تاریخ: ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ ، ساعت ۱۳:۴۷
بازدید: ۱۴۴
کد خبر: ۳۷۰۴۸۹
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

محرک‌های اقتصادی ملایم چین، انفجار بزرگی برای کامودیتی‌ها نیست

محرک‌های اقتصادی ملایم چین، انفجار بزرگی برای کامودیتی‌ها نیست
‌می‌متالز - چین در حال اتخاذ رویکردی محتاطانه در سیاست‌های اقتصادی خود است و تمرکز آن بر رشد پایدار و کنترل ریسک‌ها است.

به گزارش می‌متالز، نشست سالانه پارلمان چین، بر خلاف انتظارات، محرک‌های اقتصادی بزرگی را برای تقویت بازار کامودیتی‌ها ارائه نکرد و به جای آن، بر ادامه سیاست‌های ملایم سال گذشته تأکید شد.

  • رشد اقتصادی ملایم: هدف رشد اقتصادی حدود ۵ درصد تعیین شده است، اما محرک‌های ارائه شده برای دستیابی به این هدف، محدود و ملایم هستند.
  • تأثیر بر نفت خام: واردات نفت خام چین در دو ماه اول سال ۲۰۲۵ کاهش یافته است و انتظار نمی‌رود با توجه به سیاست‌های تشویق وسایل نقلیه انرژی جدید، رشد قابل توجهی داشته باشد.
  • تأثیر بر بازار فولاد: چین برنامه‌ای برای کاهش تولید فولاد خام در سال ۲۰۲۵ اعلام کرده است که می‌تواند منجر به کاهش واردات سنگ آهن و زغال سنگ کک‌شو شود.
  • تأثیر بر سنگ آهن و زغال سنگ: واردات سنگ آهن و زغال سنگ در دو ماه اول سال ۲۰۲۵ کاهش یافته است و انتظار نمی‌رود با توجه به کاهش تولید فولاد و قیمت‌های پایین‌تر داخلی زغال سنگ، رشد قابل توجهی داشته باشد.
  • تأثیر بر فلزات انرژی‌های تجدیدپذیر: سیاست‌های تشویق انرژی‌های تجدیدپذیر می‌تواند منجر به افزایش تقاضا برای فلزاتی مانند مس، آلومینیوم و نقره شود.

بخش املاک مسکونی همچنان نگران‌کننده است و جنگ‌های تجاری احتمالی با آمریکا می‌تواند رشد جهانی را کند و تورم را افزایش دهد.

سیاست‌های اقتصادی اخیر چین، تأثیر محدودی بر بازار جهانی کالا‌ها خواهد داشت و انتظار نمی‌رود شاهد رشد قابل توجهی در واردات کالا‌ها در سال ۲۰۲۵ باشیم.

منبع: ایفنا

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم