
به گزارش میمتالز، رضا اکبری با یادآوری اینکه سال گذشته ۱۰ میلیارد تومان وام به متقاضیان نوسازی ناوگان اتوبوس بود، اظهار کرد: یکی از برنامههای سازمان راهداری طی امسال، افزایش سقف تسهیلات نوسازی ناوگان در بخش حملونقل مسافر است.
وی با اشاره به اینکه عوارض ۳ درصد قیمت بلیت جابهجایی مسافران در محورهای بینشهری از اول اردیبهشت اخذ میشود، افزود: این عوارض بهصورت کامل به نوسازی ناوگان حملونقل مسافر اختصاص مییابد.
اواسط ماه گذشته رئیس سازمان برنامهوبودجه کشور طی نامهای به شرح زیر مصوبه شورای اقتصاد در خصوص اخذ عوارض ۳ درصدی از قیمت بلیت مسافران شرکتهای حملونقل جادهای را ابلاغ کرد.
شورای اقتصاد در جلسه مورخ ۱۴۰۳/۱۲/۲۷ درخواست شماره ۹۵۵۱۰/۱۰۰/۰۲ مورخ ۱۴۰۳/۰۶/۲۶ آن وزارت در خصوص صدور مجوز اخذ عوارض از جابهجایی مسافر در جادههای کشور به استثنای جادههای روستایی و عشایری بر اساس نفر کیلومتر را به استناد بند (الف) ماده (۳۰) قانون احکام دائمی برنامههای توسعه کشور، بررسی و مشروط به رعایت سایر قوانین و مقررات ذیربط به شرح ذیل تصویب کرد:
۱- از ابتدای اردیبهشت سال ۱۴۰۴ اخذ عوارض جابهجایی مسافر در جادههای کشور به استثنای جادههای روستایی و عشایری بر اساس نفر کیلومتر به میزان سه درصد (۳) قیمت بلیط مسافران از شرکتهای حملونقل جادهای مسافربری تعیین میشود.
۲- عوارض مزبور به عنوان درآمد سازمان راهداری و حملونقل جادهای نزد خزانهداری کل کشور واریز و صد درصد آن در چارچوب بودجه مصوب اصلاحیه بودجه آن سازمان برای توسعه نگهداری و بهرهبرداری امور حملونقل جادهای کشور با رعایت ضوابط و مقررات مربوطه هزینه شود.
۳- وزارت راهوشهرسازی سازمان راهداری و حملونقل جادهای موظف است گزارش عملکرد این مصوبه را هر سال به سازمان برنامهوبودجه کشور ارسال کند.
منبع: خبرگزاری تسنیم