود و مطمئن هستم که در پایان دوره دولت چهاردهم بهره‌گیری از زنان یکی از راهبرد‌های موفق دولت خواهد بود.

دکتر «فرزانه انصاری» رییس سازمان ملی استاندارد ایران در این آیین، تحقق اهداف عالیه نظام استاندارد، ارتقا کیفیت کالا‌ها و خدمات، مدیریت کیفیت کشور، تعالی سازمان ملی استاندارد ایران، رضایت‌مندی مردم کشور، و بالاخص افزایش رضایت همکاران ارجمند را محور اصلی راهبرد‌ها و برنامه‌های آتی این سازمان اعلام کرد.

«فرزانه انصاری» رییس سازمان ملی استاندارد ایران در مراسم معارفه خود، خاطرنشان کرد: تمام توان خود را برای تحقق اهداف عالیه نظام استاندارد، تعالی کشور و نظام ملی استاندارد، رضایت‌مندی مردم کشورم و بالاخص افزایش رضایت همکاران ارجمند به ویژه به لحاظ معیشتی به کار خواهم بست.

رییس سازمان ملی استاندارد ایران که سخنان خود را با قرائت آیه ۸۰ سوره اسرا آغاز کرد؛ اظهار داشت: خداوند متعال را شاکرم بار دیگر این فرصت را به من داد که در مجموعه استاندارد در کنار همکاران ارجمندم؛ که سال‌ها افتخار همکاری با آنها داشتم؛ قدم‌هایی را در راه اعتلای ایران عزیزمان بردارم.

وی از رییس جمهوری اسلامی ایران و معاون اول ایشان برای واگذاری مسوولیت این جایگاه سنگین و گرانقدر و این وظیفه خطیر قدردانی کرد و گفت: امیدوارم لایق این اعتماد باشم.

رشد و پیشرفت سازمان‌ها و جوامع، وابسته به کیفیت است

امروزه نیاز کیفیت در تارو پود زندگی همه ما تنیده شده سلامت و ایمنی مصرف‌کنندگان، توسعه تجارت و رقابت‌پذیر بودن کالا‌ها، رشد و پیشرفت سازمان‌ها و جوامع، همگی به نوعی وابسته به کیفیت است.

در رابطه با کیفیت و ارتباط آن با سازمان ملی استاندارد ایران؛ بحث ضوابط و استاندارد‌ها مطرح است که این ضوابط و استاندارد‌ها به عنوان چارچوبی نظامند، منصفانه و قابل اعتبار برای تعیین ویژگی کالا‌ها و خدمات، مورد سنجش و ارزیابی قرار می‌گیرد.

در واقع زیرساخت‌های ملی کیفیت که با ارکان آن استانداردسازی، اندازه‌شناسی، ارزیابی انطباق و تایید صلاحیت معرفی می‌شوند در حوزه‌های مختلف علمی فنی، صنعتی، قانونی امروزه نه تنها در جامعه ما بلکه در همه کشور‌های جهان نقش خود را ایفا می‌کنند.

سازمان ملی استاندارد ایران در راستای قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد به عنوان یک دستگاه متولی که در آن سازمان را به عنوان مرجع رسمی حاکمیتی، عهده‌دار سیاست‌گذاری، حسن نظارت و هدایت نظام استاندارد و اطمینان‌بخشی معرفی کرده که یکسری مطالبات را مطرح می‌کند که لازم است نگاهی گذرا به آن داشته باشیم.

مطالبات مردم و حاکیمت از سازمان ملی استاندارد ایران

حاکمیت از سازمان ملی استاندارد ایران انتظار دارد، نظام استاندارد کشور را به نحوی اصلاح کند که ارتقای مناسب کیفیت تولیدات ملی و توسعه پایدار در کشور را فرآهم آورد و ویژگی کالا‌ها و خدمات از جنبه‌های ایمنی، سلامت، کیفیت و محیط زیست تامین شود.

همچنین حاکمیت انتظار دارد که سازمان ملی استاندارد ایران مبادی ورودی کشور را به نحوی ارزیابی و پایش کند که کالایی که به کشور وارد می‌شود به لحاظ، ایمنی و سلامت، دارای ویژگی‌های مطلوب باشد و مردم جامعه بتوانند آن کالا‌ها را بدون دغدغه تهیه و استفاده کنند.

از دیگر انتظارات حاکمیت این است که؛ کالا‌هایی که از کشور صادر می‌شود دارای ویژگی مطلوب باشد به نحوی که شان و جایگاه کشور عزیزمان در بین کشور‌های دنیا عزیز انگاشته شود.

مطالبات دیگری در حوزه خدمات و مطالبات بنگاه‌های اقتصادی اعم از واردکنندگان، صادرکنندگان و نهاد‌های ارزیابی انطباق مطرح است که این مطالبات در زمینه روان‌سازی، بهبود فرآیند ارزیابی انطباق و تایید صلاحیت، سرعت‌بخشی به فرآیند‌ها، حذف بروکراسی‌ها و کاغذبازی‌های اداری، حل مشکلات حاصل از تداخل وظایف دستگاه‌های اجرایی که به نحوی عمل شود که صاحبان صنایع بتوانند روان‌تر و شفاف‌تر فعالیت خود را دنبال کنند؛ که بخش زیادی در دوره‌های قبل انجام شده است.

بخش دیگری از مطالبات مربوط به بخش خصوصی اعم از تشکل‌ها، انجمن‌ها، نهاد‌های صنعتی و حتی نهاد‌های آموزشی و پژوهشی است که انتظار دارند که فعالیت و مشارکت آنها روان‌تر، شفاف‌تر و سریع‌تر باشد.

این ججم مطالبات نشان‌دهنده نقش سازمان ملی استاندارد ایران و متخصصان این سازمان در پاسخگویی به همه مطالبات است.

همراهی یاران آشنای استاندارد

به طور حتم بدون همدلی و همراهی نیرو‌های ارزشمند و توانمند سازمان ملی استاندارد ایران و سایر متخصصان انجام این وظایف امکان‌پذیر نیست.

همراهی و همدلی همه همکاران در سازمان ملی استاندارد ایران پیش از این؛ چه آنان که آسمانی شدند و رفتند و آنهایی که علی‌رغم بازنشستگی هنوز یاران آشنای استاندارد هستند و چه آنهایی که هم اکنون عهده‌دار وظایف و مسوولیت‌های خطیر در سازمان ملی استاندارد هستند این مسوولیت و این وظایف را در حد توان بر دوش می‌کشند.

سازمان ملی استاندارد ایران یکی از قدیمی‌ترین دستگاه‌های اجرایی کشور است که از زمان تاسیس اداره اوزان و مقیاس‌ها از سال ۱۳۰۴ تاکنون اقدامات ارزشمندی در راستای رشد و اعتلای کشور به منصه ظهور رسانده است.

مقررات باید مشوق تجارت باشد نه محدودکننده آن

امروز در شرایط خاصی هستیم مساله تحریم‌های ظالمانه، مشکلات اقتصادی؛ نیاز کشور در این شرایط فعلی را به رفع موانع و تسهیل تجارت و سرعت‌بخشی به فرآیند‌های سازمان بیش از پیش می‌کند.

عنایت ویژه رهبر فرزانه در شعار‌های سال با عنوان تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌زایی در سال ۱۴۰۱؛ مهار توزم و رشد تولید در سال ۱۴۰۲؛ جهش تولید با مشارکت مردم عملکرد اهمیت این مقطع را نشان می‌دهد.

بر اساس مطالعات جهانی، توسعه استانداردسازی و مدیریت کیفیت یکی از کلیدی‌ترین عوامل رشد اقتصادی، افزایش تولید ناخالص ملی و تحقق توسعه پایدار است؛ مطالعات متعددی در این زمینه انجام شده است.

امروز لازم است با بهره‌گیری از پتانسیل علمی و فنی سازمان و توسعه نظام استاندارد، همه گره‌های تولید را باز و راه‌های تجارت را تسهیل کنیم.

اطمینان حاصل کنیم که مقررات وضع شده تجارت را تشویق می‌کند و نه محدود؛ البته باید توجه داشت بهداشت ایمنی و سلامت و محیط زیست قربانی نشود.

نگاهی نو و آینده‌پژوهانه با بهره‌گیری از تجارب جهانی

با این وجود نیاز است رویکرد‌های سازمان علی‌رغم زحماتی که کشیده شده لازم است؛ به دنبال راهکاری نوین در راستای مقررات و مقررات‌زدایی در فعالیت خود باشیم و با نگاهی نو و آینده‌پژوهانه با بهره‌گیری از تجارب جهانی به دنبال اصلاح زیرساخت‌های کیفیت باشیم به نحوی که محصولات برای رسیدن به سطح قابل قبول و پذیرش در نهاد‌های بین‌المللی و ورود به بازار‌های جهانی گواه تکنولوژی، متدولوژی و استانداردسازی و تایید صلاحیت باشند.

در چارچوب حقوقی هم نهاد‌های دولتی و غیردولتی به صورت شفاف و روشن در درون ساختار ملی ایجاد شوند و بتوانند به آسانی با سازمان‌های بین‌المللی کار کنند.

تلاش ما باید بر این باشد تا این نهاد‌های الگوی استاندارد ۲۶۰۰۰ را به عنوان سیستم مدیریت مسوولیت اجتماعی یا پاسخگویی اجتماعی را در سیاست‌ها و راهبرد‌های کلان خود مدنظر قرار دهند و تعادل اخلاقی را بین دو وظیفه تلاش برای سود بیشتر و نفع جامعه، ترویج و اجرا کنند.

تحقق اهداف عالیه نظام استاندارد با همدلی؛ همیاری و مشارکت همه همکاران

همکاران محترم در همه بخش‌های سازمان ملی استاندارد ایران مستقر در ستاد ونک؛ کرج؛ پژوهشگاه، مرکز ملی تایید صلاحیت ایران؛ مرکز اندازه‌شناسی و ادارات کل استاندارد استان‌ها که افتخار همکاری داشتم.

در قرن ۲۱ هستیم دنیا به دنبال پایایی و پایداری، تاب‌آوری در برابر ابرنورد‌ها در اکوسیستم جهانی است. تمدن جهانی به دنبال راه‌هایی برای هم‌زیستی و با هم بودن است.

وفاق ملی که در فرمایشات رییس‌جمهور محترم به درستی به آن اشاره شده موید این مساله است که امروز همه ما بدون در نظر گرفتن ملاحظات سیاسی در سایه انسجام، اعتماد و احترام متقابل باید دست به دست هم دهیم و با تمام توان برای اعتلای میهن عزیزم و رفاه مردم شریف‌مان بکوشیم.

قطعا بدون هم‌دلی و همیاری و مشارکت در فرآیند‌های تصمیم‌گیری، تصمیم‌سازی و فرآیند‌های اجرایی، تک تک شما عزیزان اجرای این مهم بار سنگین برای بنده حقیر امکان‌پذیر نخواهد بود.

در خاتمه و در محضر باری تعالی اذعان می‌دارم که تمام توان خود را به کار خواهم بست برای تحقق اهداف عالیه نظام استاندارد؛ تعالی کشور و نظام ملی استاندارد، رضایت‌مندی مردم کشورم و بالاخص افزایش رضایت همکاران ارجمند به ویژه به لحاظ معیشتی به کار خواهم بست و برای ارتقای جایگاه سازمان با اتکال به کمک‌های حضرت قادر سبحان و حمایت‌های دولت محترم از کوششی فروگذار نخواهم کرد.

باور دارم برای تحقق این هدف مقدس که رفاه اجتماعی هم‌وطنانم را به دنبال خواهد داشت هیچ کوهی مرتفع، هیچ دریایی ژرف و هیچ آسمانی بی‌انتها نخواهد بود.

در ادامه، حکم انتصاب دکتر «فرزانه انصاری» به عنوان رییس سازمان ملی استاندارد ایران توسط معاون اول رییس‌جمهور اعطا شد.

در این مراسم از تلاش‌ها و خدمات دکتر «مهدی اسلام‌پناه» در دوران مسوولیت وی در سازمان ملی استاندارد ایران تجلیل به عمل آمد.

منبع: سازمان ملی استاندارد ایران

عناوین برگزیده