تاریخ: ۲۴ آذر ۱۳۹۶ ، ساعت ۱۱:۱۳
بازدید: ۸۹۹
کد خبر: ۸۲۸۵
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی
بر اساس اعلام گروه مطالعات بین‌المللی سرب و روی؛

چه کشورهایی بیشترین سهم از تولید معدنی سرب داشتند؟

می متالز - بنابر گزارش گروه مطالعات بین‌المللی سرب و روی، در سال ۲۰۱۶، معادل ۴ میلیون و ۷۹۰ هزار تن سرب معدنی تولید شد که این رقم حدود ۴۳ درصد از کل تولید فلز سرب در همین سال بود. چین، استرالیا و آمریکا به‌ترتیب بزرگترین تولیدکنندگان سرب دنیا در این سال بودند.
چه کشورهایی بیشترین سهم از تولید معدنی سرب داشتند؟

به گزارش می متالز، براساس گزارش سازمان زمین‌شناسی ایالات متحده آمریکا (USGS)، میزان ذخایر سرب دنیا برابر ۸۸ میلیون تن تخمین زده شده است که از این میزان، استرالیا با دارا بودن ۳۵ میلیون تن که معادل ۴۰ درصد ذخایر دنیا بوده، در رتبه اول ذخایر معدنی روی قرار دارد. پس از استرالیا و چین با دارا بودن ۱۷ میلیون تن ذخیره سرب در رتبه دوم قرار دارد،، ۱۹ درصد ذخایر روی دنیا متعلق به چین است.

روسیه با دارا بودن ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار تن در رتبه سوم ذخایر معدنی سرب دنیا قرار دارد؛ سهم این کشور از ذخایر سرب دنیا معادل ۷ درصد است.پرو نیز با دارا بودن ۶ میلیون و ۳۰۰ هزار تن، سهم ۷ درصدی از ذخایر روی دنیا را دارد. در رتبه پنجم مکزیک قرار دارد و ۶ درصد ذخایر سرب متعلق به این کشور است. آمریکا و هند نیز به‌ترتیب در رتبه‌های بعدی این ذخایر قرار دارند.

بر اساس گزارش سازمان زمین‌شناسی ایالات متحده آمریکا میزان تولید معدنی سرب دنیا برابر ۴ میلیون و ۸۲۰ هزار تن برآورد شده است که با آمار ارایه شده توسط گروه مطالعات بین‌المللی سرب و روی تطبیق بسیار بالایی دارد. براساس اطلاعات سازمان زمین‌شناسی ایالات متحده آمریکا، سهم کشورهای مختلف در تولید معدنی سرب در سال ۲۰۱۶ آورده شده است.

چین با تولید ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن سرب معدنی و داشتن سهم ۵۰ درصدی از این تولید در رتبه اول تولید دنیا قرار دارد. میزان تولید معدنی چین در سال ۲۰۱۶ نسبت به سال قبل خود رشد ۶۰ هزار تنی داشته است.

استرالیا با دارا بودن حدود ۴۰ درصد از ذخایر سرب دنیا در سال گذشته ۵۰۰ هزار تن سرب معدنی تولید کرد و با داشتن ۱۰ درصد از تولید جهانی در رتبه دوم دنیا قرار گرفت. تعطیلی ۲ معدن سرب و روی این کشور در پایان سال ۲۰۱۵، عامل کاهش تولید معدنی سرب این کشور بود. آمریکا با تولید ۳۳۵ هزار تن سرب معدنی در رتبه سوم دنیا قرار گرفت هر چند میزان تولید معدنی سرب این کشور نسبت به سال قبل خود با کاهش مواجه شد.

پرو، مکزیک، روسیه و هند نیز به‌ترتیب در رده‌های بعدی تولید معدنی سرب دنیا قرار گرفتند. در مجموع در سال ۲۰۱۶ میزان تولید معدنی سرب نسبت به سال ۲۰۱۵ معادل ۱۳۰ هزار تن کاهش داشت؛ اما براساس آمار منتشر شده از ۹ ماه ابتدایی سال ۲۰۱۷، این روند تغییر کرده و میزان تولید معدنی سرب در سال ۲۰۱۷ نسبت به ۲۰۱۶ افزایش خواهد یافت.

عناوین برگزیده