تاریخ: ۰۷ مرداد ۱۳۹۸ ، ساعت ۲۳:۱۶
بازدید: ۱۲۶
کد خبر: ۴۷۳۶۰
سرویس خبر : انرژی

سامانه جامع گزارش منابع انسانی و کالا در شرکت نفت مرکزی طراحی شد

می متالز - اداره فناوری اطلاعات شرکت نفت مناطق مرکزی با توجه به نیازهای حوزه منابع انسانی و کالای این شرکت در زمینه دریافت آمار و گزارش، سامانه جامعی برای ستاد و شرکت‌های تابعه طراحی کرد.
سامانه جامع گزارش منابع انسانی و کالا در شرکت نفت مرکزی طراحی شد

به گزارش می متالز، کوروش کاوه، رئیس اداره فناوری اطلاعات شرکت نفت مناطق مرکزی از تهیه سامانه جامع گزارش و آمار در منابع انسانی و کالا خبر داد و گفت: این سامانه شامل گزارش‌های ثابت و پویا از داده‌های موجود در سامانه جامع شرکت ملی نفت ایران است که به صورت متمرکز و با استفاده از تازه‌ترین فناوری‌های موجود نظیر PowerBI تهیه شده است.

وی، تعدیل مدرک، سامانه برنامه‌ریزی و توسعه مدیران و همچنین مدیریت کالا، دریافت گزارش‌های ثابت و پویا از اقلام خرید مستقیم، مازاد، پروژه‌ها، مستمر به تفکیک انبارهای اصلی و فرعی نیز ماشینی شده است.

رئیس اداره فناوری اطلاعات شرکت نفت مناطق مرکزی درباره فعالیت‌های انجام شده در بخش پشتیبانی و عملیات اداره فناوری اطلاعات نفت مرکزی در سال ۹۷، تصریح کرد: برای تحقق و بهبود مدیریت عملکرد و همچنین افزایش بهره‌وری، با راه‌اندازی کامل سامانه Helpdesk مبتنی بر ITIL، ضمن ایجاد یکپارچگی در خدمات‌دهی به نیازهای سخت‌افزاری و نرم افزاری، باوجود افزایش 16 درصدی درخواست‌ها نسبت به مدت مشابه پارسال، به آنها پاسخ داده شده و زمان پاسخگویی نیز به یک پنجم همان دوره کاهش‌یافته است.

کاوه درباره اقدام‌های انجام شده در واحد شبکه اظهار کرد: در بخش امنیت واحد شبکه، ارتقای نسخه سرور مدیریت کاربران در شبکه داخلی، راه‌اندازی سرویس‌های امنیتی به منظور مقابله با حملات احتمالی و ناشناخته و ارتقاء امنیت کلاینت‌ها و همچنین افزایش اثر بخشی آنتی ویروس، نصب و راه‌اندازی دیواره آتش جدید مرکز داده برای حفاظت از سرورها و ارتقای امنیت و همچنین حفاظت بهتر از برنامه‌های کاربردی پایان یافت.

وی درباره بهبود عملکرد واحد شبکه، تصریح کرد: برای بهبود عملکرد واحد شبکه، راه‌اندازی سرویس نصب خودکار سیستم عامل و نرم افزارهای کاربردی روی کلاینت‌ها از راه دور، راه‌اندازی سرویس مدیریت رمز عبور ادمین کلاینت‌ها و نصب خودکار اصلاحیه‌های امنیتی ویندوز نیز پایان یافت.

رئیس اداره فناوری اطلاعات شرکت نفت مناطق مرکزی با تشریح افزایش پایداری و قابلیت اطمینان واحد شبکه یادآور شد: تفکیک ترافیک ارتباطی و ساختار مدیریتی کاربران در ساختمان‌های مختلف، ایجاد زیرساخت لازم برای برقراری ارتباط دامنه‌های شبکه در سطح ستاد و شرکت‌های تابعه به‌منظور بهره‌برداری مشترک از منابع و کاهش هزینه‌ها و ارتقای نرم‌افزار مدیریت کاربران در شبکه اینترنت برای بهبود روال گزارش‌گیری اجرایی شد.

وی تصریح کرد: در واحد نرم‌افزار نیز اقدام‌هایی همچون طراحی وب سایت شرکت نفت مناطق مرکزی ایران (برنده جایزه بهترین وب سایت در سطح شرکت ملی نفت ایران در سال ۱۳۹۷)، ایجاد سیستم درخواست خدمات پیمانی RFCS در ستاد و شرکت‌های تابعه و تهیه سیستم اوراق مشارکت صورت گرفته است. همچنین برای بهبود مدیریت متمرکز، تهیه سیستم امور مسافرت نفت مناطق مرکزی ایران و شرکت‌های تابعه و یکپارچگی آن با سیستم حضور و غیاب در دست انجام است.

به گفته کاوه، در ارتباط با سامانه‌های فنی مهندسی، نیز ارتقای سامانه مدیریت پروژه Expedition مدیریت مهندسی و ساختمان به آخرین نسخه موجود و تجمیع همه مستندات فنی موجود در نسخه‌های قبلی ضمن داشتن برنامه برای توسعه آینده کاربرد این سامانه در پروژه‌ها انجام شده و استقرار ۳۱ استاندارد بین‌المللی به روزشده تا ابتدای سال ۲۰۱۸ در سامانه استانداردهای فنی مهندسی قابل استفاده همه همکاران ستاد و سه شرکت بهره‌برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی، شرق و غرب بوده و همچنین می‌توان به همکاری در استقرار سامانه برخط گل حفاری و سامانه اطلاعات جغرافیایی GIS اشاره کرد.

عناوین برگزیده