به گزارش می متالز، محمد حسینی در نظر گرفتن تسهیلات بانکی بیشتر به بخش تولیدات صادرات محور، اظهار کرد: اگر بانک مرکزی تسهیلات بانکی را به سمت تولید ببرد، علاوه بر ایجاد اشتغال، به نیروهای داخلی هم بیشتر تکیه میشود و ظرفیتهای خالی در کشور فعال میشوند. اما در قوانین بودجهای کشور بیشترین تسهیلات بهصورت قرضالحسنه برای اقشار کمدرآمد و نیازمند جامعه مدنظر قرار گرفته شده نه تولیدکنندگان.
وی افزود: تصمیمگیری بابت تسهیلات بانکی اینکه کجا و چگونه هزینه شود از سوی سیاستهای ابلاغی بانک مرکزی و شورای پول و اعتبار ممکن خواهد بود. اما آنچه واضح بوده این است که بانکها باید هرچه بیشتر باید به سوی ارائه تسهیلات به تولیدکنندگان داخلی روند.
نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در خانه ملت ادامه داد: نظام بانکی در وضعیت موجود تولیدمحور نیست، بنابراین باید ساختار و سازوکاری تعریف شود که نقدینگی عظیمِ بلوکه شده در بانکها در اختیار تولید، اشتغال و صادرات قرار گیرد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس گفت: باید مجموعهای از تدابیر در مورد سود بانکی، نرخ سود تسهیلات و اولویتبندی تسهیلات لحاظ شود تا شرایط فعلی درخصوص نحوه پرداخت تسهیلات بانکی به بخش تولیدات صادراتمحور تغییر کند.