تاریخ: ۱۷ آذر ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۴:۰۸
بازدید: ۱۸۸
کد خبر: ۷۱۵۰۷
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

جزییات لایحه بودجه سال ۱۳۹۹

می متالز - رییس جمهور امروز متن لایحه بودجه ۹۹ را تقدیم مجلس کرد و به این ترتیب خطوط اصلی دولت در بودجه سال ۹۹ ترسیم شد.
جزییات لایحه بودجه سال ۱۳۹۹

به گزارش می متالز، رییس جمهور امروز لایحه بودجه سال ۹۹ در مجلس شورای اسلامی را تقدیم مجلس کرد. رئیس جمهور در سخنان خود در صحن مجلس گفت: سال قبل که بودجه تقدیم شد در سخت ترین شرایط تحریم بودیم. ۹ماهه از سال ۹۸ گذشته بودجه های جاری پرداخت شده و عمرانی هم ۳۴ هزارمیلیارد تومان پرداخت شده است. طرح های مهم مد نظر دولت تا پایان  سال افتتاح می شود. دشمنان فکر میکردند با تحریم کشور ناتوان می شود اما تا امروز ناامید شده و خواهند بود.

به گفته روحانی از اسفند ۹۷ تقریبا اقتصاد ما مسیر درستی گرفت. در اردیبهشت آثار مثبت در شاخص های کلان خود را نشان داد. تورم افت کرد. رشد اقتصادی که سال قبل منفی بود امیدواریم امسال مثبت باشد. شرایط ما هم ادامه این راه است.

لایحه بودجه ۱۹۸۸ هزار میلیارد تومانی برای سال ۱۳۹۹

  1.  بودجه سال آینده ۱۹۸۸ هزار میلیارد تومان است که از دو بخش بودجه عمومی و بودجه شرکت‌های دولتی، موسسات انتفاعی وابسته به دولت و بانک‌ها تشکیل می‌شود.
  2. بودجه عمومی دولت حدود ۵۶۳ هزار میلیارد تومان بسته شده که از دو بخش درآمدهای اختصاصی و منابع عمومی تشکیل می‌شود.
  3. منابع عمومی دولت در ۴۸۴ هزار میلیارد تومان تراز شده است. درآمدهای عمومی ۲۶۱ هزار میلیارد تومان پیش‌بینی شده و شامل مالیات و همچنین سایر درآمدها از جمله درآمدهای گمرکی می‌شود.
  4. منابع پیش‌بینی شده برای نفت در بخش واگذاری دارایی‌های سرمایه‌ای ۹۸ هزار میلیارد تومان و واگذاری دارایی‌های مالی که به انتشار اوراق برمی‌گردد حدود ۱۲۴ هزار میلیارد تومان پیش‌بینی شده است.
  5. درآمدهای اختصاصی دولت حدود ۷۹ هزار میلیارد تومان است که با مجموع ۴۸۴ هزار میلیارد تومان منابع عمومی کل بودجه عمومی دولت را با رقم ۵۶۳ هزار میلیارد تومان تشکیل می‌دهد.
  6. بودجه شرکت‌های دولتی، موسسات انتفاعی وابسته به دولت و بانک‌ها ۱۴۸۳ هزار میلیارد تومان است و در مجموع رقم ۱۹۸۸ هزار میلیارد تومانی بودجه کل کشور را تشکیل می‌دهد.
  7. مصارف بودجه عمومی دولت با رقم ۵۶۳ هزار میلیارد تومان و مصارف شرکت‌های دولتی موسسات انتفاعی وابسته به دولت و بانک‌ها با ۱۴۸۳ هزار میلیارد تومان قراردارد که مصارف کل را به ۱۹۸۸ هزار میلیارد تومان می‌رساند.
  8. مصارف عمومی دولت با ۴۸۴ هزار میلیارد تومان و مصارف اختصاصی قرار دارد که به ۷۹ هزار میلیارد تومان می‌رسد.
  9. بخش مصارف عمومی از هزینه‌های جاری که محل پرداخت حقوق و دستمزد است با ۳۶۷ هزار میلیارد تومان، بودجه‌های عمرانی به ۷۰ هزار میلیارد تومان و تملک دارایی‌های مالی با ۴۷ هزار میلیارد تومان تشکیل می‌شود.
  10. در مجموع منابع و مصارف بودجه کل کشور در رقم ۱۹۸۸ هزار میلیارد تومان تراز شده است.
     
عناوین برگزیده