تاریخ: ۰۲ مهر ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۸:۳۸
بازدید: ۱۸۰
کد خبر: ۵۷۹۱۶
سرویس خبر : محیط زیست
وزیر صمت تاکید کرد:

رعایت الزامات زیست محیطی جزو اولویت های وزارت صمت است/ توسعه معدنی و صنایع معدنی کشور نیازمند همکاری سایر دستگاه هاست

می متالز - وزیر صنعت، معدن و تجارت در حاشیه همایش توسعه فعالیت های اکتشافی ایران و در گفت و گو با خبرنگاران گفت: توسعه بخش معدن و بهره برداری مناسب از معادن موجود نیازمند برخی مقتضیات از جمله شناسایی، اکتشاف، تجهیز و بهره برداری و همچنین توسعه صنایع معدنی است که قطعاً نیازمند همراهی و همکاری دستگاه های مختلف و ذیربط در این حوزه می باشد.
رعایت الزامات زیست محیطی جزو اولویت های وزارت صمت است/ توسعه معدنی و صنایع معدنی کشور نیازمند همکاری سایر دستگاه هاست

به گزارش می متالز، رضا رحمانی در مورد اهمیت برگزاری همایش توسعه فعالیت های اکتشافی ایران خاطر نشان کرد: بخش اکتشافات مبنا و پایه توسعه معدنی و صنایع معدنی در کشور است و بدون ورود دقیق و عملیاتی به این بخش، عملکرد سایر حوزه های معدنی کشور در حد شعار باقی می ماند و رشد و توسعه ای نخواهند داشت.

وی افزود: در مجموعه وزارت صمت اعتقاد به حفظ محیط زیست و ممانعت از هرگونه تخریب در سطح طبیعت به جد دنبال می شود و در همین راستا تمامی معدن داران موظف و مکلف به رعایت قوانین و حتی انجام هزینه های مربوطه برای اعمال استانداردهای قانونی مرتبط شده اند.

رحمانی ادامه داد: مقرر شده است در کمیته ای مشترک متشکل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، منابع طبیعی، وزارت نیرو، سازمان محیط زیست و سایر دستگاه های مسوول، تمامی موارد مربوط به این موضوع احصاء و به گونه ای تصمیم گیری شود تا در کنار افزایش مناسب تولیدات معدنی کشور همه الزامات زیست محیطی نیز اعمال شود.

وزیر صمت با اشاره به راه اندازی واحد تکمیلی تولید اسید در کنار صنایع مس با اعمال هزینه های بالای چند صد میلیارد تومانی، تصریح کرد: تمامی این هزینه ها در راستای حفظ محیط زیست و تامین منافع عمومی در حال انجام است که امیدواریم نتایج مناسبی نیز داشته باشد.

رحمانی در بخش دیگری از سخنان خود با یادآوری یکی از ضروریات سال رونق تولید در تامین نقدینگی مورد نیاز واحدها و تامین تسهیلات درخواستی آنها، گفت: در کنار منابع بانکی و برای افزایش سهولت تامین سرمایه در گردش واحدها به سراغ شیوه های نوین تامین مالی از جمله بازار سرمایه، صندوق های توسعه ای در سطح استان ها، صندوق های ریالی و ارزی توسعه ای و همچنین تشکیل کنسرسیوم ها نیز رفته ایم که مطمئن هستیم مدل های مدنظر، آثار و نتایج خوبی را نیز به دنبال خواهد داشت.

عناوین برگزیده