تاریخ: ۰۶ شهريور ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۷:۵۵
بازدید: ۱۵۷
کد خبر: ۵۴۶۹۱
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
رئیس سازمان نظام مهندسی معدن کشور تشریح کرد:

راهبردهای کلی نظام مهندسی معدن کشور برای ۶ سال آینده

می متالز - رئیس سازمان نظام مهندسی معدن کشور راهبردهای کلی نظام مهندسی معدن کشور برای ۶ سال آینده را تشریح کرد.
راهبردهای کلی نظام مهندسی معدن کشور برای ۶ سال آینده

به گزارش می متالز، رئیس سازمان نظام مهندسی معدن کشور راهبردهای کلی نظام مهندسی معدن کشور برای ۶ سال آینده را تشریح کرد.

 

صیانت از مواد معدنی کشور

 

داریوش اسماعیلی در گردهمایی سالانه روابط عمومی‌های این سازمان که در وزارت صمت برگزار شد، اظهار داشت:

صیانت از مواد معدنی کشور جزو خدمات اصلی ما است که با هوشمندسازی خدمات در تلاش هستیم سطح و کیفیت خدمات را ارتقا ببخشیم.

وی در ادامه اظهار داشت: برنامه راهبردی سازمان نظام مهندسی معدن در راستای توسعه بخش معدن در سه محور صیانت از معادن و مواد معدنی، هوشمندسازی و تلاش برای جذب سرمایه‌گذار در بخش معدن و صنایع معدنی برای یک دوره ۶ ساله تدوین شده است.

 

تدوین نقشه راه استراتژیک برای بخش معدن

 

اسماعیلی در ادامه افزود: نقشه راه استراتژیک برای بخش معدن یکی از عواملی است که با اجرایی کردن آن شرایط برای عبور از مشکلات این بخش فراهم خواهد شد.

رئیس سازمان نظام مهندسی معدن کشور صیانت از معادن و مواد معدنی کشور را اولین محور برنامه راهبردی بخش معدن توصیف کرد و در این خصوص توضیح داد: با توجه به اینکه منابع معدنی تجدیدناپذیر بوده و باید برای آینده کشور حفظ شود؛ ضرورت دارد نحوه برداشت و استفاده از این منابع مدیریت شده و صیانت شود.

هوشمندسازی به‌عنوان دومین محور مورد توجه در برنامه راهبردی این بخش است که به گفته رئیس سازمان نظام مهندسی معدنی ایران به منظور شفاف‌سازی و تسریع در روند فعالیت سازمان و همچنین خدمات دریافتی مراجعه‌کنندگان به این سازمان روند کارها سرعت بیشتری خواهد گرفت.

 

بیش از ۱۷۰۰هزار میلیارد تومان نقدینگی در کشور وجود دارد

 

وی ادامه داد: بر اساس آخرین آمار رسمی بیش از ۱۷۰۰هزار میلیارد تومان نقدینگی در کشور وجود دارد که به هر سمتی که حرکت کند، نابود‌کننده خواهد بود به همین دلیل بخش معدن و صنایع معدنی می‌تواند بخش قابل‌توجهی از این رقم را جذب کند.

در این خصوص سازمان نظام مهندسی معدن ایران سعی دارد تا فعالیت‌‌هایی در این زمینه انجام شود تا بخشی از این سرمایه سرگردان جذب معدن و صنایع معدنی شود.

 

 ارتقای سطح سازمان نظام مهندسی معدن ایران

 

رئیس سازمان نظام مهندسی معدن کشور در پایان، تاکید کرد: ارتقای سطح سازمان نظام مهندسی معدن ایران در این دوره به‌عنوان دغدغه اصلی است، زیرا جایگاه این سازمان بسیار بالاتر از شرایط فعلی است.

به همین دلیل این سازمان برای رسیدن به این جایگاه دو اقدام انجام داده که شامل ایجاد و ارتقای رضایت در داخل و خارج سازمان میان روسا، بهره‌‌وران و مراجعه‌کنندگان می‌شود.

از سوی دیگر، ارتباطات و جلسات بسیاری با وزرای صنعت، ارتباطات، نفت، امورخارجه و… برای ارتقای این جایگاه صورت گرفته است.

عناوین برگزیده