تاریخ: ۱۳ شهريور ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۱:۵۳
بازدید: ۱۵۱
کد خبر: ۵۴۶۶۶
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

تغییرات مثبت در توانگری شرکت‌های بیمه

می متالز - سطح توانگری مالی شرکت‌ها به‌طور منظم از سوی نهاد ناظر کنترل می‌شود و در چند سال اخیر شرکت‌های بیمه با در پیش گرفتن تمهیداتی سطح توانمندی مالی خود را بالا برده‌اند.
تغییرات مثبت در توانگری شرکت‌های بیمه

به گزارش می متالز، غلامرضا سلیمانی که در جمع اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس سخن می‌گفت، با اعلام این مطلب و ابراز خرسندی از تلاش‌ها و همراهی‌های خانه ملت با صنعت بیمه گفت: کسری ذخایر در صنعت بیمه با سیاست‌های منظم و مدون در حال کاهش است و شرکت‌های بیمه با صرف‌نظر کردن از تقسیم سودهای مقطعی، به سمتی حرکت می‌کنند که کسری ذخایر در این صنعت به صفر برسد.

رئیس‌کل بیمه مرکزی با اعلام این خبر که در سال ۱۳۹۷ از سه شرکت فاقد ذخایر کسری به ۱۰ شرکت بیمه فاقد کسری ذخایر رسیده‌ایم، تصریح کرد: برای جبران کسری ذخیره راهکارهایی را در پیش گرفته‌ایم که در حال‌حاضر کاهش ۲۳درصدی این کسری‌ها یک دستاورد ارزشمند برای این صنعت به‌شمار می‌رود. وی قرار گرفتن بیست شرکت بیمه‌ای در سطح یک توانگری را محصول هم‌افزایی و تعامل تنگاتنگ نهاد ناظر بیمه و شرکت‌های بیمه ارزیابی کرد و گفت: برقراری نظام حاکمیت شرکتی در کنار نظارت اصولی و دقیق بیمه مرکزی نوعی فضای خودکنترلی را در صنعت بیمه حکمفرما کرده است.

سلیمانی با اشاره به بهره‌گیری دانش فنی و استفاده از دیدگاه‌های خبرگان صنعت بیمه در اصلاح اساسنامه سندیکای بیمه‌گران ایران، اظهار کرد: مقدمات کافی برای مباحث برون‌سپاری در بخش آموزش و راه‌اندازی انجمن‌های تخصصی بیمه فراهم شده و به‌زودی شاهد تحولات مثبتی در این حوزه خواهیم بود. رئیس‌کل بیمه مرکزی با اشاره به تحریم‌های ناجوانمردانه و تاثیر آن بر صنعت بیمه از پوشش بیمه‌ای ناوگان هوایی و دریایی، پالایشگاه‌ها، مراکز پتروشیمی و فازهای گوناگون نفتی و گازی به‌عنوان یک دستاورد درخشان یاد کرد و گفت: امیدواریم مجلس شورای‌اسلامی با توجه به اثربخشی درآمدهای صنعت بیمه در حوزه اتکایی با انتقال بخشی از این ریسک‌ها به بازار سرمایه موافقت کند و البته سیاست‌گذاری‌ها به‌صورتی باشد که ورود صنعت بیمه به بازار سرمایه نهادهای دیگر نظیر بورس و بانک را تحت‌تاثیر قرار ندهد.

سلیمانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این نکته که صنعت به تعهدات خود درخصوص پرداخت عوارض به نهادهایی نظیر وزارت بهداشت، نیروی انتظامی و اورژانس عمل کرده است، از اعضای کمیسیون اقتصادی خواست با انجام رایزنی با خزانه‌دار کل کشور، این مبلغ را در اختیار نهادهای ذی‌ربط قرار دهند. وی اضافه کرد: لازم است گزارش جامعی از چگونگی هزینه کرد این مبالغ در اختیار بیمه مرکزی و صنعت بیمه قرار داده شود تا میزان اثرگذاری در کاهش تلفات و خسارات مشخص شود.

رئیس شورای‌عالی بیمه از تدوین شاخص‌های رتبه‌بندی سامانه‌های الکترونیکی در صنعت بیمه خبر داد و گفت: سامانه سنهاب بیمه مرکزی برای دومین سال پیاپی عنوان نخست را در بین تمامی دستگاه‌های دولتی کشور کسب کرده و تلاش می‌کنیم با استقرار یک سامانه یکپارچه بین صنعت بیمه و دستگاه‌های مرتبط، میزان تقلبات و تخلفات صنعت بیمه را به صفر برسانیم. وی از تغییر رویکرد بیمه مرکزی از نظارت میدانی به نظارت الکترونیکی به‌عنوان یک حرکت ارزشمند یاد کرد و گفت: در دنیای امروز مقاومت در برابر ابزار مدرن و دیجیتالی هیچ‌گونه منطقی ندارد و صنعت بیمه با بهره‌گیری از تمامی امکانات و ظرفیت‌های روز جهان روی ریل توسعه حرکت می‌کند.

سلیمانی با تشریح آخرین وضعیت آیین‌نامه نظارت بر استارت‌آپ‌ها از عزم جدی بیمه مرکزی برای نظارت فنی بر استارت‌آپ‌های بیمه‌ای سخن گفت و اعلام کرد: موضوع ساماندهی استارت‌آپ‌ها و کنترل دقیق عملکرد آنها مستلزم تدوین آیین‌نامه‌ای فنی و کامل بود که خوشبختانه با همراهی پژوهشکده بیمه این کار صورت گرفته است. رئیس‌کل بیمه مرکزی با ابراز خشنودی از بهبود وضعیت شرکت دولتی بیمه ایران در سال‌های اخیر بر ضرورت کاهش بدهی‌های این شرکت تاکید کرد و پیشنهادهایی درخصوص فروش سهام و دارایی‌ها و نظایر آن به مدیران این شرکت ارائه کرد.

عناوین برگزیده