تاریخ: ۰۸ آبان ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۷:۴۵
بازدید: ۲۳۸
کد خبر: ۶۴۸۰۰
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
مدیرعامل شرکت چادرملو اعلام کرد:

برنامه های آینده چادرملو و دلایل کسب رتبه پنجمین شرکت برتر بورسی

می متالز - مدیرعامل چادرملو با اشاره به طرح های در دست اجرا و برنامه های آتی، دلایل معرفی "کچاد" به عنوان پنجمین شرکت برتر بورسی را اعلام کرد.
برنامه های آینده چادرملو و دلایل کسب رتبه پنجمین شرکت برتر بورسی

به گزارش می متالز، محمود نوریان باتوجه به عملکرد سال گذشته چادرملو درباره دلایل قرار گرفتن این شرکت در ردیف پنجم ۴۰ شرکت برتر بازار سرمایه اظهار داشت: انتظار می رود با دستیابی به سنگ‌آهن توده معدنی (D۱۹) از بـروز ریسک فقـدان ذخیـره معـدنی مناسب جلوگیری کنیم. هزینه سرمایه‌گذاری اجرای این طرح حدود ۱.۹ هزار میلیارد تومان برآورد می شود.

وی با اشاره به طرح احداث نیروگاه خورشیدی در دست اجرا افزود: شرکت نسبت به احداث یک واحد نیروگاه ۱۰ مگاواتی خورشیدی در کنار نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی سیکـل تـرکیبی در مجتمع صنعـتی، اقـدام و مقـدمات عملـیات اجـرایی آن آغـاز شده که هزینه سرمایه‌گذاری در این طرح بالغ بر ۷ میلیون یورو خواهد بود.

این مقام مسوول ادامه داد: در افزایش سرمایه شرکت‌های سرمایه‌پذیر با زمینه فعالیت معدن و صنایع معدنی وابسته، تامین و انتقال آب و تامین مالی نیز مشارکت‌هایی داشته و طی سال ۹۷ مبلغ ۵۳۱.۸ میلیارد تومان از این بابت پرداخت شده است.

نوریان از مشارکت در بهره‌برداری معادن سنگ‌آهن استرالیا و احداث کارخانه‌های تولید کنسانتره به میزان ۱۲.۵ میلیون تن خبر داد و گفت: سرمایه‌گذاری این طرح تا پایان فاز یک که کارخانه ۵ میلیون تنی کنسانتره به بهره‌برداری خواهد رسید بالغ بر ۴۶۱ میلیون دلار آمریکا است که ۲۰ درصد آن از سوی سهامداران و ۸۰ درصد آن بصورت فاینانس از تسهیلات سیستم بانکی با بهره حدود ۳ درصدی تامین خواهد شد.

وی درخصوص برنامه های آینده توضیح داد: طرح احداث کارخانه گندله‌سازی جدید با ظرفیت ۴ میلیون تن در سال با برآورد سرمایه‌گذاری حداقل ۲.۰۹ هزار میلیارد تومان و طرح احداث کارخانه نورد با ظرفیت ۱.۱ میلیون تن در سال با پیش‌بینی سرمایه‌گذاری حداقل ۱.۱ هزار میلیارد تومان در دسـت مـطالعه است. موضوع مشارکت در احداث کارخانه‌های تولید گندله، آهن اسفنجی، فولاد و تاسیسات زیربنایی در منطقه آزاد تجـاری مُکران واقـع در چابهار (با مشارکت شرکت‌های چادرملو و گل‌گهر، فولاد مبارکه) نیز از برنامه‌های بلندمدت شرکت بشمار می رود.

نوریان درباره وضعیت طرح انتقال آب خلیج‌فارس گفت: هدف عمده طرح انتقال آب نمک‌زدایی شده توسط سه خط انتقال از خلیج فـارس برای تامین بخشی از نیازها و مصارف آب شرکت های مس سـرچشمـه، سنگ‌آهن گل‌گهر و سنگ‌آهن چادرملو در حال بهره‌برداری است. مسیر خط انتقال از غرب بندرعباس شروع و بعد از تامین آب گل‌گهر به طرف مس سرچشمه ادامه یافته و نهایتا به صنایع فولادی و معدنی استان یزد منتهی می‌شود. اجرای قطعه سوم طرح به طول ۳۶۰ کیلومتر مربع از مس سرچشمه تا صنایع فولادی در منطقه اردکان یزد و انشعاب تا چادرملو در حدود ۱۵۰ کیلومتر است.

منبع: بورس پرس
عناوین برگزیده