تاریخ: ۱۵ مهر ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۲:۱۹
بازدید: ۱۶۱
کد خبر: ۶۰۷۴۸
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
مدیرعامل ایمیدرو:

ارایه راهکار عملیاتی برای برای ۱۰۳ معدن غیرفعال/ به دنبال راه‌اندازی استارت آپ معدنی هستیم

می متالز - رئیس هیات عامل ایمیدروگفت: معدن غیرفعال زیاد داشتیم و در نتیجه احیا معادن کوچک را با همکاری بخش خصوصی در پیش گرفتیم و برای 103 معدن راهکار عملیاتی برای راه اندازی آنان ارائه دادیم که 10 مورد از این‌ها فعال شده است.
ارایه راهکار عملیاتی برای برای ۱۰۳ معدن غیرفعال/ به دنبال راه‌اندازی استارت آپ معدنی هستیم

به گزارش می متالز، هشتمین همایش و نمایشگاه بین المللی فرصت‌های سرمایه گذاری در معدن و صنایع معدنی ایران با حضور مقامات کشوری و روسای سازمان‌ها، انجمن‌ها و اتحادیه‌های مرتبط در شبستان مصلی بزرگ امام خمینی (ره) گشایش یافت. ‍ خداداد غریب پور، رئیس هیات عامل ایمیدرو در این همایش گفت: رخدادهای بخش معدن و صنایع معدنی در کشور زیاد شده است که نشان می دهد به این مهم پرداخته شده است و ضرورت اثبات شده است.

وی با بیان اینکه منابع معدنی خوبی داریم، گفت: در مس، طلا و سایر مواد معدنی ظرفیت بالقوه زیادی داریم و دسترسی به آب‌های آزاد و نیروی انسانی مزیت نسبی ماست.

وی با تشکر از بخش رسانه گفت: بخش معدن و صنایع معدنی رسانه‌های خوبی دارد و مطالب خوبی را نشر می دهد و در کنار این‌ها بدنه کارشناسی خوبی داریم.

غریب‌پور اظهار کرد: هم جامعه دانشگاهی و هم بخش های صنعتی و معدنی و هم مدیران و حاکمیت به این بخش ایمان دارد و معتقد است بایستی شاهد رشد این بخش ها بود.

وی با بیان اینکه علی رغم تحریم‌ها و در سالی که همه جانبه تحریم بودیم رشد خوبی به ثبت رسید، اظهار کرد: مس به اندازه یک سال خود را در نیمه اول سال فروخته است. صادرات رشد قابل توجهی در بخش معدن و صنایع معدنی داشته است. بررسی ها نشان می دهد شاخص های بخش معدن و صنایع معدنی مثبت است.

رئیس هیات عامل ایمیدرو تصریح کرد:معدن غیرفعال زیاد داشتیم و در نتیجه احیا معادن کوچک را با همکاری بخش خصوصی در پیش گرفتیم و برای 103 معدن راهکار عملیاتی برای راه اندازی آنان ارائه دادیم که 10 مورد از این‌ها فعال شده است.

وی با بیان اینکه سودآوری را بر سوددهی ارجح دانستیم گفت: با تمرکز بر افزایش سرمایه برای پروژه‌های بزرگ به سمت سودآوری رفتیم. مدل توسعه را در درون خود صنایع تعریف کردیم. این سرمایه شرکت‌های راکد را فعال خواهد کرد.

غریب پور معتقد است: بخش معدن و صنایع معدنی در درون خود مولد سرمایه شده است.

وی با بیان اینکه طرح های پژوهشی راه خود را به صنعت پیدا کرده است، گفت:در بعد پژوهش و فناوری، با تمام ارگان‌ها و سازمان‌هایی که می‌توانیم کار پژوهشی انجام دهیم همکاری می‌کنیم و در حال برنامه‌ریزی برای راه اندازی استارت آپ معدنی هستیم.

‍‍  در ادامه این مراسم اردشیر سعدمحمدی مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران با بیان اینکه نیازمند تغییر نگرش در سرمایه گذاری صنایع هستیم، گفت: میزان درآمد سرانه کشورها و رشد اقتصادی آن ها در تقاضای جهانی برای فلزات کاملا با هم همبستگی دارد.

سعد محمدی اظهار کرد: باتوجه به مصرف سرانه فلزات در دنیا مشخص است روند رو به رشد تقاضا را در فلزات آهنی و غیر آهنی شاهد خواهیم بود و کشور ما نیز باید در این زمینه برنامه ریزی داشته باشد.

وی مصرف مس در کشور به ازای هر نفر را ۱.۲ کیلوگرم  دانست و افزود: در مس میزان تقاضا به دلیل سرمایه گذاری در بخش زیرساخت ها در دنیا و تغییر تکنیکی در خودروها از بنزینی به الکترویکی افزایشی است.میزان مصرف انرژی در دنیا برای نفت ۳۶ درصد است و در سال ۲۰۵۰ برنامه ریزی در دنیا به گونه ای است که به ۱۳ درصد کاهش می یابد.

مدیر عامل شرکت ملی صنایع مس ایران فلز مس را جز ۱۰ عنصر اول استراتژی دنیا برشمرد و گفت: ما در ۵۵ سال گذشته مجموعا ۶ میلیون متر حفاری عمقی داشته‌ایم که بسیار ناچیز است.

وی با گلایه از اینکه سرفصل‌های دروس برای رشته مهندسی معدن هنوز تعریف نشده تاکید کرد: مدل‌های اکتشافی‌مان برای کاهش هزینه و افزایش بهره وری باید به دنیا نزدیک شود.

افزایش ایمنی و کاهش قیمت تمام شده برای مقالات ای اس آی از اهمیت ویژه‌ای قرار دارد.

سعدمحمدی با تاکید بر کیفیت بالای مس ایران در جهان خاطر نشان کرد: شرکت مس از تمام ایده‌های جدید و سرمایه گذاران جدید در حوزه افزایش ایمنی، افزایش بهره وری و بومی سازی استقبال می‌کند.

عناوین برگزیده