به گزارش می متالز، وی با بیان اینکه، در مس، طلا و سایر موادمعدنی ظرفیت بالقوه زیادی داریم، افزود: ما در ایران به آبهای آزاد دسترسی داریم و برای سواحل مکران برنامه ریزی کرده ایم.
وی ادامه داد: بخش معدن و صنایع معدنی رسانه های خوبی دارد و مطالب خوبی را نشر می دهد و در کنار این ها بدنه کارشناسی خوبی داریم.
غریب پور تأکید کرد: علی رغم تحریم ها و در سالی که همه جانبه تحریم بودیم رشد خوبی به ثبت رسید. مس به اندازه یک سال خود را در نیمه اول سال فروخته است. صادرات رشد قابل توجهی در بخش معدن و صنایع معدنی داشته است.
وی با اشاره به اینکه، بررسی ها نشان می دهد شاخص های بخش معدن و صنایع معدنی مثبت است، تصریح کرد: معدن غیر فعال زیاد داشتیم و در نتیجه احیا معادن کوچک را با همکاری بخش خصوصی در پیش گرفتیم و برای ۱۰۳ معدن راهکار عملیاتی برای راه اندازی آنان ارائه دادیم که ۱۰ مورد از این ها فعال شده است.
رئیس هیات عامل ایمیدرو با تأکید بر اینکه، بخش معدن و صنایع معدنی در درون خود مولد سرمایه شده است، گفت: سودآوری را بر سوددهی ارجح دانستیم و با تمرکز بر افزایش سرمایه برای پروژه های بزرگ به سمت سودآوری رفتیم. مدل توسعه را در درون خود صنایع تعریف کردیم. این سرمایه شرکت های راکد را فعال خواهد کرد.
وی با بیان اینکه، طرح های پژوهشی راه خود را به صنعت پیدا کرده است، اظهار داشت: در بعد پژوهش و فناوری، با تمام ارگان ها و سازمان هایی که می توانیم کار پژوهشی انجام دهیم همکاری می کنیم و در حال برنامه ریزی برای راه اندازی استارت آپ معدنی هستیم.
غریب پور در پایان گفت: بخش معدن و صنایع معدنی در کنار وزارت راه و شهرسازی قرار گرفته است و در زیرساخت ها سرمایه گذاری خواهد کرد.