تاریخ: ۰۱ تير ۱۳۹۸ ، ساعت ۲۲:۲۲
بازدید: ۲۸۴
کد خبر: ۴۲۲۴۸
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
نسبت به دوره مشابه در سال ۹۶؛

سود هر سهم "شاراک" افزایشی بود

می متالز - شرکت پتروشیمی شازند (پتروشیمی اراک) در دوره ۱۲ ماهه منتهی به ۲۹ اسفند ماه ۱۳۹۷، به ازای هر سهم خود یک هزار و ۵۸۸ ریال سود کنار گذاشت که نسبت به دوره مشابه در سال ۹۶ افزایش ۱۵۴ درصدی را نشان می دهد.
سود هر سهم "شاراک" افزایشی بود

به گزارش می متالز، شرکت پتروشیمی شازند (پتروشیمی اراک) با سرمایه ۸ هزار و ۶۴ میلیارد ریال، صورت های مالی ۱۲ ماهه دوره مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۳۹۷ را به صورت حسابرسی شده منتشر کرد.

شرکت پتروشیمی شازند (پتروشیمی اراک) در دوره یاد شده، مبلغ ۱۲ هزار و ۸۰۵ میلیارد و ۶۳۷ میلیون ریال سود خالص کسب کرد و بر این اساس مبلغ یک هزار و ۵۸۸ ریال سود به ازای هر سهم خود اختصاص داد که نسبت به دوره مشابه در سال ۹۶ معادل ۱۵۴ درصد افزایش داشته است.

در گزارش حسابرسی شده شرکت پتروشیمی شازند (پتروشیمی اراک) نسبت به گزارش حسابرسی نشده، ۳ درصد افزایش سود به سبب کاهش هزینه های فروش، اداری و عمومی مشاهده می‌شود.

با احتساب سود انباشته ابتدای سال در نهایت مبلغ ۱۴ هزار و ۴۲۵ میلیارد و ۹۶۷ میلیون ریال سود انباشته پایان دوره در حسابهای این شرکت منظور شد.

"شاراک" در دوره ۱۲ ماهه سال مالی منتهی به اسفند ۹۶، به صورت حسابرسی شده، مبلغ ۵ هزار و ۴۵ میلیارد و ۶۵۶ میلیون ریال سود خالص کسب کرد و بدین ترتیب مبلغ ۶۲۶ ریال سود به ازای هر سهم خود اختصاص داده بود.

شرکت پتروشیمی شازند (پتروشیمی اراک) در صورت های مالی تلفیقی، سود هر سهم در دوره ۱۲ ماهه منتهی به ۲۹ اسفند ۱۳۹۷ را مبلغ یک هزار و ۵۸۹ ریال و سود خالص را مبلغ ۱۲ هزار و ۷۹۶ میلیارد و ۳۵۶ میلیون ریال اعلام کرده است.

همچنین بر اساس این گزارش، "شاراک" در برآورد خود از تغییرات نرخ فروش محصولات در دوره ۱۲ ماهه منتهی به ۲۹ اسفند ماه ۱۳۹۸ اعلام کرده است در این دوره با توجه به آزاد سازی سقف رقابت فروش محصولات در بورس کالا و همچنین تسعیر ارز نرخ های فروش بر اساس نرخ تسعیر سامانه نیما از نیمه دوم سال مالی مورد گزارش، نرخ های فروش افزایش قابل ملاحظه ای داشته اند. بنابراین، پیش بینی می شود متوسط نرخ فروش محصولات در سال ۱۳۹۸ تقریباً معادل متوسط نرخ فروش در سه ماهه چهارم سال ۱۳۹۷ باشد.

شرکت پتروشیمی شازند (پتروشیمی اراک) در برآورد خود از تغییرات نرخ خرید مواد اولیه در دوره یاد شده، اعلام کرده است: بدون احتساب افزایشات نرخ مواد اولیه ناشی از نوسانات قیمت نفت خام، پیش بینی می‌شود متوسط نرخ مواد اولیه مصرفی شرکت مشابه نرخ های سه ماهه چهارم سال ۱۳۹۷ باشد.

این شرکت بورسی در خصوص براورد خود از تغییرات عوامل بهای تمام شده در دوره مذکور عنوان کرده است: عمده ترین عامل افزایش بهای تمام شده محصولات شرکت تغییرات نرخ نفت خام و به تبع آن نرخ نفتا است، همچنین نرخ تسعیر ارز مورد استفاده در تسعیر ماهانه خوراک که بر اساس سامانه نیما است یکی دیگر از عوامل اثر گذار افزایش قیمت مواد اولیه و افزایش بهای تمام شده محصولات محسوب می‌شود.

عناوین برگزیده
ریل نجات صنعت
با حضور کارشناسان بررسی شد: دولت چهاردهم چه سیاستی را در حوزه صنعت باید در پیش بگیرد؟

ریل نجات صنعت