به گزارش میمتالز، سیدامیرارسلان سیدین روز جمعه تاکید کرد: اجرای این طرح پس از تایید و تصویب اعتبارات از سوی سازمان مدیریت و برنامهریزی از سال آینده انجام میشود.
وی افزود: با توجه به نشانههایی از برخی سنگهای قیمتی و نیمهقیمتی در کوهرنگ ممکن است اجرای این طرح پتانسیل خوبی در این شهرستان باشد.
سیدین تصریح کرد: حوزه معادن و صنایع معدنی ادارهکل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری در کل ارزیابی وزارت صنعت، معدن و تجارت رتبه ۹ را در نیمه نخست سال جاری کسب کرده است.
وی یادآور شد: در این مدت پروانههای بهرهبرداری معاون چهارمحال و بختیاری ۵.۲ درصد، پروانههای اکتشاف جدید ۲۰۰ درصد، تعداد معادن فعال ۱۰ درصد، نسبت معادن فعال به کل معادن چهار درصد، اشتغال معادن چهار درصد، میزان تولید معادن ۱۳ درصد و تعداد گواهی کشف ۱۰۰ درصد رشد داشته است.
معاون امور معادن و صنایع معدنی ادارهکل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: هماکنون ۱۶۲ معدن دارای پروانه در استان وجود دارد که از این تعداد ۱۱۷ معدن با یکهزار و ۱۱۴۰ نفر اشتغالزایی فعال است.
سیدین تاکید کرد: در نیمه نخست سال جاری سه میلیون و ۴۴۳ هزار و ۷۰۰ تن ماده معدنی از معادن چهارمحال و بختیاری استخراج شد.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری رتبه پنجم کشور در رشد وصول حقوق دولتی معادن در سال ۱۴۰۲ را کسب کرد و در این مدت هفت میلیون و ۵۰۰ هزار تن انواع مواد معدنی از معادن استان استخراج شد که رشد ۳۲ درصدی داشته است.
وصول حقوق دولتی معادن چهارمحال و بختیاری ۲۸۰ میلیارد ریال بود که ۹۱ درصد بیشتر شد.
در سال گذشته براساس فراخوان عمومی واگذاری معادن از طریق ماده ۸۳ آییننامه اجرایی قانون معادن، خارج از فرایند مزایده برای نخستین بار در چهارمحال و بختیاری هفت معدن به سرمایهگذاران واجد شرایط واگذار شد.
برای نخستین بار هیأت حلاختلاف ماده ۲۴ مکرر قانون معادن در چهارمحال و بختیاری فعال شد که این مهم به تسهیل در صدور مجوزهای معدنی استان کمک میکند.
تولیدات صنایع معدنی چهارمحال و بختیاری نیز ۲۷ درصد نسبت رشد داشته است.
چهارمحال و بختیاری ۱۶۴ معدن دارای پروانه بهرهبرداری دارد که از این تعداد هماکنون ۱۲۰ معدن فعال است.
چهارمحال و بختیاری ۱۲ شهرستان با بیش از یک میلیون نفر جمعیت دارد.
کوهرنگ در ۹۰ کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری واقع شده است.