به گزارش می متالز، سعد محمدی در ادامه با اشاره به پیشرفت عملیات احداث فاز 3 تغلیظ افزود: برای این پروژه سرمایه گذاری بالغ بر 27000 میلیارد ریال مورد نیاز است که رقمی نزدیک 10.000 میلیارد ریال آن تخصیص یافته که در قالب قطعات مورد نیاز تهیه و به مجتمع مس سونگون منتقل شده است.
وی همچنین با اشاره به آغاز عملیات خاکبرداری این پروژه از اوایل سال جاری اظهار داشت: طبق محاسبات انجام شده برای شروع عملیات اجرایی باید 3 میلیون مترمکعب خاک برداری انجام شود که امسال به همت همکاران مجتمع مس سونگون به میزان یک میلیون و 800 هزار مترمکعب آن انجام شده است.
سعد محمدی ادامه داد: انشالله عملیات اجرایی ساخت این کارخانه تغلیظ 150 هزار تنی از تیرماه سال 99 آغاز خواهد شد.
مدیرعامل شرکت مس با اشاره به تلاش شرکت مس برای تحقق شعار سال یعنی رونق تولید گفت: علاوه بر پروژه فاز 3 تغلیظ، کارخانه آهک اهر نیز در دست اقدام است که پیشرفت خوبی داشته است و تا خردادماه 99 به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی با بیان اینکه برای این پروژه 1100 میلیارد ریال سرمایه گذاری صورت گرفته است اضافه کرد: با بهرهبرداری از آن علاوه بر اشتغالزایی و ایجاد منابع و گردش مالی در استان، آهک مورد نیاز کارخانه کنسانتره مجتمع مس سونگون از این کارخانه تأمین خواهد شد.
مدیرعامل شرکت مس با اشاره به فعالیتهای اخیر این شرکت در حوزه اکتشافات اظهار داشت: مطالعات اکتشافاتی خوب در این حوزه در حال انجام است که با این اکتشافات جدید به ذخایر خوب و مناسبی دست خواهیم یافت. در حال حاضر ایران با 34.5 میلیون تن مس خالص اکتشاف شده رتبه 8 دنیا را در اختیار دارد و تلاش میکنیم با اکتشافات جدید به رتبه 7 جهان دست پیدا کنیم.
وی با اشاره به پیشرفت پروژه هیپ لیچینگ مجتمع مس سونگون افزود: این پروژه 3000 تنی تولید کاتد، به یاری خداوند در پایان سال آینده به مرحله بهرهبرداری خواهد رسید و اولین مس کاتدی آذربایجان در پروژه هیپ لیچینگ تولید خواهد شد و به سبد محصولات مجتمع مس سونگون اضافه خواهد شد.
مدیرعامل شرکت مس با اشاره به کاهش 400 دلاری قیمت مس در بازار جهانی نسبت به سال گذشته گفت: با تلاش تمامی همکارانم توانستیم، ارزش داراییهای شرکت را به بیش از 620 هزار میلیارد ریال افزایش داده و برای سهامداران بستری مناسب برای سرمایه گذاری ایجاد کنیم که صمیمانه به همکارانم خسته نباشید میگویم و به خاطر تمامی تلاشهایشان در ثبت رکورد های تولیدی تشکر میکنم.
سعد محمدی با اشاره به پیشرفتهای فیزیکی پروژههای تکمیل چرخه تولید در مجتمع مس سونگون افزود: یقین بدانید عملیات اجرایی این پروژهها انشالله در اوایل سال 99 آغاز خواهد شد و اقدامات لازم در خصوص انتخاب پیمانکار و ... انجامگرفته است و همچنین تلاش خواهیم کرد تمامی قطعات و مصالح این پروژه را از داخل استان تأمین کنیم تا منابع و گردش مالی آن نصیب استان شود.
وی با اشاره به برنامه ریزیهای صورت گرفته درزمینه پیادهسازی نهضت بومی و داخلی سازی قطعات گفت: در این زمینه تفاهم نامهها و قراردادهای لازم با ده شرکت دانش بنیان در استان منعقد شده است که از 1092 قطعه موجود در پنل داخلی سازی امسال، توانستهایم بیش از 430 قطعه به دست توانمند صنعتگران و تولید کنندگان استان ساخته شده و مابقی آن در حال مهندسی معکوس برای ساخت است.
وی در پایان اظهار داشت: امیدواریم با طرحهای توسعهای در حال اجرا در مجتمع مس سونگون، تحولی عظیم در گسترش و توسعه و خدمت به اقتصاد استان و امت شهید پرور استان ایجاد کنیم و خطه آذربایجان به جایگاه استحقاقی خود دست یابد.