تاریخ: ۲۰ آذر ۱۳۹۶ ، ساعت ۱۹:۴۶
بازدید: ۱۲۸۴
کد خبر: ۸۱۹۰
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی

تولید آلومینیوم در کشور با استاندارد‌های جهانی

می متالز - قائم مقام رئیس هیئت مدیره شرکت آلومینیوم المهدی و هرمزآل جنوب گفت: از فناوری ۱۷۵ کیلو آمپر و ۲۳۰ کیلو آمپر استفاده می‌کنیم در حالی که دنیا از فناوری ۶۰۰ کیلو آمپر با تولید مواد مذابی بیشتر استفاده می‌کند.
تولید آلومینیوم در کشور با استاندارد‌های جهانی

به گزارش می متالز، فرشاد صبری با بیان اینکه مجتمع آلومینیوم المهدی و هرمزآل جنوب سالانه بیش از ۲۵۳ هزارتن آلومینیوم مطابق با استانداردهای جهانی تولید می‌کند، افزود: مطالعات اولیه را برای ارتقاء فناوری صنعت آلومینیوم با طرف خارجی انجام داده ایم ولی با توجه به نیاز این بخش به سرمایه گذاری سنگین و نقش کلیدی دولت در توسعه و ارتقای صنعت آلومینیوم لازم است حمایت جدی تری از این صنعت صورت گیرد.

وی گفت : برای راه اندازی هر دیگ ذوب آلومینیوم بیش از ۱.۲ میلیارد تومان و برای راه اندازی یک واحد تولید آلومینیوم با ۳۰۰ دیگ به بیش از ۳۵۰ میلیارد تومان سرمایه علاوه بر هزینه های دیگر شامل ایجاد نیروگاه و تامین برق و مواد اولیه نیاز است.

صبری با بیان اینکه تولید مجتمع آلومینیوم ایرالکو اراک هم معادل تولید مجتمع المهدی و هرمزآل است ، افزود : برای رسیدن به تولید ۱.۵ میلیون تن آلومینیوم در چشم انداز ۱۴۰۴ لازم است تلاش بیشتری صورت گیرد و مجموعه دولت و سیاستگذاران صنعت بیشتر این بخش را مورد حمایت قرار دهند.

وی گفت : صنعت آلومینیوم در ایران یک صنعت وابسته است و با توجه به اینکه ذخایر معدنی برای تولید آلومینیویم در ایران پاسخ گوی نیاز این صنعت نیست، برای تولید آلومینیوم ناگزیر به واردات پودر آلومینا به عنوان مواد اولیه تولید آلومینیوم هستیم.

صبری افزود : آلومینیوم جزو صنایعی است که سرمایه گذاری ان توجیه اقتصادی دارد چرا که ۳۰ درصد از هزینه تولید یا قیمت تمام شده تولید آلومینیوم مربوط به انرژی است و امروز در دنیا گاز را به برق تبدیل و در صنعت آلومینیوم استفاده می‌کنند.

وی گفت : مجتمع های تولید آلومینیوم در کشور امروز توان صادرات دارند، ما شمش آلومینیوم را صادر می‌کنیم ولی باید زنجیره ارزش و صنایع پایین دستی آلومینیوم در کشور ایجاد شود و به جای شمش، بیلت و اسلب ما محصولات آلومینیومی را که ارزش افزوده زیادی می‌تواند برای کشور داشته باشد تولید و صادر کنیم.

صبری با بیان اینکه صنعت آلومینیوم علاوه بر مواد اولیه در تامین ماشین آلات هم به واردات و تامین از خارج وابسته است، افزود:

دولت با توجه به ظرفیت های کشور و منطقه از نظر انرژی و ذخایر گاز باید به کمک این صنعت بیاید تا بتوانیم فناوری روز را وارد و در تولید شمش و انواع بیلت و سایر محصولات سرمایه‌گذاری کنیم.

صفری با تاکید بر کمک دولت و جذب سرمایه گذاری خارجی در صنعت آلومینیوم گفت : با روند موجود بعید به نظر می‌رسد به اهداف تعیین شده در چشم انداز ۱۴۰۴ برسیم.

عناوین برگزیده