به گزارش میمتالز، «محمود محمدیفشارکی» مدیرعامل شرکت فولاد سفیددشت در این باره افزود: با تلاش کارکنان واحد فولادسازی و ریختهگری، برنامهریزیهای لازم به منظور گذر از تولید تک ذوبی به دو ذوبی در این واحد صورت گرفت و این مهم در دو نوبت در روزهای ۱۱ و ۱۳ دیماه با سربلندی اجرا شد.
وی تولیـد تختـال به صـورت چند ذوبـی را لازمـه تـداوم تولیـد شـمش فـولادی در واحدهـای ذوب و ریختهگـری مداوم برشـمرد و خاطرنشـان کـرد: بـدون تولیـد چند ذوبی کـه در صنعـت فولاد بـه سـکوئنس معروف اسـت، دسـت یابی بـه تولیـد پیوسـته و اقتصـادی تختـال امکانپذیـر نیسـت.
«ایمان سلیمانی» مدیر بهرهبرداری شرکت نیز ضمن قدردانی از تلاش شبانهروزی کارکنان، مشاوران و پیمانکاران شرکت در راستای دستیابی به این موفقیت ارزشمند و با اشاره به فعالیتهای صورت گرفته در خصوص رفع نواقص موجود در واحدهای فولادسازی و ریختهگری در ۹ ماه گذشته از سوی کارکنان امانی و پیمانی شرکت، هیات مدیره، شرکت فولاد مبارکه، ایمیدرو و شرکت ملی فولاد ایران، بر اهمیت تولید شمش تختال به صورت چند ذوب متوالی از منظر اقتصادی و فرآیندی تأکید کرد.
«داریوش دریابار» مدیر خدمات فنی و پشتیبانی شرکت نیز در ادامه با اشاره به تلاشهای صورت گرفته در راستای تأمین آب پایدار و با کیفیت برای تولید فولاد گفت: در صورت رفع محدودیتهای انرژی، واحد فولادسازی و ریختهگری فولاد سفیددشت در کمترین زمان ممکن امکان رسیدن به ظرفیت نامی را دارد.
«محسن اسمعیلزاده» رئیس فولادسازی شرکت فولاد سفیددشت، دستیابی به سکوئنس یا توالی ذوب در تولید تختال را مرهون تلاشها و برنامهریزیهای منسجم تمامی ارکان تولید دانست و برای تداوم تولید پایدار و اقتصادی با رعایت ملاحظات زیستمحیطی در مجتمع فولاد سفیددشت ابراز امیدواری کرد.
در پایان «جابر علی همتی» رئیس ریختهگری فولاد سفیددشت نیز از حمایتهای کارکنان شرکت در تمامی بخشها به جهت تسریع در تولید مداوم شمش فولاد در شرکت قدردانی و خاطرنشان کرد: در نیمه نخست دیماه امسال، ۲۷ عدد تختال از نوع متوسط کربن، با عرض ۱۲۵۰ و ضخامت ۲۰۰ میلی متر با روش تولید متوالی یا سکوئنس تولید شد که این میزان تولید در واحد فولادسازی و ریختهگری به عنوان یک واحد در حال راهاندازی، قابل توجه است.