تاریخ: ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ ، ساعت ۲۳:۵۳
بازدید: ۶۰
کد خبر: ۳۶۷۶۷۲
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

آغاز عملیات استخراج و بهره‌برداری مواد پرتوزا و عناصر همراه

آغاز عملیات استخراج و بهره‌برداری مواد پرتوزا و عناصر همراه
‌می‌متالز - عملیات استخراج و بهره‌برداری مواد پرتوزا و عناصر همراه در محدوده آنومالی ۱۰ مجتمع معدنی و صنعتی شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی (ساغند) با حضور معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی و جمعی از مدیران ارشد صنعت هسته‌ای و نیز استاندار یزد انجام شد.

به گزارش می‌متالز، عملیات اکتشافی و بهره‌برداری مواد پرتوزا و عناصر همراه در محدوده آنومالی ۱۰ مجتمع معدنی و صنعتی شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی از شهریورماه سال ۱۴۰۲ با توجه به وجود پتانسیل مواد پرتوزا و عناصر همراه اقتصادی در محدوده ساغند شروع به کار کرد.

آغاز عملیات استخراج و بهره‌برداری مواد پرتوزا و عناصر همراه

در ۱۷ ماه گذشته فعالیت‌های مطالعاتی از قبیل برداشت پهپادی توپوگرافی محدوده و تهیه نقشه زمین‌شناسی انجام و بیش از ۲۱ هزار متر گمانه اکتشافی حفاری شد.

آغاز عملیات استخراج و بهره‌برداری مواد پرتوزا و عناصر همراه

به گفته مدیرعامل شرکت تولید مواد اولیه و سوخت هسته‌ای (تماس) و بر اساس برنامه‌ریزی‌های دقیق و مدیریت صحیح زمان‌بندی، این طرح از پیشرفت بسیار قابل‌قبولی برخوردار است.

منبع: خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)

عناوین برگزیده