تاریخ: ۰۸ دی ۱۳۹۸ ، ساعت ۰۸:۱۹
بازدید: ۲۱۴
کد خبر: ۷۶۸۸۰
سرویس خبر : محیط زیست

رئیس سازمان مدیریت بحران: اصل ماجرای بوی نامطبوع تهران کتمان می‌ شود

می متالز - رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به انتشار بوی نامطبوع در پایتخت گفت: بررسی‌های ما نشان داده است که یک دستگاه حقیقت را درباره بوی نامطبوع تهران کتمان می‌کند.
رئیس سازمان مدیریت بحران: اصل ماجرای بوی نامطبوع تهران کتمان می‌ شود

به گزارش می متالز، اسماعیل نجار در نشست خبری با بیان این که بوی نامطبوع تهران به حوزه آلایندگی‌ها مربوط می‌شود، گفت: مسئولیت اصلی با سازمان حفاظت محیط‌ زیست است و آمادگی داریم که در این زمینه هرکمکی از ما بخواهند انجام دهیم.

نجار ادامه داد: سال گذشته هم اقداماتی را در این زمینه انجام دادیم و برای خود من مسجل شد که یک سازمانی کتمان حقیقت می‌کند که البته کارشناسان مربوطه نظر دیگری داشتند، اما ما گزارش مربوط به آن را به دستگاه‌های مربوطه دادیم و هنوز هم منشاء بوی بد مشخص نشده است .

وی با تاکید بر این که مسئولیت بوی بد تهران با سازمان مدیریت بحران نیست، گفت: مدیریت بحران چهار وظیفه دارد، سیاستگذاری، هماهنگی، حمایت و نظارت بر رفتار دستگاه های اجرایی. تمام دستگاه های اجرایی کشور آنچه را مسوولیت دارند باید در زمان بحران هم انجام دهند و در شرایط خاص ما باید نظارت کنیم که آیا دستگاه ها کار خود را انجام می دهند یا خیر.

نجار در پاسخ به این سئوال که آیا سازمان مدیریت بحران به موضوع بحران آلودگی هوا در کلانشهرها ورود خواهد کرد، گفت: بر اساس مصوبه و قانون بحث آلودگی مربوط به سازمان محیط زیست است و مدیریت بحران در رابطه با آلودگی ها وظیفه ای ندارد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان این که بیش از ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار واحد روستایی که بر اثر سیل و زلزله آسیب دیدند، گفت: قریب به ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار واحد روستایی در کل کشور داریم که از ۱۰ سال قبل مقرر شد دولت ۲۰۰ هزار واحد مسکونی را به کمک مردم و با وام هایی با کارمزد پایین آنها را نوسازی کند. اکنون دو میلیون واحد مسکونی روستایی با کمک دستگاه های مختلف نوسازی شده اند.

وی افزود: درخواست داده‌ایم که امکانات برای ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکن روستایی فراهم تا در مدت ۴، ۵ سال کل واحدها نوسازی شوند و مردم روستایی در حوادث کمتر آسیب ببینند.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به آخرین وضعیت مردم زلزله زده در آذربایجان شرقی، سراب و میانه گفت: سه هزار واحد مسکونی تخریب، بازسازی، نوسازی و تعمیر شدند. هزار واحد در سراب و دو هزار واحد در میانه بوده است. همچنین اعلام کردیم تمام افرادی که مایل هستند ۱۰ میلیون تومان بابت انتقال به مسکن موقت بگیرند .

نجار درباره آخرین وضع مردم در مناطق زلزله زده بم گفت: اخباری که در فضای مجازی مبنی بر زندگی کردن خانواده‌های زلزله‌ زده بم در چادر و کانکس منتشر می شود صحت ندارد، ما بررسی کرده ایم و تنها یک خانواده داخل کانکس آن هم در زمین دولتی هستند و می گویند یا این زمین را به ما بدهید یا ما از داخل کانکس بیرون نمی آییم.

وی با اشاره به آبگرفتگی چند روز اخیر خوزستان گفت: در اهواز در مدت دو ساعت ۸۸ میلیمتر و در آبادان و خرمشهر در کمتر از سه ساعت ۱۱۳ میلیمتر بارندگی داشته ایم که بالاتر از میانگین ماهانه این شهرها است و متاسفانه در شهر اهواز کانال یا جوی آبی برای انتقال و جمع آوری آب های سطحی نداریم .

نجار ادامه داد: وزیر کشور اجازه برداشت ۴ هزار میلیارد تومان از صندوق ذخیره ملی برای رفع مشکل شهر اهواز درخواست کرده و وزیر نیرو رئیس سازمان برنامه و بودجه هم طی نامه ای به رئیس جمهوری ۱۰۰ میلیون یورو درخواست بودجه داده اند تا بتوانیم مشکل جاری شدن آب‌های سطحی در اهواز بعد از بارندگی را حل کنیم.

عناوین برگزیده