تاریخ: ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ ، ساعت ۲۳:۵۲
بازدید: ۳۶
کد خبر: ۳۷۳۹۲۵
سرویس خبر : آهن و فولاد
مدیر بومی‌سازی و توسعه تکنولوژی انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران:

تقویت و توسعه برندسازی شرکت‌های تولیدکننده داخلی هدف بومی‌سازی در صنعت فولاد است/ خطوط تولید زنجیره فولاد هیچگاه به دلیل نبود قطعات و تجهیزات متوقف نشده است

تقویت و توسعه برندسازی شرکت‌های تولیدکننده داخلی هدف بومی‌سازی در صنعت فولاد است/ خطوط تولید زنجیره فولاد هیچگاه به دلیل نبود قطعات و تجهیزات متوقف نشده است
‌می‌متالز - بهروز اسماعیلی، مدیر بومی‌سازی و توسعه تکنولوژی انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران به توفیقات اخیر در حوزه بومی‌سازی و توسعه ساخت داخل اشاره کرد و گفت: تقویت و توسعه برندسازی در حوزه شرکت‌های سازندگان و تولیدکنندگان داخلی از جمله اهداف ما در زمینه بومی‌سازی است. با هماهنگی‌های انجام شده از طریق سازمان ایمیدرو، دبیرخانه کمیته برندسازی نیز در فولاد مبارکه مستقر شده است. امیدواریم این اقدامات به تقویت برند‌های داخلی و کاهش هزینه‌های دوباره‌کاری منجر شود.

به گزارش می‌متالز، بهروز اسماعیلی، مدیر بومی‌سازی و توسعه تکنولوژی انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران اظهار کرد: از سال ۱۳۹۷ که انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران به عنوان خانه همه فولادسازان کشور، نهضت بومی‌سازی را در دستور کار خود قرار داد، اولین جشنواره و نمایش ملی فولاد در محل برج میلاد آغاز شد. این نهضت با همکاری تمامی شرکت‌های زنجیره آهن و فولاد و به ویژه شرکت فولاد مبارکه، تا به امروز ادامه داشته و دستاورد‌های بسیار خوبی به همراه داشته است.

اسماعیلی با اشاره به موفقیت‌های این نهضت گفت: یکی از افتخارات حوزه بومی سازی این است که در سال‌های اخیر هیچ‌گونه توقف خطوط تولید زنجیره آهن و فولاد را به دلیل نبود قطعات، تجهیزات، مواد اولیه و مصرفی نداشته‌ایم. همچنین، صرفه‌جویی ارزی قابل توجهی که حدود ۱۷۰ تا ۱۶۰ دلار به ازای هر تن بوده، به حدود ۶۰ تا ۵۰ دلار کاهش یافته است.

وی افزود: برای مدیریت بهتر این فرآیند، کمیته‌ای متشکل از مدیران بومی‌سازی و توسعه ساخت داخل شرکت‌های زنجیره در انجمن فولاد تشکیل شده که ارتباط نزدیکی با حوزه توسعه تکنولوژی دارند. این کمیته با همکاری بخش‌های تحقیق و توسعه، بررسی‌های لازم را برای بومی‌سازی قطعات، تجهیزات، مواداولیه و مصرفی انجام می‌دهند تا وابستگی به خارج از کشور به حداقل ممکن برسد.

مدیر بومی‌سازی و توسعه تکنولوژی انجمن تولید کنندگان فولاد ایران همچنین به نقش کلیدی شرکت فولاد مبارکه در این فرآیند اشاره کرد و گفت: در هیأت اجرایی این کمیته، هفت شرکت بزرگ تولیدی صنعت فولاد حضور دارند و نقش فولاد مبارکه به عنوان یک ستون اصلی بسیار حائز اهمیت است. واحد‌های بومی‌سازی و توسعه ساخت داخل در شرکت‌های فولادی در یکی از سه معاونت: خرید، بهره‌برداری و تکنولوژی قرار گرفته‌اند که در فولاد مبارکه این جایگاه در معاونت خرید است و بخوبی توانسته تعاملات سازنده‌ای را با دیگر معاونت‌ها و واحد‌های ذیربط شکل دهد.

اسماعیلی در ادامه به توفیقات اخیر در حوزه بومی‌سازی و توسعه ساخت داخل اشاره کرد و گفت: تقویت و توسعه برندسازی در حوزه سازندگان و تولید کنندگان داخلی از دیگر اهداف کمیته بومی سازی انجمن است. با هماهنگی‌های انجام شده از طریق سازمان ایمیدرو، دبیرخانه کمیته برندسازی نیز در فولاد مبارکه مستقر شده است. امیدواریم این اقدامات به تقویت برند‌های داخلی و کاهش هزینه‌های دوباره‌کاری منجر شود.

وی با ابراز امیدواری نسبت به آینده بومی‌سازی در صنعت فولاد، گفت: انجمن فولاد به دنبال این هست که با همت مجموعه‌های فولادی، مباحث بومی‌سازی و توسعه ساخت داخل به نحو احسن دنبال شود و به نتایج مطلوبی دست یابد.

منبع: پایگاه خبری - تحلیلی ایراسین

عناوین برگزیده