به گزارش می متالز به نقل از وزارت نیرو، محمدولی علاءالدینی با اشاره به برگزاری نخستین رویداد کارآفرینی آب و برق(رکاب) در اردیبهشتماه سال جاری، گفت: در این رویداد کارآفرینی که با مشارکت 6 گروه انجام شد، تیمهای استارتاپی «توبی»(Tobe) و «همراه شو» که در حوزه مسئولیتهای اجتماعی و فرهنگسازی در صنعت آب و برق طرح خود را ارائه کرده بودند، به عنوان استارتاپهای برتر معرفی شدند.
وی برگزار کننده و حامی مالی این رویداد را شرکت مادرتخصصی مدیریت ساخت و تهیه کالای آب و برق وزارت نیرو(ساتکاب) دانست و افزود: در مدت زمان برگزاری این رویداد حدود 20 مربی مهارتهای فردی و تیمی لازم را جهت رشد ایده تا مرحله کسب و کار به کارآفرینان جوان آموزش دادند.
علاءالدینی تاکید کرد: ایجاد وزارت نیروی مجازی به منظور ارتباط بهتر با مردم، پیمانکاران و تولیدکنندگان داخلی و خارجی، هوشمندسازی لوازم اندازهگیری با قابلیت اجرا در بسترهای IOT و مخابرات، فعالسازی فضای گردشگری بالقوه در بخش آب کشور، تقویت امنیت تاسیسات وزارت نیرو و بهرهگیری از پدافندغیرعامل در صنعت آب و برق از مهمترین اهداف برگزاری این رویداد بوده است.
مدیرعامل شرکت ساتکاب استارتاپها را یکی از راهکارهای نوین کارآفرینی برای بهرهمندی از ایدههای جوانان برشمرد و گفت: از طریق این مهم میتوانیم ایران را به قطب ممتاز صنعت آب و برق در غرب آسیا تبدیل و در حوزه صنعت آب و برق بازار دیجیتال ملی و بینالمللی ایجاد کنیم.
وی با تاکید بر اینکه افکار خلاق جوانان میتواند در زمینه اجرای سیاست مدیریت مصرف، تقاضا و بهینهسازی آن در صنعت آب و برق کارگشا باشد، اظهار کرد: در این استارتاپ نیازهای طرح شده صنعت آب و برق از طریق جوانان خلاق به محصول میرسد، و با سرمایهگذاری بخش خصوصی و حمایت و خرید محصول از سوی وزارت نیرو تولید رونق خواهد گرفت.
علاءالدینی در پایان گفت: شرکت ساتکاب برای سال جاری برگزاری 11 رویداد استارتاپی آب و برق را برنامهریزی کرده که امیدواریم با این اقدام در پایان سال چندین مسئله آب و برق به دست جوانان حل شده و به نقاط روشن شکوفایی دست خواهیم یافت.