به گزارش میمتالز، در این جلسه «علی بیاتماکو» مدیرعامل شرکت صنایع خاک چینی ایران گزارشی در خصوص آخرین وضعیت شرکت، عملکرد و اقدامات ویژه در ۹ ماهه نخست سال ۱۴۰۳ ارائه داد و اعلام کرد: میزان تولید کائولن فرآوری شده در طی ۹ ماهه سال جاری به میزان ۱۸۳ هزار و ۴۱۳ تن رسیده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۰ درصد افزایش یافته و ۱۱۲ درصد از بودجه نه ماهه ۱۴۰۳ را محقق کرده است.
وی در خصوص میزان تولیدات کارخانه تبلکس صنایع خاک چینی نیز گفت: این کارخانه در طی نه ماه گذشته ۲۶۴ هزار و ۴۲۰ مترمکعب بلوک سبک گازی اتوکلاو شده با رشد ۸۴ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل و دو هزار و ۲۲۲ تن ملات خشک با رشد ۱۸۷ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل تولید کرده است.
مدیرعامل «کخاک» با بیان اینکه میزان فروش شرکت صنایع خاک چینی ایران در نه ماهه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد ۳۹ درصدی داشته است افزود: میزان فروش محصولات این شرکت نیز از ۹.۲۰۰.۸۷۱ میلیون ریال در نه ماهه سال ۱۴۰۲ به ۱۲.۷۸۳.۱۸۳ میلیون ریال در نه ماهه سال جاری رسیده است.
بیاتماکو همچنین در مورد سود عملیاتی این شرکت گفت: در نه ماهه سال گذشته میزان سود عملیاتی شرکت ۵.۱۴۹.۸۱۴ میلیون ریال بود که امسال با ۴۲ درصد رشد به ۷.۳۲۲.۳۵۵ میلیون ریال رسیده است.
وی در ادامه اظهار داشت: سود خالص شرکت از مبلغ ۴.۲۱۹.۲۴۰ میلیون ریال در دوره مشابه سال ۱۴۰۲ با رشد ۴۰ درصدی در سال ۱۴۰۳ به مبلغ ۵.۹۱۴.۷۶۰ میلیون ریال رسیده و ۸۳ درصد از بودجه ۹ ماهه ۱۴۰۳ را محقق ساخته است.
در ادامه مدیرعامل خاک چینی ایران به اهم دستاوردهای شرکت در نه ماهه سالجاری اشاره و خاطرنشان کرد: تهیه فرمولاسیون چسب کاشی جهت تولید و اضافه کردن این محصول به سبد محصولات کارخانه تبلکس، اخذ تاییدیه فنی پانلهای غیرسازهای تولید شده در کارخانه تبلکس از سوی مرکز تحقیقات راه و شهرسازی، بهبود انبارش مواد اولیه کارخانه مصالح سبک (سیلوهای هشت گانه) و بهینهسازی اتوماسیون صنعتی واحد بستهبندی بلوکهای AAC از جمله مهمترین دستاوردهای مهندسان شرکت صنایع خاک چینی است.
بیات ماکو بر ارتباط موثر صنایع خاک چینی با دانشگاه و شرکتهای دانشبنیان برای استفاده از تکنولوژیهای روز جهت افزایش بهرهوری تاکید کرد و گفت: ارائه طرح آبگیری از سیلیس با استفاده از فیلترهای سرامیکی شرکت دانشبنیان نویت تصفیه نیک سو و تدوین امکانسنجی طرح آهنزدایی از جمله اقدامات موثر شرکت صنایع خاک چینی ایران در استفاده از ظرفیتهای شرکتهای دانشبنیان است.
وی در ادامه به بحث مهم تامین انرژی در صنایع اشاره و اظهار کرد: با توجه به وجود ناترازی انرژی در کشور، شرکت صنایع خاک چینی ایران برای جلوگیری از توقف تولید، ایجاد نیروگاه خورشیدی برای تامین بخشی از برق مصرفی در کارخانه را در دستور کار خود قرار داده است.
بیاتماکو ادامه داد: سرمایهگذاری در بحث استفاده از پساب برای تامین آب مورد نیاز تولید کائولن یکی دیگر از برنامههای صنایع خاک چینی ایران است که از جنبه مسوولیتهای اجتماعی شرکت نیز بسیار حائز اهمیت است چرا که میتواند بخشی از مشکلات کم آبی شهرستان مرند را نیز حل کند.