به گزارش می متالز، وی گفت: در سود انباشته نیمی از سود بورس را به خود اختصاص داده ایم.
وی گفت: در اکتشاف باید بخش خصوصی ورود کند.
وی ادامه داد: فروش مس امسال 450 میلیون دلار بوده است. در بخش آلومینیوم نیز بجز المهدی و هرمزال که مشکل داشتند بقیه رشد کردند و برای 2 ماه آینده 600هزارتن سفارش برای تولید داریم.
وی گفت: ایمیدرو برای غیر فولادی ها برنامه هایی دارد که یکی از آنها اکتشاف است. به عنوان مثال اکتشاف در مس 1.6برابر شده است. در آلومینیوم به اکتشافات جدید نیاز داریم که در لامرد انجام میشود.
غریبپور گفت: بومی سازی با شعار حاصل نمی شود. جهاد دانشگاهی مامور این کار شده و قرار است با همکاری ایمیدرو به ساخت تجهیزات ماشین آلات و دانش فنی برسیم. شرکتها نیز به سرمایه گذاری تمایل دارند.
وی گفت: همچنین هرکدام از شرکتها باید از ایده های خود حمایت کنند و ارزش آفرینی کنند.
به گفته وی، به مدیران بخشهای مختلف باید برنامه بدهیم.
وی افزود: ایمیدرو امروز با 10مرکز R&D توافق نامه دارد.
وی ادامه داد: طی برنامه ریزی های انجام شده قرار بر این شد که سابکو، فولاد مبارکه ، فولاد آلیاژی و.. کنسرسیومی تشکیل دهند و نیاز ایرانخودرو را تامین کنند.
به گفته غریبپور، برای حل مسایل باید برنامه داشته باشیم.
وی افزود: یکی از مشکلات ما در معادن کوچک، معادن غیرفلزی هستند که 90 درصد این معادن را تشکیل می دهند. صندوق بیمه مامور این کار شده و تا 3هزارمیلیارد تومان می تواند کمک کند.
در خصوص طرح عناصر نادر خاکی نیز غریب پور گفت: در سنگان و ایران مرکزی اقدامات خوبی انجام دادیم و به زودی تولید عناصر نادر با ظرفیت تولید 2 تن در سال به بهره برداری می رسد.
وی ادامه داد: قرار است طرح توسعه طلای زرشوران را با مشارکت بخش خصوصی انجام دهیم و به بخش خصوصی اعتماد کنیم.
وی گفت: امید می رود کنسانتره مهدی آباد سال آینده به بهره برداری برسد.