تاریخ: ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ ، ساعت ۲۳:۰۲
بازدید: ۳۶
کد خبر: ۳۷۳۷۷۲
سرویس خبر : آهن و فولاد
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی؛

فولاد مبارکه نماد اقتدار صنعتی ایران در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۵ است

فولاد مبارکه نماد اقتدار صنعتی ایران در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۵ است
‌می‌متالز - امیر توکلی رودی، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با تاکید بر نقش نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۵ در توسعه صادرات و تعاملات فناورانه گفت: حضور فولاد مبارکه در کنار دیگر صنایع فولادی کشور، پیام روشنی از اقتدار صنعتی ایران و آمادگی آن برای ایفای نقش در بازار‌های نوظهور جهانی دارد. این حضور، نماد ورود ایران به فاز جدیدی از تعاملات اقتصادی و صنعتی است که با مفاهیمی، چون فولاد سبز و انقلاب صنعتی چهارم هم‌راستا شده است.

به گزارش می‌متالز، امیر توکلی رودی، نماینده مردم خواف و رشتخوار و عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: اقتصاد ایران با رویکرد صادرات‌محور طراحی شده و در این مسیر، نمایشگاه‌هایی، چون ایران اکسپو ۲۰۲۵ فرصتی طلایی برای معرفی توانمندی‌های ملی در حوزه محصولات، کالا‌ها و فناوری‌های صادراتی به شمار می‌آیند.

وی ادامه داد: در حوزه‌هایی مانند پتروشیمی که ایران بیش از ۱۰۰ میلیون تن تولید سالانه دارد و نیز در زنجیره تأمین فولاد، فرصت‌هایی ویژه برای ورود به بازار‌های جهانی وجود دارد. از فولاد آلیاژی گرفته تا ورق‌های خاص صنعتی، ایران ظرفیت‌هایی در اختیار دارد که باید در سطح جهانی عرضه شود.

نمایشگاه، بستری برای تبادل اندیشه‌ها و تعامل تمدنی

توکلی با اشاره به بُعد فرهنگی و فکری این نمایشگاه گفت: در کنار معرفی محصولات و ظرفیت‌ها، نمایشگاه‌ها محل تبادل اندیشه، فرهنگ، دانش و باور‌ها هستند. دنیای امروز بر پایه ارتباطات شکل می‌گیرد و مراودات نمایشگاهی می‌تواند به همگرایی ایده‌ها و توسعه صنعتی منجر شود.

فولاد مبارکه؛ پرچمدار حضور صنعتی ایران در بازار جهانی

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با تمجید از حضور پررنگ فولاد مبارکه در ایران اکسپو ۲۰۲۵ گفت: حضور فولاد مبارکه در کنار دیگر صنایع فولادی کشور، پیام روشنی از اقتدار صنعتی ایران و آمادگی آن برای ایفای نقش در بازار‌های نوظهور جهانی دارد. این حضور، نماد ورود ایران به فاز جدیدی از تعاملات اقتصادی و صنعتی است که با مفاهیمی، چون فولاد سبز و انقلاب صنعتی چهارم هم‌راستا شده است.

افق صادراتی و پیوند با هوش مصنوعی در معدن

وی در پاسخ به پرسشی درباره چالش‌های صادراتی در حوزه معدن و فولاد گفت: یکی از چالش‌های مهم ما، نبود دسترسی به فناوری‌های نو به‌ویژه در حوزه هوش مصنوعی در اکتشاف و استخراج معدن است. این نمایشگاه می‌تواند بستری برای آشنایی با دانش روز دنیا، تبادل فناوری و جذب نوآوری‌های مرتبط با معادن و صنایع معدنی باشد.

توکلی در پایان گفت: با حضور نمایندگان بیش از ۱۰۰ کشور در این رویداد و تمرکز ویژه بر صنایع بزرگ همچون فولاد مبارکه، ایران فرصت بی‌نظیری برای معرفی ظرفیت‌های صنعتی و صادراتی خود دارد. این نمایشگاه می‌تواند حلقه اتصال ایران با بازار‌های جهانی و راه‌گشای رفع چالش‌های فناورانه در حوزه معدن و صنعت باشد.

منبع: پایگاه خبری - تحلیلی ایراسین

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده