به گزارش میمتالز، «احمدرضا طحانیان» اظهار کرد: ایران یکی از بزرگترین کشورها از لحاظ ظرفیت معادن، فولاد و سیمان است و اصفهان نیز با توجه به دارا بودن کارخانهجات مختلف مانند ذوب آهن، فولاد مبارکه و پتروشیمی، همچنین موقعیتی که در مرکز ایران دارد و وجود شهرکهای صنعتی، از نظر جایگاه صنعتی به خصوص فرآوری سنگهای معدنی و بحثهای مختلف مربوط به این حوزهها بسیار حائز اهمیت است.
وی با اشاره به حضور ۲۰ درصد صنعت کشور در اصفهان از اهمیت برگزاری این نمایشگاه خبر داد و افزود: زمینههای فعالیت این نمایشگاه در حوزههای مختلفی از جمله معادن و صنایع معدنی و فرآوری، تجهیزات و ماشینآلات راهسازی و صنایع ریختهگری است.
مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بینالمللی اصفهان با اشاره به حضور شرکتهای شاخص در این نمایشگاه بیان کرد: چهاردهمین نمایشگاه تخصصی ماشینآلات معدنی، راهسازی، زنجیره تأمین معدن، سیمان و فولاد و تونلسازی از تاریخ ۱۹ تا ۲۲ دی سال جاری در محل نمایشگاه بینالمللی اصفهان از ساعت ۱۵:۰۰ تا ۲۱:۰۰ برگزار میشود که حدود ۸۳ درصد شرکتهای حاضر در نمایشگاه تولیدکننده و ۱۷ درصد شرکتهای خدماتی هستند.
طحانیان خاطرنشان کرد: این نمایشگاه جزء نمایشگاههای تخصصی و به اصطلاح B۲B و دارای۴۰۰۰ متر فضا است و نمایندگانی از هفت استان شامل تهران، چهارمحالوبختیاری، خراسان رضوی، البرز، یزد، مرکزی و استان اصفهان و ۵۵ شرکت، همچنین از کشورهای ترکیه، چین، هند، ژاپن، آلمان، ایتالیا، آمریکا و کره جنوبی در آن حضور دارند.
وی یکی از مهمترین ویژگیهای این نمایشگاه را برگزاری پنلها و سمینارهای تخصصی توسط استادان عنوان و اظهار کرد: سمینارهای مختلفی با عناوین اکتشافات آینده، اکتشافات واستخراج و فرآوری طلا، چالشهای فناورانه در حوزه بازسازی و مقاومسازی قطعات صنعتی و سمینار مسیر هوشمندسازی معادن و صنایع معدنی در خلال این نمایشگاه برگزار خواهد شد که امیدواریم برای فعالان، متخصصان و دانشجویان مفید و موثر باشد.
مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بینالمللی اصفهان با اشاره به اینکه استان اصفهان یکی از مهمترین استانها در فرآوری سنگهای معدنی و معادن است، هدف از برگزاری این نمایشگاه را فرصتی برای شبکهسازی و یادگیری و تعامل بین شرکتهای مختلف دانست و افزود: در این نمایشگاه آخرین دستاوردهایی که در این صنعت وجود دارد برای متخصصان و فعالان این حوزه ارائه میشود.
طحانیان ضمن دعوت از مردم برای بازدید از نمایشگاه خاطرنشان کرد: به منظور تسهیل حضور شهروندان در نمایشگاه، چند دستگاه اتوبوس در میدان بزرگمهر آماده خدمترسانی است.
وی گفت: تا پایان سال جاری در مجموع ۴۳ عنوان نمایشگاه برگزار میشود و برای سال آینده ۴۹ عنوان نمایشگاه برنامهریزی شده است که ۹ عنوان جدید هستند و با توجه به نیازهایی که در استان و شهر وجود داشته این برنامهریزی انجام شده است.
مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بینالمللی اصفهان افزود: سه محور اساسی شامل مسائل محیطزیستی، توریست، نیازهای صنعت و بازار اساس برنامهریزی عناوین نمایشگاه بوده است، برگزاری نمایشگاه ساعت، نمایشگاه سبز و انرژیهای تجدیدپذیر و نمایشگاهی تحت عنوان پوشش و نمای ساختمان و شش عنوان جدید دیگر در برای سال آینده برنامهریزی شده است که به زودی عناوین این نمایشگاهها اطلاعرسانی خواهد شد.
طحانیان مهمترین ویژگی نمایشگاههای سال آینده را پنلهای تخصصی و سمینارها و همایشها عنوان کرد و گفت: در سال جاری نیز با جدیت دنبال برگزاری این گونه نشستها و سمینارها بودیم و تا کنون نزدیک ۲۳۰ پنل تخصصی در کنار نمایشگاهها برگزار شده است، اما با برنامهریزیهای انجام شده، سال آینده شرایط بهتری در این مورد خواهیم داشت.