
به گزارش میمتالز، هادی کیادلیری، با بیان اینکه توقع از مشارکتهای اجتماعی این است که ما به پشتوانه فکری، سیاسی و تفکر مردم برای بهبود وضعیت موجود نیاز داریم، ابراز داشت: هر کاری در این زمینه بتوانیم برای کمک به موضوع خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه برنامههای آموزشی رسمی و غیررسمی در سطوح مختلف و ارگانها برنامهریزی شده است، افزود: بسته به نیاز و مشکلات مردم منطقه از مباحث روز نظیر هوش مصنوعی به کار گرفته خواهد شد.
معاون آموزش و مشارکتهای مردمی سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه استان سمنان دارای تشکلهای فعال در حوزه محیط زیست است، ابراز داشت: در جنبههای مختلف از این سمنها میتوان کمک گرفت و در سطح کلانتر مشکلات را رفع کرد.
کیادلیری با بیان اینکه در خصوص برداشت معادن به ویژه در بوکسیت تاش حتماً باید بهرهبرداری به نفع آینده مردم باشد، تصریح کرد: معادن باید در جایی بنا شود که مباحث زیستمحیطی چالش برانگیز در آن مطرح نباشد.
وی با تاکید بر اینکه اگر معدنی چنین مشکلاتی ایجاد میکند طبق اصل پنجاه قانون اساسی باید جلوی آن گرفته شود، افزود: اگر فعالیت معدن خلاف مسائل زیستمحیطی حرکت میکند باید اصلاح و پاسخ داده شود.
معاون آموزش و مشارکتهای مردمی سازمان حفاظت محیط زیست بابیان اینکه تقریبی حدود ۶۵ میلیون هکتار پروانه اکتشاف معدن ثبت شده است، ابراز داشت: طبق برخی از مواد قانونی هر کجا این پروانه داده شود عرصه عملیات به شمار میرود.
کیادلیری بابیان اینکه در این معادن هیچ شخص حقیقی و حقوقی نمیتواند فعالیت کند و عملاً منابع را از ملی بودن خارج میکند.
وی افزود: در نگهداری و استخراج معادن باید شاخصهای محیطزیستی رعایت شود و این موضوع جدی است.
منبع: خبرگزاری مهر