" علی یزدانی " در حاشیه بازدید از شهرکها و نواحی صنعتی استان قزوین افزود: کاهش تعداد واحدهای تعطیل شده در شهرک ها و نواحی صنعتی با وجود مشکلات پیش روی دولت، نشان از تاثیرات مطلوب برنامه های تعیین شده برای رشد و توسعه صنعت در کشور بوده است.
وی اظهار کرد: تلاش داریم تا با بهره گیری از همه ظرفیت های کشور، تعداد واحدهای تعطیل و راکد در شهرک ها و نواحی صنعتی را بازهم کاهش داده و میزبان بهره وری در سطح واحدها را نیز افزایش دهیم.
وی در ادامه از رشد 47 درصدی سرمایهگذاری در شهرک ها و نواحی صنعتی در 2 ماهه امسال به لحاظ تعداد نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و گفت: در سال گذشته نیز 4 هزار و 31 فقره قرارداد برای سرمایهگذاری در شهرک ها و نواحی صنعتی کشور منعقد شد که به لحاظ تعداد نسبت به سال 94، بیست درصد رشد داشت.
وی همچنین به برنامه های سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی کشور اشاره کرد و گفت: در حوزه اقتصاد مقاومتی 25 زیر پروژه داریم که یکی از مهم ترین آنها تکمیل زیرساخت های صنعتی است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: در همین رابطه به طور مستمر از شهرک ها و نواحی صنعتی کشور بازدید می کنیم تا مشکلات و موانع اجرای طرح های نیمه تمام از میان برداشته شود و برای تکمیل زودتر طرح های صنعتی به ویژه با پیشرفت بالای 60 درصد تصمیم گیری شود.
وی اظهار کرد: امسال همچنین پیش بینی می کنیم 130 هزار شغل جدید در واحدهای تولیدی مربوط به شهرک ها و نواحی صنعتی کشور ایجاد شود.
یزدانی خاطرنشان کرد: با اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی در بخش صنعت شاهد ایجاد شغل های پایدار در شهرک ها و نواحی صنعتی کشور باشیم.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: نوسازی واحدهای تولیدی با حمایت های مختلف از جمله کمک های اعتباری از دیگر برنامه های اقتصاد مقاومتی در حوزه صنعت است که آنرا با جدیت دنبال می کنیم.
وی در ادامه تکلیف برای صادرات 2 میلیارد دلاری واحدهای کوچک و متوسط در سال جاری را از دیگر برنامه های اقتصاد مقاومتی حوزه صنعت نام برد و گفت: تلاش داریم تا با توانمندسازی بنگاه های تولیدی کوچک و متوسط شاهد افزایش تولید و صادرات این دسته از واحدها باشیم.
یزدانی یادآور شد: میزان صادرات کالاهای تولید شده در بنگاه های کوچک و متوسط در سال گذشته یک میلیارد و 700 میلیون دلار بود.
وی، بهره وری در میزان مصرف آب و باچرخانی آب استحصالی از تصفیه خانه های صنعتی برای استفاده واحدهای تولیدی را از دیگر برنامه های اقتصاد مقاومتی در بخش صنعت نام برد که در دستور کار سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران است.
وی در ادامه با مثبت خواندن آثار برجام در حوزه صنعت،گفت: عقد این قرارداد موجب شده است تا شاهد تقویت سرمایه گذاری های خارجی در بخش صنعت باشیم.
این مسئول همچنین گفت: عقد قرارداد و تفاهم نامه برای جذب هشت میلیارد دلار سرمایه گذاری خارجی که تاکنون پنج میلیارد دلار آن نهایی شده است، از دیگر آثار برجام می باشد.
رئیس سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران اظهار کرد: ایجاد ارتباط و زمینه همکاری با کشورهای صنعتی اروپایی از دیگر فواید و دستاوردهای برجام بوده است که آثار آنرا در آینده بیشتر خواهیم دید.
وی در بخش پایانی صحبت خود از قزوین به عنوان استانی با ظرفیت های بالای صنعتی یاد کرد و گفت: از سال گذشته تاکنون اخیر اتفاق های مبارکی در حوزه شهرک ها و نواحی صنعتی قزوین رخ داده است که از جمله آن باید به حل مشکل 30 ساله پارک صنعتی لیا و ادغام آن با شهرک صنعتی لیا، رشد قابل توجه سرمایه گذاران و توسعه زیرساخت ها در نواحی و شهرک های این استان بوده ایم.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: با توجه به تقاضای بالای سرمایه گذاران برای فعالیت در شهرک صنعتی کاسپین تلاش داریم تا 300 هکتار از اراضی جنب این شهرک را برای ایجاد واحدهای تولیدی جدید اختصاص دهیم تا با این کار شاهد رونق هرچه بیشتر تولید و اشتغال در استان قزوین باشیم.