تاریخ: ۳۰ شهريور ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۰:۱۳
بازدید: ۱۴۱
کد خبر: ۵۸۹۸۰
وزیر راه:

ایران به یکی از مراکز تولید ریل در منطقه تبدیل می‌شود

می متالز - وزیر راه و شهرسازی گفت: تحویل نخستین محموله‌های ریل تولید داخل کشور توسط ذوب آهن اصفهان علاوه بر اینکه تاثیر بسزایی در اقتصاد این شرکت دارد، باعث تبدیل شدن کشورمان به یکی از مراکز تولید ریل در منطقه می‌شود.
ایران به یکی از مراکز تولید ریل در منطقه تبدیل می‌شود

به گزارش می متالز، محمد اسلامی روز شنبه در جمع خبرنگاران در فرودگاه بین المللی شهید بهشتی اصفهان افزود: حرکت به سمت خودکفایی در ریل مورد نیاز راه آهن کشور ضروری است و امروز یکی از دستاوردهای پر افتخار کشورمان که در سال رونق تولید اتفاق می افتد، تحویل نخستین محموله های ریل تولید داخل توسط ذوب آهن است.

وی با بیان اینکه نخستین سری تولیدات ریلی برای تعدادی از طرح ها ارسال شد، اظهار داشت: این کار باعث ایجاد این باور قاطع شد که می توان از تولیدات داخلی در طرح های توسعه استفاده کرد.

واحد تولید ریل ملی با مشخصه فنی(UIC۶۰) بعنوان بزرگترین واحد تولید ریل آهن در خاورمیانه سال ۱۳۹۵ با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری به بهره برداری رسید.

برای اجرای طرح تولید ریل ملی در ذوب آهن اصفهان ۲۸.۲ میلیون یورو اعتبار ارزی و ۵۷۳ میلیارد ریال اعتبار ریالی هزینه شده است. این واحد تولیدی با ظرفیت اسمی ۴۰۰ هزار تُن ریل طبق استانداردهای اروپایی احداث و به بهره برداری رسیده است.

اسلامی همچنین با بیان اینکه امروز در سفر خود به اصفهان به مذاکره و تبادل نظر با مسئولان این استان درباره کنار گذر شرق اصفهان می پردازد، تصریح کرد: این طرح سال ها به طول انجامیده و بسیار سنواتی و دچار عوارضی شده و امید است بازدید و مذاکره امروز، این طرح را از رکود خارج کند و هدفی بهره برداری از آن تا پایان سال جاری محقق شود.

وزیر راه و شهرسازی یکی از مهم ترین مباحث مربوط به اصفهان را توسعه فرودگاه بین المللی این استان خواند و اضافه کرد: در دولت یازدهم قراردادی با یک فرانسوی برای و تامین اراضی به وسعت ۴۰۰ هکتار برای توسعه این فرودگاه منعقد شد که مانع اراضی برطرف و مجو لازم اخذ شده است.

اسلامی با اشاره به اینکه در آینده نزدیک کار جایگزینی سیستم سرمایه گذاری برای طرح توسعه فرودگاه اصفهان انجام می شود، اظهار امیدواری کرد که شاهد فرودگاهی باشیم که بتواند به صورت منطقه ای و بین المللی نقش ایفا کند و ظرفیت بزرگتری از پروازهای بین المللی را به خود اختصاص دهد.

طرح توسعه فرودگاه بین المللی شهید بهشتی اصفهان به عنوان یکی از زیر ساخت‌های توسعه، در جریان سفر رئیس جمهوری به فرانسه در سال ۹۴، بین شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی کشور و شرکت مهندسی وینسی فرانسه به عنوان چهارمین شرکت توسعه‌ای دنیا و مهمترین شرکت توسعه‌ای اروپا، منعقد شد.

باتوجه به اینکه فرانسوی ها برای همکاری در اجرای این طرح منصرف شده اند، این طرح با سرمایه گذار دیگری اجرا خواهد شد.

فرودگاه بین المللی شهید بهشتی در شرق اصفهان دارای دو باند به طول چهار هزار و ۳۹۷ متر و عرض ۴۵ متر با ۱۰ جایگاه پذیرش انواع هواپیمای مسافربری و نیز ترمینال پروازهای داخلی و خارجی است و روزانه حدود ۶۵ پرواز از این فرودگاه انجام می‌شود.

وزیر راه و شهرسازی روز شنبه برای افتتاح کارگو ترمینال فرودگاه بین المللی شهید بهشتی اصفهان و بازدید از چند طرح مانند کنارگذر شرق اصفهان و تولید ریل ملی در ذوب آهن به این استان سفر کرد. وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز امروز با همراهی وزیر راه و شهرسازی در سفر به اصفهان در چند برنامه از جمله همایش روز صنعت و معدن و رونمایی از میز توسعه صادرات نساجی شرکت می کند.

عناوین برگزیده