به گزارش می متالز، بابک زنگنه اظهار کرد: بیشترین حجم خدمات ارائهشده مربوط به شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب است؛ همچنین شرکتهای نفت مناطق مرکزی، نفت فلات قاره، نفت و گاز اروندان، مهندسی و توسعه نفت، نفت و گاز پارس، مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران و بعضی شرکتهای بخش خصوصی از خدمات شرکت ملی حفاری در دو بخش عملیات حفاری و خدمات جانبی فنی مهندسی استفاده میکنند.
وی گفت: از این ۷۳ حلقه چاه، یک حلقه اکتشافی، ۳۰ حلقه توسعهای/ توصیفی و ۴۲ حلقه تعمیری بوده است.
مدیر برنامهریزی تلفیقی شرکت ملی حفاری ایران متراژ حفاری چاههای نفت و گاز در این مدت را ۹۹ هزار و ۳۴۹ متر عنوان کرد و گفت: در بخش خدمات ویژه، ۱۵ هزار و ۷۷۹ متر حفاری به شیوه افقی و جهتدار بود که نسبت به حفاری عمودی (متداول) از نظر محاسبات فنی، ابزار و تجهیزات کاربردی تفاوتهایی دارد و نیز ۳۱۷ متر مغزهگیری برای کسب اطلاعات از مخزن در اعماق زمین با ایجاد ۳۷ حفره محقق شده است.
زنگنه تصریح کرد: در بخش خدمات فنی، ۲ هزار و ۱۲۶ متر حفاری با هوا و ۳۴۰ متر حفاری به روش فروتعادلی (UBD) ثبت شد که هر کدام با توجه به شرایط و سازند چاهها انجام شده است.
وی اظهار کرد: انجام یک هزار و ۱۷ مورد تزریقپذیری، ۶۷۶ مورد سیمانکاری، ۵۴ مورد اسیدکاری ویژه و گسترده، ۳۲۵ مورد لولهگذاری چاه، ۶۱ مورد آزمایش بهرهدهی چاه، ۳۳ مورد نصب آویزه و ۳۰۱ مورد آزمایش چاه با ساق مته از دیگر خدمات فنی شرکت ملی حفاری به شمار میآید که به شرکتهای متقاضی ارائه شده است.
زنگنه یادآور شد: این شرکت توسعه فعالیتهای خود در عملیات حفاری و ارائه خدمات جانبی به شرکتهای بهرهبردار نفتی و دیگر شرکتهای متقاضی را در دستور کار دارد و به عنوان یکی از شرکتهای بالادستی تابع شرکت ملی نفت ایران همه تلاش خود را برای پاسخگویی به نیازهای صنعت نفت برای حفظ، نگهداشت و افزایش تولید به کار گرفته است.